Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Θέλει να γυρίσει ο Μήτρογλου!

Σε επαφή με τον Κώστα Μήτρογλου και τη Φούλαμ φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον διεθνή επιθετικό και τους Πειραιώτες να θέλουν να συνεργαστούν ξανά.

Θέλει να γυρίσει ο Μήτρογλου
Τον παίκτη που θα βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ψάχνει όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλήξει σε κάποια περίπτωση.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση των Πειραιωτών στο International Champions Cup, πρόθεση της διοίκησης είναι να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ με την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ που θα προσφέρουν περισσότερες λύσεις στον Μίτσελ.

Πριν από μερικές μέρες από την Αγγλία προέκυψε η πληροφορία ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο είχαν πουλήσει (έναντι 15 εκατ. ευρώ) στη Φούλαμ τον περασμένο Γενάρη.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφή με τον διεθνή επιθετικό και τη Φούλαμ. Ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του, αλλά οι Άγγλοι δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: