Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Αρνείται να ξαναπαίξει στην Τίγκρες ο Πουλίδο!!

Ο Πουλίδο επιμένει στον... πόλεμο με Τίγκρες και θα περιμένει στο «ακουστικό» του την FIFA για την τελική του δικαίωση. Άρνηση του παίκτη για το Σούπερ Καπ και για αυξημένες αποδοχές!
Η Τίγκρες κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βγει νικήτρια στην μεγάλη διαμάχη με τον Άλαν Πουλίδο αλλά δεν φαίνεται να καταφέρει αυτό που θέλει: να δει ξανά τον παίκτη στις προπονήσεις και τους αγώνες. Ο Πουλίδο συνεχίζει να απέχει από κάθε δραστηριότητα της ομάδας έχοντας μηνύσει κάθε υπεύθυνο για την ταλαιπωρία του: από την Τίγκρες μέχρι την Λίγκα και την Ομοσπονδία.
Οι ποδοσφαιρικές Αρχές στο Μεξικό προς το παρόν τάσσονται υπέρ των ισχυρισμών της Τίγκρες για ύπαρξη συμβολαίου έως το 2016 και ρήτρα αποδέσμευσης για να φύγει στο εξωτερικό, όμως το ζήτημα είναι πως ο Άλαν Πουλίδο δεν γυρίζει πίσω. Αρνήθηκε να παίξει στο Σούπερ Καπ παρά το αίτημα της ομάδας και δεν δέχεται με τίποτα την αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίων του, με την Τίγκρες να θέλει να του αυξήσει τον μισθό.
Ο παίκτης που προτιμάει να αναλώνεται στο να πηγαίνει να βλέπει προπονήσεις άλλων ομάδων στο Μεξικό καθώς και άλλα ματς θα περιμένει τα... νεότερα από την FIFA για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να παίξει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις νεότερες πηγές η Παγκόσμια Ομοσπονδία μπορεί να τον δικαιώσει, αρκεί να δώσει ένα ποσό στην Τίγκρες. Για να βγει βέβαια απόφαση από την FIFA θα πρέπει να προηγηθούν οι τελικές αποφάσεις των ποδοσφαιρικών Αρχών στο Μεξικό.
Μέχρι τότε ο... πόλεμος που έχει ξεσπάσει θα μαίνεται σφοδρός... Η Τίγκρες από μέρους της του έστειλε και έγγραφο που τον ενημερώνει για τις θέσεις της και το συμβόλαιό του με τον νεαρό διεθνή κυνηγό να το αγνοεί επιδεικτικά. Κάτι αναμενόμενο από την στιγμή που ο Πουλίδο δεν δέχεται τίποτα απ' όσα υποστηρίζει προφορικώς ή γραπτώς η ομάδα του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: