Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Γιουνάιτεντ για... τίτλο!!

O Λουίς Φαν Γκάαλ αλλάζει τα πάντα στη Γιουνάιτεντ, οι φίλαθλοί της... ξέχασαν τον περσινό εφιάλτη και υπάρχουν λόγοι που ονειρεύονται κούπα!
Κούπα με το καλημέρα σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, θα τα καταφέρει και με τη Γιουνάιτεντ; «Ηρθα για την πρώτη θέση, δεν μου αρέσει η τέταρτη» τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός δείχνοντας έτσι την πίστη του στις ικανότητες της Γιουνάιτεντ. Με τον Ολλανδό στο τιμόνι της η Γιουνάιτεντ θα είναι εντελώς διαφορετική, θα έχει πλάνο στο παιχνίδι της, διαφορετική φιλοσοφία, πάθος και φυσικά οι ικανότητες του Ολλανδού θα μπορούσαν να φέρουν τον τίτλο αυτή τη σεζόν!

Πέρσι με τον Μόγιες χάθηκε μια σεζόν, αφού Ρούνεϊ- Φαν Πέρσι δεν... ταίριαξαν ποτέ. Ο Φαν Γκάαλ έχει πολλά σχέδια για το δίδυμο, κατάφερε να τους προσαρμόσει στα νέα δεδομένα και οι οπαδοί της ομάδας μιλούν ήδη για... τίτλο. Με αυτό το ζευγάρι στην επίθεσή της και τον Μάτα από πίσω η Γιουνάιτεντ δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Θυμίζουμε άλλωστε, πως Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι ξεκίνησαν πέρσι σε 16 από τα 55 ματς της Μάντσστερ. Τι πιο πειστικό πως το συγκεκριμένο γεγονός είχε σχέση με την εφιαλτική πορεία της ομάδας;
Ο Μόγιες έσπασε τα ταμεία της Γιουνάιτεντ πέρσι, δίνοντας 37.5 εκατ. λίρες για τον Μάτα. Ωστόσο, ποτέ δεν τον χρησιμοποίησε στη θέση του και τα αναμενόμενα αποτελέσματα δεν ήρθαν ποτέ! Ο Φαν Γκάαλ ξέρει, το σύστημα 3-4-1-2 είναι ραμμένο για τον Ισπανό και πίσω από τους Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι κάνει τρελά πράγματα.

Η Γιουνάιτεντ δαπάνησε ήδη 60 εκατ. λίρες για Ερέρα, Σο, αλλά οι μεταγραφές θα συνεχιστούν! ο Ολλανδός τα δίνει όλα για Βερμάελεν, Χούμελς, ενώ στόχος του είναι το κεντρικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, θα πέσουν πολλά χρήματα και σίγουρα η Γιουνάιτεντ θα είναι ακόμα πιο ισχυρή την επόμενη σεζόν.
Η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε πέρσι τη χειρότερη πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ και το... πλήρωσε με απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό όμως μπορεί να είναι και ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να της συμβεί. Λιγότερες υποχρεώσεις, προσηλωμένη στο μοναδικό στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ μπαίνουν στον φετινό μαραθώνιο με στόχο τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: