Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ξεκαθαρίζει άμεσα το… τοπίο!

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν νεότερα όσον αφορά τους επί δοκιμής παίκτες του Εργοτέλη, Σενέ και Γίκια. Αντίστοιχα, γρήγορες εξελίξεις και στα θέματα των Τσεσνάουσκις, Λυκογιάννη και Μπαλάφα.

Ξεκαθαρίζει άμεσα το… τοπίο
Καλά κρατεί το… τρέξιμο του μεταγραφικού σχεδιασμού του Εργοτέλη εν όψει της νέας σεζόν, με τους Κρητικούς να έχουν αρκετά ανοιχτά «μέτωπα».

Πρώτοι απ’ όλους είναι ο Σενεγαλέζος, Σενέ, και ο Γεωργιανός, Γίκια, που δοκιμάζονται από τον Χουαν Φεράντο, ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το μέλλον των δύο παικτών. Οι εξελίξεις, ωστόσο, αναμένεται να είναι άμεσες στα συγκεκριμένα θέματα.

Επίσης, γρήγορα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει το… τοπίο και για τις περιπτώσεις των Τσεσνάουσκις, Λυκογιάννη και Μπαλάφα, που ως γνωστόν ενδιαφέρουν την ομάδα του Ηρακλείου.

Όσον αφορά το… προπονητικό τρέξιμο του Εργοτέλη, ολοκληρώθηκαν κανονικά και χωρίς κανένα απρόοπτο τα προγράμματα της Δευτέρας, με μοναδικό απόντα τον Γενιτσαρίδη, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα και γυμνάστηκε μόνος του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: