Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Έρχεται και υπογράφει!

Προσγειώνεται στην Κέρκυρα σήμερα ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος θα αποτελέσει και τυπικά τον νέο επιθετικό της τοπικής ομάδας. «Ανοιχτό» παραμένει το θέμα του στόπερ και του αριστερού μπακ.

Έρχεται και υπογράφει
Ολοκληρώνεται και με τη… βούλα σήμερα η μεταγραφή του Μάρκο Μαρκόφσκι στην Κέρκυρα.

Μεταξύ των παικτών που έχουν εξεταστεί για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ο 29χρονος επιθετικός ήταν ο «εκλεκτός» του Μιχάλη Γρηγορίου κι εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξή του στο νησί, προκειμένου να συναντηθεί με τους ιθύνοντες του συλλόγου και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος φορ έχει αγωνισθεί και παλαιότερα στην χώρα μας, για λογαριασμό της Καλλιθέας, της Δόξα Δράμας και της Ξάνθης. Με τον καινούργιο του προπονητή μάλιστα είχαν συνυπάρξει την σεζόν 2010-2011, όταν είχε πετύχει 18 γκολ σε 33 ματς με τους «μαυραετούς» (ρεκόρ καριέρας).

Πλέον η Κέρκυρα μπορεί να στραφεί στους δύο εναπομείναντες στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός αριστερού μπακ.

Όσον αφορά την θέση του στόπερ, στην λίστα παραμένει πάντα ο Στίματς, πέραν αυτού όμως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που περνάνε απ’ το… μικροσκόπιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: