Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ κουβέντιασε με στελέχη της ΠΑΕ!!

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης συναντήθηκε με τους Βρύζα, Γκοντσάρεβα και Γκαγκάτση παίρνοντας μια πρώτη ενημέρωση για το τι θα συναντήσει από την πρώτη ημέρα της θητείας του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Αγγελλίδης που βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ συναντήθηκε με τους Ζήση Βρύζα, Μαρία Γκοντσάρεβα και Μάκη Γκαγκάτση. Παίρνοντας μια γεύση για το ι θα αντιμετωπίσει τις επόμενες ημέρες, αλλά και όταν τυπικά θα αναλάβει τα καθήκοντα του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Αγγελίδης θέλησε να μάθει κύλισε το σωματείο όλο αυτό το διάσημα, τα ανοίγματα που έχει η ΠΑΕ, την λειτουργία των γραφείων, αλλά και θέματα εκτός ΠΑΟΚ. Ο νέος πρόεδρος του Δικεφάλου θα συνεχίσει να έχει επαφές με τους επικεφαλείς των τμημάτων και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν την καλύτερη ενημέρωση.
Ο Αγγελίδης θα βρεθεί και τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να τους συστηθεί, αλλά και να περάσει τα μηνύματα του ενόψει της νέας χρονιάς. Ο παράγοντας του Δικεφάλου ενδεχομένως να πάρει μια γεύση αύριο (5/8) στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη στην Τούμπα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: