Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ Φέρνει για δοκιμή τον Οκβουνβάνε




Ο Τζέισι Οκβουνβάνε βασικός επιθετικός της Μουσκρόν, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου, θα βρίσκεται αύριο στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ.


Για σέντερ φορ του βελγικού συλλόγου, που είναι διεθνής με το Μπαχρέιν αλλά έχει και Νιγηριανή υπηκοότητα ενδιαφέρονται αρκετοί σύλλογοι Ο ποδοσφαιριστής έρχεται μετά από κινήσεις του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο Ο Οκβουνβάνε έχει φέτος πολύ καλή απόδοση καθώς έχει πετύχει οχτώ γκολ σε 16 αναμετρήσεις, και είναι τέταρτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με οχτώ γκολ (ένα με πέναλτι) έχοντα δύο λιγότερα από τον πρώτο, που είναι ο Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης με 10 (τρία πέναλτι) τέρματα. Ωστόσο ο "Τζέισι" αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του καθώς η Μουσκρόν ταλανίζετε από σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Άραβας δίνει 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την Ρεάλ!


Το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ δίνει ο Άραβας ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι για να αγοράσει την Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρότι το 2010 δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά, φαίνεται πως από τώρα πάει να δημιουργηθεί η είδηση της χρονιάς και αυτό γιατί ο Άραβας ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, Μανσούρ Μπιν Ζαγιεντ Αλ Ναγιάν, είναι έτοιμος να καταθέσει 1 δισ ευρώ για την απόκτηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας AS, ο Άραβας επιχειρηματίας θα έχει συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στις αρχές του 2010, όπου και θα καταθέσει την πρόταση του για πλήρη αγορά των μετοχών του συλλόγου. Βέβαια στην όλη προσπάθεια υπάρχουν και εμπόδια που έχουν να κάνουν κυρίως με το καταστατικό της Ρεάλ Μαδρίτης, που νομικά είναι καταχωρημένη ως αθλητικός σύλλογος και όχι ως εταιρία. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει αγοραπωλησία με τον κλασικό τρόπο. Οι νομικοί του Πέρεθ ψάχνουν να βρουν κάποιο "παραθυράκι" για να γίνει το ντιλ, αφού τα χρέη της βασίλισσας είναι υπέρογκα, με τον Άραβα επιχειρηματία να έχει σκοπό να τα καλύψει.

Στην Ιταλία ο Κονσεϊσάο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από τον Σέρζιο Κονσεϊσάο η αναζήτηση ενός καλού επιθετικού, ο οποίος θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο με στόχο να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα.Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου ο τεχνικός διευθυντής των Θεσσαλονικιών βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ιταλία, όπου και έχει πολλές συναντήσεις με διάφορες συλλόγους και μάνατζερ. Ο Φερνάντο Σάντος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή του, ώστε να ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Έτσι λοιπόν, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος θα κάνει τις δικές του εισηγήσεις στον Σάντος για όσα είδε και συζήτησε στον εξωτερικό και από κοινού θα αποφασίσουν για τον ποδοσφαιριστή που θα φέρουν στον ΠΑΟΚ.

Ο... τριπλός στόχος του 2010

Να μεγαλώσει περισσότερο τον γαλαξία των αστέρων της θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης το 2010. Οπως αποκαλύπτει η Marca, στο στόχαστρο της Βασίλισσας βρίσκονται τρία από τα ηχηρότερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα οι Κουν Αγκουέρο, Νταβίντ Βίγια και Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ένα από τα τρία αστέρια, με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι πρώτος στη λίστα. Ο συμπατριώτης του, Κουν, φαντάζει στα μάτια του γενικού διευθυντή της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, ως ο νέος Ρομάριο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπει στο στόχαστρο της αιώνιας αντιπάλου της πρωτεύουσας.

Οσον αφορά τον Ρούνεϊ, αποτελεί πρόταση ακόμα και του ίδιο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR9 θεωρεί ότι ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν ιδανικός υποψήφιος για να φορέσει τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, σχολιάζοντας: "Θα έκανε μεγάλη αίσθηση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήταν τέλειο αν ερχόταν".

Από την άλλη, ο Βίγια είναι ο εκλεκτός των παικτών και του... κοινού, λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεών του στην Primera Division. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε γκάλοπ της Marca σχετικά με το ποιόν από τους τρεις θα επέλεγαν οι φίλαθλοι για την ισπανική ομάδα, ο άσος της Βαλένθια συγκεντρώνει το 55% της προτίμησης των αναγνωστών. Δεύτερος έρχεται ο Ρούνεϊ με 27% και τρίτος ο Αγκουέρο με 18%.