Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Και επίσημα οι ποινές Σάντος και Σουάρεζ!!

Τις ποινές που επιβλήθηκαν στους Φερνάντο Σάντος και Λουίς Σουάρες στα ματς του Μουντιάλ επιβεβαίωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, όπως και αυτές τον Σονγκ, Ρέμπιτς, Μαρκίσιο και Βαλέντσια.

Και επίσημα οι ποινές Σάντος και Σουάρεζ
Την ποινή οκτώ αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Φερνάντο Σάντος απ’ την FIFA ενέκρινε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως οφείλουν να εκτίσουν τις ποινές τους στα αμέσως επόμενα επίσημα ματς.

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής ομάδας τιμωρήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στην Κόστα Ρίκα, με την ενημέρωση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Φερνάντο Μανουέλ Φερνάντες ντα Κόστα Σάιντος τιμωρήθηκε με οκτώ (8) αγωνιστικές σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 1 και 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA, μετά την παράβαση του άρθρου 49 παρ 1α για αντιαθλητική συμπεριφορά σε επίσημο παιχνίδι».

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε και η τιμωρία του Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος έχει προσφύγει στο CAS για την μείωση των οκτώ αγωνιστικών που έχουν απομείνει απ’ τις εννιά που του έχουν επιβληθεί, με την απόφαση να αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή (8/8).

Πέρα απ’ αυτούς, εγκρίθηκαν και οι ποινές των Άλεξ Σονγκ (δύο αγωνιστικές ακόμα), Άντε Ρέμπτς (μια αγωνιστική), Κλαούντιο Μαρκίσιο (μια αγωνιστική) και Αντόνιο Βαλέντσια (μια αγωνιστική). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: