Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Απομένει ένα τηλεφώνημα!!

Την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν στην υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του περιμένει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά του «Δικεφάλου του Βορρά».

Απομένει ένα τηλεφώνημα
Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις δικές τους υποχωρήσεις, αφού υπήρχε αρκετά μεγάλη απόκλιση όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ο διεθνής επιθετικός, από τη μεριά του, εμφανίζεται να έχει κουραστεί από την καθυστέρηση που υπήρξε στην υπόθεσή του και θέλει άμεσα να τελειώσει αυτό το θέμα.

Για αυτό τον λόγο δεν σκοπεύει να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και εκείνο που περιμένει είναι να επικοινωνήσει μαζί του ο Ζήσης Βρύζας, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αφοσιωθεί απερίσπαστος στη δουλειά του.

Παράλληλα, παρατηρείται μεγάλη στασιμότητα στα μεταγραφικά θέματα των Θεσσαλονικέων, χωρίς να φαίνεται να υπάρχει αποφασιστικότητα να υπάρξουν προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τώρα τον Μπίμπρας Νάτχο, μέχρι στιγμής ο Ισραηλινός χαφ δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του για να συνεχίσει την καριέρα του και, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες, μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο διεθνής μέσος έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, προσφέροντας του 3 εκατ. ευρώ ετησίως και το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: