Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Το σκάουτινγκ του Φύσσα για Καρνέζη!!

Οι φήμες για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη έχουν «φουντώσει» και ο Τάκης Φύσσας... δούλεψε ως σκάουτερ για λογαριασμό των Πορτογάλων.

Το σκάουτινγκ του Φύσσα για Καρνέζη
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Τάκης Φύσσας για τον Ορέστη Καρνέζη. Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπενφίκα και οι Πορτογάλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με έναν παλιό τους γνώριμο, ο οποίος μάλιστα δούλευε για καιρό με τον διεθνή γκολκίπερ.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, μιλώντας στην «ojogo», σκιαγράφησε το προφίλ του Καρνέζη τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως αποτελεί καλή περίπτωση για τους «αετούς της Λισαβόνας».

«Για εμένα είναι από τους καλύτερους που έχω δει. Έχει όλα τα προσόντα. Αποφεύγει τις αχρείαστες ενέργειες, όπως ντρίπλα για παράδειγμα. Δουλεύει σωστά με την μπάλα στα πόδια του… ξέρει ποδόσφαιρο. Είναι μία καλή περίπτωση για την Μπενφίκα, ένας εξαιρετικός φύλακας. Το ίδιο ισχύει και για τον Καρνέζη, αφού η Μπενφίκα είναι καλή ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Φύσσας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: