Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Έκπληξη με Μπρέσεβιτς!!

Στην ΑΕΚ ψάχνουν για το… κανόνι στην επίθεση, αλλά μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις η «γραμμή κρούσης» δεν θα είναι άδεια. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και γέμισε χαμόγελα τα Σπάτα.

Έκπληξη με Μπρέσεβιτς!
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Μετά τα θετικά που «έβγαλε» η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στα Πηγάδια, στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Ξάνθη (0-0), ακόμη ένα ευχάριστο νέο ήρθε για να γεμίσει χαμόγελα τα Σπάτα την Δευτέρα.

Ο λόγος για τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα μέσα της περσινής και τον έβγαλε «νοκ-άουτ», επέστρεψε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη αποτέλεσε και έκπληξη, αφού οι περισσότεροι περίμεναν τον Κροάτη να μπει σε φουλ ρυθμούς κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Φυσικά, ο φορ της «Ένωσης» δεν είναι ακόμη στο 100%, ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας μπορεί ήδη να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Από τις διπλές προπονήσεις τις Δευτέρας, που πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων», απουσίαζε μόνο ο Άρης Σοϊλέδης, που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Την Τρίτη οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 08:00 και στις 19:00. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: