Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Περίπου 300 Γερμανοί πάνε Τρίπολη!

Με αρκετό κόσμο στο πλευρό της θα ταξιδέψει η Μάιντς στην Τρίπολη για τον επαναληπτικό κόντρα στον Αστέρα, αφού 250-300 άτομα υπολογίζεται πως θα ταξιδέψουν στην πόλη της Αρκαδίας.

Περίπου 300 Γερμανοί πάνε Τρίπολη
Με τον κόσμο στο πλευρό της θα παραταχθεί η Μάιντς στην Τρίπολη στη ρεβάνς με τον Αστέρα.

Περίπου 250 με 300 Γερμανοί υπολογίζεται πως θα ταξιδέψουν στην αρκαδική πόλη, προκειμένου να σπρώξουν την ομάδα τους στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Μάλιστα, ο Έμι Σόμερ, φανατικός οπαδός της Μάιντς, που ακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας για χρόνια, προσπάθησε να εξηγήσει σε γερμανικό Μέσο την «τρέλα» των Γερμανών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Σε προηγούμενα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Αλλά αυτή τη φορά, το είχαμε πει: δεν έχει σημασία που θα παίξει η ομάδα και πόση προσπάθεια θα χρειαστεί για να πάμε. Θα είμαστε εκεί».

Οι Γερμανοί θα φτάσουν την Τετάρτη στην Τρίπολη, ενώ το πρωί της Παρασκευής βρίσκονται πίσω στο Μάιντς, αφού θα αναχωρήσουν λίγο μετά το παιχνίδι, σε μια εκδρομή που θα κοστίσει περίπου 500 ευρώ για τον καθένα, για αεροπορικά, φαγητό και διανυκτέρευση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: