Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Έρχονται εξελίξεις στον Άρη!!

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους του Άρη και είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν. «Παίζει» το σενάριο υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική.

Έρχονται εξελίξεις στον Άρη
Πολύ ορατό μοιάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει ξανά -σε μικρό χρονικό διάστημα- διοίκηση ο Άρης.

Οι σύνδεσμοι των «κίτρινων» συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και είχαν συζήτηση για τις λύσεις… Football League και Football League 2. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Στεφανίδη, ενώ παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έπεισε με τις απαντήσεις που έδωσε σε «καυτά» ερωτήματα περί της επιβίωσης του συλλόγου. Αναμένεται να υπάρξει εντός της ημέρας -ίσως και το πρωί- σύσκεψη των τριών φορέων (ΠΑΕ, ΑΣ, ΚΜΑ) του συλλόγου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δηλαδή, παραμονή Στεφανίδη, οπότε συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Όπως και αλλαγή διοίκησης, αλλά είναι και πιθανό το να υποβιβαστεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Υπενθυμίζεται, πως έχει δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές η επιθυμία συμμετοχής στη Football League από τις αρχές Ιουλίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: