Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε τον Αφελάι η Στόουκ!!

Την προσθήκη του Ιμπραΐμ Αφελάι στο ρόστερ της για τα επόμενα δύο χρόνια επισημοποίησε η Στόουκ!  
Ο Ολλανδός εξτρέμ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις έχοντας βρεθεί στο Στόουκ από το πρωί και υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρόσφερε ο σύλλογος για να συνεχίσει πλέον την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η μετακίνηση του 29χρονου άσου έγινε με ελεύθερη μεταγραφή, αφού το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα είχε λήξει και ο Ολυμπιακός δεν τον κράτησε έπειτα από τη μια σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τους «μπλαουγκράνα».
Η Στόουκ, έκανε 8 τα καλοκαιρινά μεταγραφικά της αποκτήματα, μετά τους Βόλσιντ, Χόγκαρντ, Ζοσελού, Φαν Χίνκελ, Τζόνσον, Γκίβεν και Μόχα.
*Πηγή: England365.gr*

Η καρδιά του είναι… μπλε!!

Μόνο Τσέλσι! Κάπως έτσι το είπε ο Τζον Τέρι, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει καμία πρόθεση να φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, όταν (και αν) θα έρθει η στιγμή που θα αποχωρήσει από το αγαπημένο του «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο αρχηγός των πρωταθλητών Αγγλίας μίλησε ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, στη θέση του στην ενδεκάδα των «μπλε», αλλά και στο πως βλέπει το μέλλον του μακριά από την ομάδα της καρδιάς του.
Για τον Πορτογάλο τεχνικό και τη θέση του στην ενδεκάδα της Τσέλσι, ο Τέρι είπε:
«Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ο Μουρίνιο μου έχει πει πως όσο θα είμαι σε φόρμα θα έχω θέση στην ενδεκάδα. Αλλά αν δεν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση μου και θα μείνω εκτός.
Χαίρομαι γιατί έχουμε μια ειλικρινή σχέση με τον προπονητή και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με εμπιστεύεται. Είναι εξαιρετικός μαζί μου και από την πλευρά μου προσπαθώ να το ανταποδώσω. Θα έδινα τα πάντα γι’ αυτόν».

Για το ενδεχόμενο να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα:
«Νομίζω θα μπορούσα να διαχειριστώ το να βρεθώ εκτός ενδεκάδας. Πέρυσι αυτό συνέβη και με τον Τσεχ, ο οποίος ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Έτσι πήρε τη μεταγραφή που ήθελε, διότι η συμπεριφορά του ήταν άψογη.
Έχω δει άλλους ποδοσφαιριστές να διαλέγουν άλλο τρόπο να αντιδράσουν. Αν συμβεί σε εμένα θα ακολουθήσω το δρόμο του Τσεχ και θα δίνω τα πάντα για το σύλλογο.
Για το αύριο μακριά από την Τσέλσι, με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο μόλις έως το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του:
«Αν στη συνέχεια καταλάβω πως η Τσέλσι θέλει να με αφήσει ελεύθερο ή πως δεν έχω πλέον τίποτα να δώσω, αλλά θα θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, τότε θα το κάνω. Αλλά όχι για λογαριασμό κάποιας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ».
*Πηγή: England365.gr*

Ιατρικά στη Γουέστ Μπρομ ο Σακό!!

Η Γουεστ Μπρομ βρίσκεται μια… ανάσα μακριά από την απόκτηση του Μπακαρί Σακό!
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports», ο 27χρονος εξτρέμ βρίσκεται αυτήν την ώρα στα προπονητικό κέντρο των «baggies», ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του Τόνι Πιούις.
Ο Σακό, ο οποίος απασχόλησε έντονα τη Γουέστ Μπρομ και τον Ιανουάριο, έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς στο τέλος Ιουνίου. Την τριετία που φόρεσε τη φανέλα των «λύκων» πέτυχε 38 γκολ σε 124 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
*Πηγή: England365.gr*

Εξετάζει Μπεραχίνο και Μπολάσι η Τότεναμ!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ βρίσκονται οι Σαϊντό Μπεραχίνο και Γιανίκ Μπολάσι.
Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει βάλει στο… μάτι τους άσους των Γουέστ Μπρομ και Κρίσταλ Πάλας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει με πράξεις για την απόκτησή τους.
Με δεδομένες τις αποχωρήσεις παικτών από τη γραμμή κρούσης (Αντεμπαγιόρ, Σολδάδο) ο Ποκετίνο θέλει να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ του, ωστόσο, ξέρει πως δύσκολα θα καταφέρει να κάνει δικού τους και τους δύο παίκτες.
Και αυτό, διότι οι οικονομικές απαιτήσεις των ομάδων τους είναι ιδιαίτερα υψηλές… Η Γουέστ Μπρομ φέρεται να ζητά 20 εκατομμύρια λίρες για τον Μπεραχίνο, την ώρα που ο Άλαν Πάρντιου, έχει κοστολογήσει στα 40 εκατομμύρια τον άσο της Κρίσταλ Πάλας!
*Πηγή: England365.gr*

Στη Γουότφορντ ο Μπερχάους!!

Την απόκτηση του Στίβεν Μπερχάους από την Άλκμααρ ανακοίνωσε η Γουότφορντ.
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση η Γουότφορντ!
Η ομάδα του Κίκε Φλόρες ολοκλήρωσε τη δέκατη κίνησή της μέσα στο καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στίβεν Μπερχάους, που υπέγραψε για τέσσερα χρόνια.
Οι νεοφώτιστοι της Πρέμιερ Λιγκ έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό που έφτασε τα 4,6 εκατομμύρια λίρες για να κάνουν τον δικό τους τον 23χρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό, ο οποίος πέρυσι είχε 11 γκολ σε 22 ματς πρωταθλήματος με την ΑΖ.


*Πηγή: England365.gr*

Πάει Νόριτς ο Μπράντι!!

Ο προπονητής της Χαλ, Στιβ Μπρους, αποκάλυψε πως η ομάδα του αποδέχτηκε την πρόταση της Νόριτς για τον Ρόμπι Μπράντι!
Έτοιμη να κάνει δικό της τον Ρόμπι Μπράντι είναι η Νόριτς!
Τα «καναρίνια» είδαν να γίνεται αποδεκτή η πρόταση που κατέθεσαν στις «τίγρεις» για τον 23χρονο αριστερό χαφ και πλέον το μόνο που απομένει είναι τα να συμφωνήσει και ο παίκτης στους προσωπικούς όρους και στη συνέχεια να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.
Τη συμφωνία των δύο ομάδων αποκάλυψε ο Στιβ Μπρους, ο οποίος πάντως δεν αναφέρθηκε στο ύψος του deal:
«Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για τον Ρόμπι και του δώσαμε την άδεια να μιλήσει και ο ίδιος με τη Νόριτς. Θα ήθελαν να ευχαριστήσω τον Ρόμπι για την συνεισφορά του εδώ. Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν είναι ευχάριστο που φεύγει, αλλά όταν υποβιβάζεσαι τέτοια πράγματα συμβαίνουν».
*Πηγή: England365.gr*

Ελπίζουν για Αντεμπαγιόρ στην Άστον Βίλα!!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και ο βοηθός του Τιμ Σέργουντ στην Άστον Βίλα, Ρέι Γουίλκινς, μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει όταν δηλώνει ότι υπάρχουν ελπίδες για τους «χωριάτες» να αποκτήσουν τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.
Ενδιαφέρον για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ υπάρχει δεδομένα από την Άστον Βίλα.
Οι «χωριάτες» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζόρνταν Αγιού από τη Λοριάν, ωστόσο αναζητούν ακόμα έναν επιθετικό που θα καλύψει το κενό του Κριστιάν Μπεντεκέ που μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ.
Ο στράικερ της Τότεναμ υπάρχει στη λίστα της Βίλα και σύμφωνα με τον βοηθό του Τιμ Σέργουντ, Ρέι Γουίλκινς, υπάρχουν ελπίδες να γίνει κάτοικος «Βίλα Παρκ».
«Νομίζω πως υπάρχει. Μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου, αλλά ελπίζω πως υπάρχει επειδή όταν ο Αντεμπαγιόρ θέλει να παίξει, είναι εξαιρετικά αποδοτικός. Ξέρει την Πρέμιερ Λιγκ απ' έξω, επομένως θα μπορούσε να είναι μία καλή προσθήκη για εμάς», ανέφερε.
*Πηγή: England365.gr*

Θέλει Ντι Μαρία στην Παρί ο Λουίζ!!

Με «ανοιχτές αγκάλες» περιμένει τον Άνεχλ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπενφίκα.
Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρί στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχει κάνει αρκετούς παίκτες των Παριζιάνων να μιλήσουν για τον Αργεντινό άσο.
Μετά λοιπόν τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ήρθε η σειρά του Νταβίντ Λουίζ να αναφερθεί στον 27χρονο, όντας σίγουρος πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Παρίσι.
Οι δύο παίκτες άλλωστε έχουν συνυπάρξει στη Μπενφίκα και ο Βραζιλιάνος αμυντικός τον γνωρίζει πολύ καλά.
«Για εμάς είναι πάντα πολύ καλό ένα μπορούμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη σαν τον Ντι Μαρία. Τον αγαπώ, είναι φίλος μου. Έχω παίξει μαζί του στη Μπενφίκα, όταν ήμασταν νέοι. Είναι φανταστικός και θα είναι φανταστικός για την ομάδα. Ξέρει επίσης πως να αμύνεται, είναι απίστευτος παίκτης», ήταν τα λόγια του Νταβίντ Λουίζ.
*Πηγή: England365.gr*

«Χαρούμενος στη Βόλφσμπουργκ ο Ντε Μπρόινε»

Η Μάντσεστερ Σίτι τον θέλει διακαώς, ωστόσο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε φαίνεται να είναι χαρούμενος στη Βόλφσμπουργκ, όπως δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής των «λύκων», Κλάους Άλοφς.
Ειλημμένη είναι η απόφαση της Βόλφσμπουργκ να κρατήσει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στο ρόστερ της.
Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει τη δική της προσπάθεια για την απόκτηση του Βέλγου άσου, ωστόσο ο Αθλητικός Διευθυντής των «λύκων», Κλάους Άλοφς, κατέστησε σαφή, πως ο παίκτης είναι χαρούμενος στον γερμανικό σύλλογο.
«Η κατάσταση είναι η ίδια. Δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε. Όπως όλοι ξέρουν, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Δεν έχουμε σοβαρές προσφορές, αλλά ξέρουμε πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται», ανέφερε πρωτίστως.
«Είναι χαρούμενος με εμάς, έκανε την σωστή επιλογή όταν ήρθε, μιας και δεν ήταν χαρούμενος στην Τσέλσι. Ήταν επίσης μία καλή κίνηση για τη Βόλφσμπουργκ και ξέρουμε ότι είναι χαρούμενος», συμπλήρωσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν παραχωρείται ο Ριν-Αντελαΐντ!!

Δεν υπάρχει στο μυαλό του Αρσέν Βενγκέρ ο δανεισμός του Τζεφ Ριν-Αντελαΐντ, τον οποίο ο Αλσατός κόουτς πιστεύει πολύ και εκτιμά ότι πρέπει να συνεχίσει να εξελίσσεται μέσα από τις τάξεις της Άρσεναλ.
Στο «Έτιχαντ» θα παραμείνει ο Τζεφ Ριν-Αντελαΐντ.
Ο 17χρονος άσος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο ματς της Άρσεναλ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για το «Emirates Cup», εντυπωσιάσε με την εμφάνισή του και οι πρώτες «σειρήνες» για τον δανεισμό του ήχησαν.
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αναμένεται να γίνει, με τον Αρσέν Βενγκέρ να ξεκαθαρίζει πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να ανήκει στους «κανονιέρηδες», πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητές του.
«Σίγουρα θα είναι εδώ. Είναι 17 ετών και δείχνει πολύ ελπιδοφόρος, αλλά χρειάζεται να δουλέψει μαζί μας τώρα για έναν χρόνο στην πρώτη ομάδα, να παίξει με τους Κ-21 και να αναπτυχθεί. Υπάρχει ένα εκπληκτικό δυναμικό εκεί και πρέπει να μείνει μαζί μας», δήλωσε ο Αλσατός κόουτς.
*Πηγή: England365.gr*

«Ο Τούχελ με έπεισε να μείνω στη Ντόρτμουντ»!

Καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του Ματς Χουμελς στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, που είχε ως αποτέλεσμα το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπαιξε ο νέος τεχνικός των Βεστφαλών, Τόμας Τούχελ, όπως δήλωσε ο Γερμανός στόπερ!
Στον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, Τόμας Τούχελ, οφείλει σε μεγάλο βαθμό η Μπορούσια Ντόρτμουντ την παραμονή του Ματς Χούμελς στην ομάδα.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του Γερμανού αμυντικού, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος στο «Kicker», ο νέος τεχνικός των Βεστφαλών τον έπεισε να μείνει στον σύλλογο.
«Είχαμε μία συζήτηση όταν ακόμα σκεφτόμουν το μέλλον μου. Μου άρεσαν αυτά που μου είπε και ο τρόπος που τα είπε. Μου είπε για όλα μου τα λάθη. Εάν ένας προπονητής θέλει να μείνω, τότε πιστεύω πως είναι καλό να μην με... γλυκαίνει, αλλά στην πραγματικότητα να μου λέει την αλήθεια», ήταν τα λόγια του αρχηγού των «κιτρινόμαυρων».
*Πηγή: England365.gr*

«Κλείνει» Κρέσπο η Άστον Βίλα!!

Τη συμφωνία της με την Άστον Βίλα για την παραχώρηση του δεξιού μπακ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ανακοίνωσε η διοίκηση της Κόρδοβα. Απομένει η συμφωνία των «χωριατών» και με τον παίκτη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Στην ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής φαίνεται πως θα προχωρήσει η Άστον Βίλα.
Με ανακοίνωσή της, η Κόρδοβα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας (έπεσε την περασμένη σεζόν), γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τους «χωριάτες», για την πώληση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.
Πρόκειται για τον 28χρονο Ισπανό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας.
Ο παίκτης αναμένεται στο «Νησί» για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, σε περίπτωση φυσικά που υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
*Πηγή: England365.gr*

Βιδάλ: «Μόναχο σου έρχομαι!»

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρο Βιδάλ, καθώς ο Χιλιανός ανακοίνωσε το ταξίδι του στη Γερμανία για λογαριασμό των Βαυαρών, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Βιδάλ: «Μόναχο σου έρχομαι!»
Θέμα χρόνου θεωρείται η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Αρτούρο Βιδάλ στην Μπάγερν Μονάχου από τη Γιουβέντους, αφού ο παίκτης ταξίδεψε για το Μόναχο προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Χιλιανός που κατέκτησε πριν από μερικές εβδομάδες και το Copa America ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία του ίδιου μαζί με τον μάνατζέρ του, Φερνάντο Φελίσεβιτς, με το μήνυμά του να μην αφήνει παρερμηνείες.

«Ένα νέο κεφάλαιο, ένα νέο όνειρο, Μόναχο σου ερχόμαστε», ανέφερε στο μήνυμά του ο κεντρικός χαφ, δείχνοντας ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα βρήκε με Καβαλίερς ο Ντελαβεντόβα!!


Σύμφωνα με το ESPN, ο Μάθιου Ντελαβεντόβα συμφώνησε με τους Καβαλίερς για ένα χρόνο έναντι 1,2 εκατ. δολαρίων και θα παραμείνει συνεπώς στο Κλίβελαντ.

Τα βρήκε με Καβαλίερς ο Ντελαβεντόβα
Μπορεί να μη βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε, ωστόσο ο Μάθιου Ντελαβεντόβα θα παραμείνει στους Καβαλίερς. Ο Αυστραλός γκαρντ συμφώνησε-όπως αναφέρει το ESPN-με την ομάδα του Κλίβελαντ για μονοετές συμβόλαιο έναντι 1,2 εκατ. δολαρίων.

Ο 24χρονος άσος αξίωνε αρχικά συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας με αποδοχές 4 εκατ. δολαρίων το χρόνο, αλλά οι πρωταθλητές της Ανατολής δεν ήθελαν να επιβαρύνουν κι άλλο τον προϋπολογισμό τους. Τελικά συμφώνησαν με τον παίκτη, που στο τέλος της επόμενης περιόδου, όταν και το salary cap θα αυξηθεί, θα μπορεί να πάρει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Φέτος είχε 7,2 πόντους, 2,7 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα play offs, όταν και εξελίχθηκε σε πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αγγίζει τα 1.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός!!

Τετραψήφιος κοντεύει να γίνει ο αριθμός διαρκείας που έχουν πωληθεί μέχρι τώρα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αγγίζει τα 1.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός
Περίπου 1.000 διαρκείας έχει διαθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέχρι τώρα και η πώληση των νέων καρτών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Οκτώμέρες μετά την έναρξη της πώλησης των διαρκείας, ο αριθμός των φιλάθλων που ανανέωσαν την κάρτα τους, αλλά και των νέων κατόχων είναι ο τριπλάσιος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες διπλασιάστηκε η προσέλευση των φίλων του Ολυμπιακού που έσπευσαν να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να κλείσουν τη θέση τους στο ΣΕΦ.

Η διάθεση των καρτών πραγματοποιείται από τα γραφεία της Κ.Α.Ε στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 στο ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ), μέσω του επίσημου site της ομάδας www.olympiacosbc.gr, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου πωλήσεων στο 210 8938007.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η απάντηση του Μελισσανίδη στον Λιμ!!

Καμία πρόθεση να σπάσει το μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΚ δεν έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βαλένθια, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του εκατομμυριούχου, Πίτερ Λιμ.

Η απάντηση του Μελισσανίδη στον Λιμ

Συγκεκριμένα, η «deportevalenciano.com», γράφει πως στην Ένωση δεν έχουν πρόθεση να «σπάσουν το μετοχικό τους κεφάλαιο», γεγονός που αποδίδεται στον «Τίγρη». Η ιστοσελίδα κάνει εκτενή αναφορά στην επένδυση του εξωδιοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, από το 2013 και την χρονιά της Γ’ Εθνικής, την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα και την προσπάθεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Μάλιστα, τονίζεται πως οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» είναι ευγνώμονες στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κλείνοντας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις, στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν σε κάποιον άλλον δυνατό επενδυτή. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ χαρούμενος με το μάνατζμεντ και δεν θέλει κάποια παρέμβαση στην “ομάδα της ζωής του”».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τους έβγαλε το «λάδι» ο Αρτίκο!!


Υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέρασαν… ζόρικα στο γυμναστήριο όπου έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της πρωινής προπόνησης.

Τους έβγαλε το «λάδι» ο Αρτίκο
Η Δευτέρα ήταν η μέρα του Αρτίκο!

Ο συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ δεν… χαρίστηκε στους παίκτες τους ΠΑΟΚ που πέρασαν τη μέρα στο γυμναστήριο όπου έκαναν πολλές ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης.

Δείτε πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Στα πράσινα ο Χαβίτο!!

Με τον Φραντσίτσκο Χαβίτο ενισχύθηκε ο Πανθρακικός. «Έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν. Ανυπομονώ να παίξω για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη», είπε ο Ισπανός που υπέγραψε για έναν χρόνο.

Στα πράσινα ο Χαβίτο
Με τα πράσινα του Πανθρακικού θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Φραντσίσκο Χαβίτο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση των Ακριτών και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του Francisco Javier Peral Periane (Javito), ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για τον επόμενο 1 χρόνο. Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Πανθρακικού, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε στο www.panthrakikos.com:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Πανθρακικού, η διοίκηση αλλά και ο κόουτς Μάνουελ Ρόκα, τον οποίο εκτιμώ πολύ, έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα και εγώ ανυπομονώ να παίξω για να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και να βοηθήσω τον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά».

Ο Francisco Javito, όπως είναι ευρέως γνωστός, γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 1983 στην πόλη Μοραλέχα της Ισπανίας και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, παίζοντας στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών ως και το 2006.

Εκείνο το καλοκαίρι ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Άρη, όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, καταγράφοντας συνολικά 163 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 19 γκολ ως τον Ιανουάριο του 2011, όταν και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός. Με την ομάδα του Πειραιά συμμετείχε σε 5 επίσημους αγώνες και το χειμώνα του 2012 δόθηκε δανεικός στην τούρκικη Όρντουσπορ. Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε και πάλι στην πατρίδα του την Ισπανία, με τη φανέλα της Χέρκουλες, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Αλκορκόν.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη χώρα μας και με την Κέρκυρα στο περσινό πρωτάθλημα της Super League έκανε συνολικά 35 εμφανίσεις, σημείωσε 6 τέρματα και έδωσε 3 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Francisco Javito στην οικογένεια του Πανθρακικού". *Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Τουρκία ο Λεοζίνιο!!

Στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν ο Λεοζίνιο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Ντενίζλισπορ.

Στην Τουρκία ο Λεοζίνιο
Μετά από οκτώ χρόνια κι αφού δεν τα βρήκε με την Καλλονή για νέο συμβόλαιο, ο Λεοζίνιο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μόνιμη εγκατάσταση στην Τουρκία.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος τα βρήκε σε όλα με την Ντενίζλισπορ και την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας. Για την απόκτηση είχε ενδιαφερθεί και η κυπριακή, Ανόρθωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Λεβαδειακός πρέπει να σωθεί…»

Την εκτίμηση ότι ο Λεβαδειακός πρέπει να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκα αν υποβιβαστεί μια εκ των Κέρκυρα ή Βέροια εξέφρασε ο δικηγόρος των Βοιωτών, Δημήτρης Βαγιάκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λεβαδειακός πρέπει να σωθεί…»
Την κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο σχετικά με τις ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν περιμένουν στον Λεβαδειακό, όπως ξεκαθάρισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο νομικός εκπρόσωπος των Βοιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Άρη Ασβεστά ο Δημήτρης Βαγιάκος

-για την υπόθεση της Βέροιας και την καταγγελία του Λεβαδειακού:

«Ζητήσαμε να επανεξεταστεί η υπόθεση και να δικαστεί όπως δίκαζε το CAS σε τρίτο και τελευταίο βαθμό στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Στην ουσία είναι μια ακόμη έφεση, καθώς θεωρούμε ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά τα αποδεικτικά στοιχεία. Κάτω από ποιες προϋποθέσεις κατέθεσαν οι μεν και κάτω από ποιες οι δε... Αναφέραμε τις θέσεις μας και οι δύο πλευρές και πήραμε προθεσμία μέχρι τη Τετάρτη να καταθέσουμε τα υπομνήματα μας».

-για την υπόθεση Κέρκυρας:

«Πρέπει μέχρι αύριο να τελειώνει αυτό το ζήτημα σε πρώτο βαθμό. Δεν ξέρουμε αν η πειθαρχική επιτροπή μπαίνει στην ουσία, αλλά αυτό κρίθηκε στην ΕΕΑ που είναι η αρμόδια μνα κρίνει . Το μόνο που μπορεί να αποφασίσει η επιτροπή είναι την αποβολή της ή τον υποβιβασμό της».

-το αν πρέπει να σωθεί ο Λεβαδειακός ή ο 3ος της Football League, Απόλλωνας:

«Αυτό έχει εγκριθεί με δυο αποφάσεις που λένε ότι ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που έχει έννομο συμφέρον. Τόσο από την πειθαρχική επιτροπή που απέρριψε τον Απόλλωνα, όσο και στην υπόθεση της Βέροιας που έγινε δεκτή η παρέμβαση του Λεβαδειακού.. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουν λήξει όλα αυτά».

Έκανε πλάκα στην Ίντερ η Ρεάλ!!


Πολύ εύκολα, όπως μαρτυρά και το τελικό 3-0, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Ίντερ στο τουρνουά «International Champions Cup» που διεξάγεται στην Κίνα.

Έκανε πλάκα στην Ίντερ η Ρεάλ
Χάρη στον Χαντάνοβιτς και τις επεμβάσεις του η Ίντερ έχασε μόνο με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλικό παιχνίδι στην Κίνα.

Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στο πλαίσιο του τουρνουά «International Champions Cup» και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανέστατη.

Το σκορ άνοιξε ο Χεσέ στο 29’, ενώ ο Βαράν ήταν εκείνος που διπλασίασε τα τέρματα της «βασίλισσας» στο 56’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με φανταστική εκτέλεση φάουλ δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Χάμες Ροντρίγκες.

Σε αυτό το παιχνίδι πέρασε ως αλλαγή κι έκανε την πρώτη εμφάνισή του –ανεπίσημη έστω- με τη φανέλα των μερένχες ο Κίκο Κασίγια.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Με προεδρική παρουσία ο Παναθηναϊκός!! (WEB TV)

Υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση πριν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Σε φουλ ρυθμούς ξανά ο Στιλ.

Με προεδρική παρουσία ο Παναθηναϊκός (WEB TV)

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του πριν το ματς της Τρίτης.

Στα αγωνιστικά, ο Λουκ Στιλ προπονήθηκε και πάλι σε φουλ ρυθμούς κι έτσι ο τεχνικός των «πράσινων» μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά.




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Απέρριψε πρόταση 6 εκατ. για Μαζουακού»!

Για προσπάθεια της Ρόμα να αποκτήσει τον Αρτούρ Μαζουακού, που όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη κάνουν λόγο στην Ιταλία. Στα 6 εκατ. ευρώ η πρόταση που απορρίφθηκε, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα.

«Απέρριψε πρόταση 6 εκατ. για Μαζουακού»

Η πρόταση των «τζιαλορόσι» έφτανε τα 6 εκατομμύρια ευρώ (συν κάποια μπόνους), αλλά απορρίφθηκε αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητούν την παραχώρησή του με λιγότερα από 9-10 εκατομμύρια ευρώ. Σημειώνεται πάντως η ιταλική ομάδα δεν σταματάει να ασχολείται με την περίπτωση του Γάλλου φουλ-μπακ και πως θα συνεχίσει τις επαφές με την ελληνική ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συγχαρητήρια από Κοντονή σε Γιαννιώτη!


Με δήλωσή του ο Σταύρος Κοντονής συγχαίρει τον Σπύρο Γιαννιώτη για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Συγχαρητήρια από Κοντονή σε Γιαννιώτη
Ένα μετάλλιο ακόμη πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με δήλωσή του συνεχάρη τον Έλληνα πρωταθλητή, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την κούρσα του «συγκλονιστική».

Η δήλωση:

«Μία νέα μεγάλη επιτυχία προστέθηκε στο ήδη πλούσιο παλμαρέ του Σπύρου Γιαννιώτη, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν. Η κούρσα του πρωταθλητή μας ήταν συγκλονιστική, σαν αυτές που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστεί, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλήματος. Εύχομαι η πέμπτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, την οποία εξασφάλισε σήμερα, να του χαρίσει το μετάλλιο που του λείπει. Θερμά συγχαρητήρια». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χωριάτης» ο Αγιού!!

Στην Άστον Βίλα και επίσημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέ Αγιού. Ο Γκανέζος επιθετικός, που αποκτήθηκε από την Λοριάν, υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Χωριάτης» ο Αγιού

Ο 23χρονος επιθετικός αφού πέρασε με επιτυχία από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την ομάδα του Τιμ Σέργουντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την άφιξη του Τζόρνταν. Είναι ένας φανταστικός νέος παίκτης που ταιριάζει στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πέρασε ιατρικά ο Περπέρογλου!

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος το πρωί της Δευτέρας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Πέρασε ιατρικά ο Περπέρογλου
Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπαρτσελόνα και θα φορά τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» για τα επόμενα δύο χρόνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστροφή Ντούβνιακ στον ΠΑΟΚ!!

Με τον Ούρος Ντούβνιακ ενισχύθηκε ο ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος γκαρντ επιστρέφει στον «Δικέφαλο» έπειτα από τρία χρόνια. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση.

Επιστροφή Ντούβνιακ στον ΠΑΟΚ
Ξανά στ' ασπρόμαυρα ο Ούρος Ντούβνιακ. Λίγη ώρα μετά το... τιτίβισμα του μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήρθε και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ να επισημοποιήσει την επιστροφή του Σέρβου γκαρντ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Basket League με την φανέλα της Κηφισιάς έχοντας 8,2 πόντους μ.ο., με 42,2% στα δίποντα και 35,2% στα τρίποντα.

Αναλυτικά:

«H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Σέρβο καλαθοσφαιριστή Uros Duvnjak, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας και πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2015-2016).

Ο Uros Duvnjak γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1986 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 1μ.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν Βελιγραδίου το 2004, συνέχισε στη Sloga Kraljevo την σεζόν 2005-06, έπαιξε στην Atlas (2006), στη Vojvodina Srbujagas (2006-07), στην FMP Zeleznik (2007-08), την Radnicki KG 06 (2008-09), την PBG Basket Poznan (2009-10), Phantoms Braunschweig (2011), Mega Vizura (2011-12), για να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2011-12. Αγωνίστηκε μάλιστα σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ εκείνη την σεζόν, που ήταν η πρώτη του στην Ελλάδα, στην οποία αποφάσισε να μείνει και στη συνέχεια της καριέρας του.

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και οι 36 πόντοι που πέτυχε απέναντι στον Άρη στην εκτός έδρας νίκη της Κρητικής ομάδας στο Παλέ, είναι και το απόλυτο ρεκόρ πόντων που έχει στην Ελλάδα. Την σεζόν 2013-14 έπαιξε στον Πανιώνιο, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Κηφισιάς».


Η συνέντευξη του παίκτη στο paokbc:

-Τελικά ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφασή σου να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ; «Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, είχα μόνο καλές εμπειρίες από την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα, τους γνωρίζω όλους καλά, ξέρω πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της ομάδας και για μένα είναι πολύ σημαντικό που θα παίξω ξανά στον ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να επιστρέψω στην ομάδα και για να είμαι ειλικρινής, ήταν η πιο εύκολη απόφαση της καριέρας μου».

-Πως φαντάζεσαι την επόμενη σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Eurocup; «Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην 3η θέση, συνεπώς υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Γνωρίζω καλά όλο το προπονητικό επιτελείο και ειδικά τον κ. Μαρκόπουλο, ξέρω ότι πάντα προσπαθεί να δημιουργήσει πολύ δυνατές ομάδες, που ξεκινούν από την άμυνα και δίνουν βάση στις οργανωμένες επιθέσεις. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να κάνουμε την πορεία που όλοι θέλουμε την επόμενη σεζόν κι εγώ από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, γνωρίζω σχεδόν τα πάντα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό που υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που συνεργάζονται χρόνια μαζί. Νομίζω ότι μας περιμένει μία χρονιά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

-Θα δεις και πολλά γνωστά σου πρόσωπα, όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ, καθώς στο Ρέθυμνο ήσουν συμπαίκτης με τον Τσόχλα… «…Ναι και με τον Σαλούστρο στον Πανιώνιο και εύχομαι να συναντήσω ξανά στον ΠΑΟΚ τον πολύ καλό μου φίλο τον Kevin Langford. Όλοι τους είναι εξαιρετικά παιδιά και νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ; «Το μόνο που μπορώ να πω στους φιλάθλους μας και νομίζω ότι το ίδιο θα θέλουν να πουν όλοι στην ομάδα, είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα παλεύουμε για κάθε μπάλα και θέλουμε σε αυτή την προσπάθειά μας, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόταση στην ΑΕΚ για Κρισάντους!!

Επίσημη πρόταση στους ανθρώπους της ΑΕΚ έχει φτάσει τις τελευταίες ώρες από ομάδα του Κατάρ για τον Μακόλεϊ Κρισάντους. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα νούμερα, αλλά ούτε και οι προθέσεις των κιτρινόμαυρων.

Πρόταση στην ΑΕΚ για Κρισάντους!
Εβδομάδα Κριστάντους στην ΑΕΚ! Ο Νιγηριανός μετά το γκολ στο φιλικό με την Κορόνα και την γενικότερη θετική παρουσία του στην προετοιμασία βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο.

Ομάδα από το Κατάρ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην «Ένωση» για να κάνει δικό της τον Νιγηριανό. Το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου συλλόγου ήταν εδώ και καιρό γνωστό στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ωστόσο, πρόταση δεν είχε φανεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που προσφέρουν οι ενδιαφερόμενοι, όπως και ποιες είναι οι προθέσεις των «κιτρινόμαυρων». Στην ΑΕΚ αναμένεται να αναλύσουν εκ βάθους την υπόθεση, αφού εκτός από το οικονομικό, σε ενδεχόμενη παραχώρηση του «Μάκη» θα χρειαστεί να καλυφθεί το κενό του στο ρόστερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νίνης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»


Έτοιμοι να δώσουν το… 200% των δυνατοτήτων τους είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Σωτήρη Νίνη που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπριζ.

Νίνης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»
Μια εντελώς διαφορετική ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την τελευταία φορά που ο Σωτήρης Νίνης φόρεσε την πράσινη φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Μπριζ ο μέσος του «τριφυλλιού» τόνισε πως όλοι πρέπει να δώσουν το 200% των δυνάμεών τους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα:

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία σου ευρωπαϊκή παρουσία με τον Παναθηναϊκό και μια αντίστοιχη κατάσταση, τι θεωρείς ότι έχει αλλάξει;

«Νομίζω ότι έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε και είναι τελείως διαφορετική η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου η ομάδα δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι, σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει όλα θα πάνε καλά».

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα;

«Για να φτάνουμε στο σημείο να παίζουμε είμαστε έτοιμοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αύριο όλοι μας να δώσουμε το 200% για να αντεπεξέλθουμε και να τα πάμε καλά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Καλοκαίρι… χωρίς Σκόκο στην ΑΕΚ!!

Στο… συρτάρι μπαίνει η υπόθεση του Νάτσο Σκόκο για την ΑΕΚ τουλάχιστον για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο «υδραυλικός» μένει στη Νιούελς μέχρι τον Δεκέμβριο και στην Ένωση κοιτάζουν πλέον αλλού.

Καλοκαίρι… χωρίς Σκόκο στην ΑΕΚ
Φινάλε στο σήριαλ της επιστροφής του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ, τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποφάσισε να μην «κρεμάσει» την Νιούελς, με την οποία είναι και συναισθηματικά δεμένος, στηρίζοντας την προσπάθεια του νέου προπονητή και φίλου του, Λούκας Μπερνάρντι. Έτσι, αυτό σημαίνει πως θα συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του σίγουρα μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το εγχώριο πρωτάθλημα.

Έτσι, στην Ένωση, που είχαν κάνει την κίνησή τους ικανοποιώντας μάλιστα τον παίκτη στο οικονομικό, βάζουν την υπόθεση… στο συρτάρι, χωρίς να αποκλείεται να «ξαναζεσταθεί» το θέμα την επόμενη μεταγραφική περίοδο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αναστασίου: «Πολύ καλύτεροι φέτος»!

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο έτοιμος φέτος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του είναι ο Αναστασίου που μίλησε για το ματς με την Μπριζ. Ανοιχτή η θέση του τερματοφύλακα, «κλειδί» η πειθαρχία

Αναστασίου: «Πολύ καλύτεροι φέτος»!

Αποκάλυψε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν στο τέρμα θα παίξει ο Στιλ ή ο Κοτσόλης, ενώ τόνισε τη σημασία του να μην δεχθεί γκολ η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινάμε αρκετά νωρίς τα ευρωπαϊκά ματς με μια διαφορετική παράμετρο σε σχέση με πέρυσι. Θέλω να πιστεύω πως φέτος θα είμαστε πιο έτοιμοι αγωνιστικά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από την ίδια χώρα με την περασμένη χρονιά, αλλά με προσέγγιση διαφορετική στο παιχνίδι. Έφτασε στους 8 του Europa League. Ήρθε πρώτη στην κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα και το έχασε τελικά στα play-off, ενώ κέρδισε και το Κύπελλο. Είναι αρκετά συγκεντρωμένη με καλούς παίκτες και δυνατή κόντρα. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και τακτική πειθαρχία για να τα καταφέρουμε. Θα είναι γεμάτο γήπεδο και θα υπάρχει πίεση και στον αντίπαλο και σε εμάς και θα πρέπει να το διαχειριστούμε . Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας γιατί είναι επικίνδυνη όταν βρει χώρο».

Για τις επιλογές του στην άμυνα:
«Είναι σημαντικό το να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο την άμυνα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η συνοχή και πάνω από όλα η εμπειρία. Το σημαντικό είναι να κάνουμε τα βασικά σαν ομάδα στην αμυντική λειτουργία και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τη θέση του τερματοφύλακα:
«Ο Στιλ είναι καλά και προπονείται χωρίς ενοχλήσεις. Έχει χάσει προπονήσεις και είναι σημαντικός παίκτης όπως και ο Στέφανος, αλλά η θέση παραμένει ακόμη ανοιχτή και θα δούμε ποιος θα παίξει τελικά».

Για το αν η ζέστη θα επηρεάσει τον αντίπαλο:
«Τα ίδια λέγαμε για τη Σταντάρ και άλλα πράγματα είδαμε στο γήπεδο. Πρέπει εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι Βέλγοι δεν ενδιαφέρονται αν έχει κρύο ή ζέστη. Θα μπουν και θα κάνουν το παιχνίδι τους».

Για το «κλειδί» του αγώνα:
«Να τελειώνουμε τις φάσεις. Με την Ουντινέζε κάναμε αβίαστα λάθη και χωρίς λόγο βάζαμε πίεση στους αυτούς μας. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και αυτό θα γίνει με συγκέντρωση και τακτική πειθαρχία».

Για το επιθυμητό αποτέλεσμα:
«Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει μόνο η νίκη. Είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι, βλέποντας την καθημερινότητα έχουμε ωριμάσει πολύ. Σε αυτό το επίπεδο παίζει ρόλο λίγο η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, λίγο η ατυχία. Tο πιo σημαντικό είναι να μην το δούμε σαν ένα παιχνίδι αλλά σαν δυο παιχνίδια».

Για το αν προτιμά ως σκορ το 0-0 ή το 2-1;
«Προτιμώ το 3-1»!

Εξαντλούν τα εισιτήρια και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού!!

Σε τρελούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εξαντλούν τα εισιτήρια και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της "ΘΥΡΑΣ 7" σήμερα εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4 και 5 κάτι που σημαίνει όπως 3.150 κάρτες έχουν βρει κάτοχο.

Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση εκτιμάται ότι θα πωληθούν σύντομα και οι υπόλοιπες κάρτες για το πέταλο, δηλαδή, συνολικά 6.108.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού…
Εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας στις Θύρες 4 και 5… που σημαίνει ότι 3.150 πιστοί ήδη έκλεισαν μόνιμη θέση στο πέταλο μας… Ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην θύρα 6… Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που όλα δείχνουν ότι θα διατεθούν και τα 6.108 εισιτήρια που αντιστοιχούν στον «χώρο» μας, στις θύρες 3 έως 7 !!!!!!! …Δεν θα υπάρχουν από ότι φαίνεται πλέον εισιτήρια απλά στο πέταλο μας… Ας μην επαναπαύονται κάποια από τα μέλη μας που τις προηγούμενες χρονιές έβρισκαν εισιτήριο έξω από το γήπεδο στο πέταλο… Κρούουμε τον «κώδωνα» του κινδύνου για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως…

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Γήπεδο Καραϊσκάκη - Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 18:00
On Line απο το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Χρεωστικές Κάρτες
Μετρητά
Κατάθεση με web banking (Αποστολή συναλλαγής με FAX)
Πιστωτικές κάρτες :
12 άτοκες δόσεις με την Olympiacos FC Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς.
10 άτοκες δόσεις με οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς
Άτοκες δόσεις με άλλες πιστωτικές κάρτες

Επίσημη η συμφωνία ΠΑΟΚ-Πέλκα!!

Η προφορική συμφωνία Πέλκα και ΠΑΟΚ πέρασε και στο... χαρτί, με τον νεαρό άσο να υπογράφει την επέκταση συμβολαίου έως το 2018.

Επίσημη η συμφωνία ΠΑΟΚ-Πέλκα
Διευθετήθηκε και τυπικά η επέκταση συμβολαίου του Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε έως το 2018, παρουσία του αθλητικού διευθυντή του "Δικεφάλου", Φρανκ Άρνεσεν στα γραφεία της ομάδας στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας ως τις 30 Ιουνίου του 2018.

27.07.2015 Ο Δημήτρης Πέλκας έχει γεννηθεί στις 26 Οκτωβρίου του 1993 στα Γιαννιτσά και βρίσκεται από τα 14 του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, περνώντας όλες τις μικρές ομάδες της Ακαδημίας. Από το 2012 βρίσκεται στην πρώτη ομάδα ως επαγγελματίας και πραγματοποιεί ντεμπούτο με τη φανέλα του Δικεφάλου στο Ισραήλ, στο ματς Μπνέι Γιεχούντα-ΠΑΟΚ 0-2 (2.8.2012). Στον επαναληπτικό μια εβδομάδα αργότερα σκοράρει και το πρώτο του επίσημο γκολ (4-2). Τη σεζόν 2013-14 θα κάνει μια καλή χρονιά με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (17 συμμετοχές – 7 γκολ) ως δανεικός και πέρυσι θα βρεθεί στην Βιτόρια Σετούμπαλ στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με την οποία θα πραγματοποιήσει 24 εμφανίσεις με 2 γκολ. Η επιστροφή του στη φετινή προετοιμασία του έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξει την αξία του και να κερδίσει το νέο του συμβόλαιο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Μιλουτίνοφ: «Τιμή μου ο Ολυμπιακός»

Ενθουσιασμένος από την προοπτική που του δίνει στην καριέρα του ο Ολυμπιακός, αλλά και από το πρότζεκτ της ομάδας, δήλωσε ο 21χρονος σέντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, στο site της ΚΑΕ.

Μιλουτίνοφ: «Τιμή μου ο Ολυμπιακός»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού από το Σάββατο (25/07) το απόγευμα και ο Σέρβος σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του στο επίσημο site της ΚΑΕ. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Είμαι ευτυχισμένος. Θα αγωνιστώ στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού», τόνισε αρχικά ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν.

Αναφορικά με την απόφαση να μετακομίσει στον Πειραιά, επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ξέρω που έρχομαι, ξέρω τι πρέπει να κάνω και είναι τιμή μου που με επέλεξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Γνωρίζω την τεράστια ιστορία του συλλόγου και όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, απλώς αποδέχτηκα την πρόταση. Δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Ο Μιλουτίνοφ, αναφέρθηκε και στους προπονητής του, Γιάννη Σφαιρόπουλο και Μίλαν Τόμιτς: «Δεν μιλήσαμε για αγωνιστικά θέματα, αλλά περισσότερο μου εξήγησαν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και ενθουσιάστηκα. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν και να κάνουμε πράξη όσα θέλει ο κόουτς στο παρκέ. Θα δίνω καθημερινά το 110% των δυνάμεων μου για τον Ολυμπιακό. Ειλικρινά ανυπομονώ να βρεθώ στο ίδιο γήπεδο με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Χάκετ και οι υπόλοιποι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Καλά μαντάτα για Ερνάνι!!


Δημοσίευμα της A BOLA αναφέρει ότι οι πιθανότητες για να δοθεί δανεικός ο Ερνάνι είναι αυξημένες.

Καλά μαντάτα για Ερνάνι
Μέρα με την ημέρα ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες για να μπορέσει να αποκτήσει –έστω και ως δανεικό- τον Ερνάνι.

Η A BOLA σε σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι τα πράγματα για τον άσο της Πόρτο δεν πάνε καλά στην προετοιμασίας και έτσι η ιδέα να του επιτραπεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα ως δανεικός είναι αρκετά πιθανή.

«Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται τον Ερνάνι. Ο Ερνάνι μπορεί να φύγει από την Πόρτο για τον Ολυμπιακό, την ελληνική ομάδα που αυτή τη σεζόν καθοδηγεί ο Μάρκο Σίλβα, πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ», αναφέρει το δημοσίευμα της A BOLA και συνεχίζει:

«Ίσως, μάλιστα, να είναι διαθέσιμος να πάει στον Ολυμπιακό δανεικός. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για αυτόν σχετικά με το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Πόρτο και ολοένα και κερδίζει έδαφος η ιδέα να φύγει ο παίκτης για κάποια άλλη ομάδα».

Πρέπει –ωστόσο- να επισημάνουμε ότι το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την πορτογαλική ομάδα είναι η ρήτρα αγοράς.

Οι Πειραιώτες θέλουν να είναι τέτοιο που θα μπορούν να το καλύψουν το ερχόμενο καλοκαίρι και να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει κι άλλον παίκτη ο Φαν Χάαλ!!

Έναν παίκτη, ο οποίος θα προσδώσει στη Μαν. Γιουνάιτεντ την απαιτούμενη ταχύτητα, αλλά και δημιουργικότητα, είναι προγραμματισμένο να αποκτήσει ο Λουίς Φαν Χάαλ, όπως δήλωσε ο ίδιος στο «Sky Sports»!

Θέλει κι άλλον παίκτη ο Φαν Χάαλ!
Μεταγραφών... συνέχεια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σέρχιο Ρομέρο δεν αναμένεται να είναι το τελευταίο απόκτημα των «κόκκινων διαβόλων» το φετινό καλοκαίρι, μιας και ο Λουίς Φαν Χάαλ προανήγγειλε ακόμα μία μεταγραφή.

Ο Ολλανδός αναζητά έναν παίκτη με ταχύτητα και δημιουργικότητα, χαρακτηριστικά, που θεωρεί απαραίτητα για την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν.

«Νομίζω πως ακόμα χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα μπροστά και περισσότερη δημιουργικότητα. Γι' αυτό θέλω να παραμείνει ο Ντι Μαρία, αλλά δεν το ξέρουμε, επομένως πρέπει να δούμε», δήλωσε αρχικά.

«Η Μπάγερν έχει τον Ριμπερί και τον Ρόμπεν. Η Τσέλσι έχει τον Αζάρ και τον Γουίλιαν. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον Ρονάλντο και τον Μπέιλ. Η Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ και τον Μέσι», σημείωσε στη συνέχεια, για να προσθέσει:

«Ο Γιάνγκ και ο Μάτα είχαν φανταστική σεζόν με ασίστ και γκολ, αλλά για να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεσαι και ταχύτητα. Γι' αυτό πιστεύω πως ίσως χρειάζεται να αγοράσουμε έναν παίκτη με ταχύτητα και δημιουργικότητα».

Πηγή: england365.gr

Η αλήθεια για τον Κάρλος Ζαμπράνο και το ΟΚ του Ερνάνι!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τι πραγματικά ισχύει για τη μεταγραφή του Ζαμπράνο και μία εξέλιξη για εκείνη του Ερνάνι!

Η αλήθεια για τον Κάρλος Ζαμπράνο και το ΟΚ του Ερνάνι!

• Πόσο εύκολη είναι η μεταγραφή του Ζαμπράνο; Πολύ δύσκολη. Και θα αποτελέσει τρομακτική επιτυχία του Ολυμπιακού αν καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό του! Μιλάμε για ένα σέντερ μπακ κλάσης, 26 ετών, 1μ85, 26 φορές διεθνή, από τα 20 χρόνια του στην Μπουντεσλίγκα!

• Γιατί είναι πολύ δύσκολη η μεταγραφή; Για μία σειρά από λόγους.

• Πρώτον, γιατί τον θέλει πολύ η ομάδα του, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Και του κάνει συνεχώς προσφορές για να υπογράψει
καινούργιο συμβόλαιο.

• Δεύτερον, γιατί ο Περουβιάνος δεν είναι ελεύθερος. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Φρανκφούρτη, αλλά με ρήτρα αποχώρησης 1,5 εκ. Ευρώ έως τις 31 Αυγούστου. Άρα, εκτός του δικού του συμβολαίου, πρέπει να δοθεί και το συγκεκριμένο ποσό στους Γερμανούς.

• Τρίτον, γιατί ο Ζαμπράνο πολιορκείται από τη Γαλατασαράϊ και την Τράμπζονσπορ, που του στρώνουν ένα χαλί από εκατομμύρια. Η δε Γαλατά παίζει και Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ο Ολυμπιακός.

• Τέταρτον, τα δικαιώματά του δεν τα έχει ένας μάνατζερ, αλλά ένας όμιλος επιχειρηματιών στην Ελβετία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στις διαπραγματεύσεις.

• Αρχικά είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος, κάτι που προφανώς δεν ισχύει, αφού σήμερα ο διεθνής στόπερ επέστρεψε στις προπονήσεις της Φρανκφούρτης, μετά από άδεια που είχε λόγω συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα.

• Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι παίρνοντας τον Ζαμπράνο θα έχει κάνει μάλλον τη μεταγραφή του καλοκαιριού. Μόνο που θα πρέπει να ξεπεράσει όλες αυτές τις τεράστιες δυσκολίες και βέβαια να πείσει και τον Ζαμπράνο να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό.

• Και μία πληροφορία από την υπόθεση Ερνάνι. Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός απέσπασε το οκέϊ του Πορτογάλου αριστεροπόδαρου εξτρέμ. Η μεγαλύτερη πορτογαλική εφημερίδα, η A Bola, γράφει στη σημερινή της έκδοση ότι ο 24χρονος άσος της Πόρτο δεν είναι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του (προφανώς από τον χρόνο συμμετοχής του στα φιλικά) και όλο και ωριμάζει μέσα του η ιδέα να πάει σε μία άλλη ομάδα για να παίξει βασικός.

• Τώρα, πρέπει να δώσει το οκ και η Πόρτο, που πολλές φορές δεν αρνείται δανεισμό ενός παίκτη της, αλλά δεν θέλει να βάζει οψιόν. Η, βάζει τεράστια ποσά. Το ζητούμενο είναι να μπει μια οψιόν γύρω στα 3-4 εκ. Ευρώ, οπότε ο Ολυμπιακός να μπορεί να τον αγοράσει το άλλο καλοκαίρι, άμα τον θέλει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ελλάδα για μεγάλα πράγματα!!

Με το δεξί μπήκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Καζάν η Εθνική Πόλο Ανδρών, καθώς επικράτησε με σκορ 11-10 της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Ελλάδα για μεγάλα πράγματα!
Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Καζάν η Εθνική Ελλάδας Πόλο Ανδρών, αφού επικράτησε με σκορ 11-10 της Ιταλίας στο πρώτη της παιχνίδι στη διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Θόδωρου Βλάχου έπαιξαν εξαιρετική και άμυνα απέναντι στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Σάντρο Καμπάνια, με διαρκείς βοήθειες ο ένας στον άλλο.

Παράλληλα, στην επίθεση οι διεθνείς επέδειξαν τρομερή ηρεμία και ψυχραιμία, δείχνοντας αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα στο συγκεκριμένο τουρνουά. Η «γαλανόλευκη» κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Χρήστου Αφρουδάκη στο φινάλε της αναμέτρησης

Πλέον η Εθνική χρειάζεται να κάνει το «2Χ2» την Τετάρτη το πρωί (09.30) με αντίπαλο τις ΗΠΑ του Ουντόβισιτς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Κροατία νίκησε 12-7 τον Καναδά, ενώ η Βραζιλία αναδείχτηκε ισόπαλη 9-9 με την Κίνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μετάλλιο ο Γιαννιώτης!!

Υπερήφανη έκανε ξανά την Ελλάδα ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου και πλέον δίνει ραντεβού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας!

Μετάλλιο ο Γιαννιώτης!

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την τρίτη θέση, πίσω από τον Αμερικανό, Τζόρνταν Ουιλιμόβσκι, και τον Ολλανδό, Φέρι Βέερτμαν, με χρόνο 1:50:00.7.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φωκαΐδης τερμάτισε 29ος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννιώτης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, της Βραζιλίας!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Σπύρος Γιαννιώτης γνωρίζει την αποθέωση ακόμα και από ξένους δημοσιογράφους στα social media, αφού παντού αναφέρεται το όνομά του και τα επιτεύγματά του.

Τα μετάλλια που έχει κατακτήσει

Παγκόσμια Πρωταθλήματα

Χρυσά: Σανγκάι (2011, 10 χλμ.), Βαρκελώνη (2013, 10 χλμ.)
Ασημένια: Ρώμη (2009, 5 χλμ.), Σανγκάι (2011, 5 χλμ.), Βαρκελώνη (2013, ομαδικό 5 χλμ.)
Χάλκινο: Μελβούρνη (2007, 5 χλμ.)

Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Χρυσό: Βουδαπέστη (2010, 5 χλμ ομαδικό)
Ασημένιο: Βερολίνο (2014 ομαδικό)
Χάλκινα: Βερολίνο (2002, 4x2 μ. ελεύθερο), Βουδαπέστη (2010, 5 χλμ.)

Μεσογειακοί Αγώνες

Χρυσό: Τυνησία (2001, 1.500 μ. ελεύθερο)
Ασημένια: Αλμερία (2005, 400 μ. και 1.500 μ. ελεύθερο)
Χάλκινο: Αλμερία (2005, 800 μ. ελεύθερο) *Πηγή: sport-fm.gr*

Υποδέχτηκε τον τρίτο διάδοχο ο Λοτζέσκι!! (pic)

Ο Ματ Λοτζέσκι έγινε για τρίτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Υποδέχτηκε τον τρίτο διάδοχο ο Λοτζέσκι (pic)

Η σύζυγος του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι που θα κάνει παρέα στα άλλα δύο, που παρακολουθούν από κοντά όλους τους αγώνες του πατέρα τους στο ΣΕΦ κι έχουν μάθει και τον ύμνο της ομάδας.



#part 2 ⚪️ Olympiacos B.C.
Posted by Matt Lojeski on Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015



Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Matt Lojeski (@lojokid1) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο συμβόλαιο σε Λούκας θα προτείνει ο Σαββίδης!!

Αποφασισμένος να κρατήσει τον Λούκας Πέρεθ στον ΠΑΟΚ, παρότι στην Ισπανία θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού στη Λα Κορούνια, παρουσιάζεται ο Ιβάν Σαββίδης.

Νέο συμβόλαιο σε Λούκας θα προτείνει ο Σαββίδης
Δεδομένη θεωρούν στην Ισπανία την μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ στη Λα Κορούνια, όμως οι συμπατριώτες του 29χρονου μεσοεπιθετικού φαίνεται πως λογαριάζουν χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται αποφασισμένος τις τελευταίες ημέρες να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τον Ισπανό άσο στον «Δικέφαλο του Βορρά» και αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουν σε συνάντηση που αναμένεται να έχουν άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα προτείνει στον Λούκας επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου, με ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές, και - όπως λένε στη συμπρωτεύουσα – θα είναι η καλύτερη δυνατή προσφορά που μπορεί να κάνει ο ομογενής επιχειρηματίας στον ποδοσφαιριστή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρέα με Κατσικάρη ο Καμπάτσο!!

Η Μούρθια ανακοίνωσε το δανεισμό του Φακούντο Καμπάτσο από τη Ρεάλ και ο Αργεντινός γκαρντ θα παίζει υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.

Παρέα με Κατσικάρη ο Καμπάτσο
Στο Μουντομπάσκετ ήταν αντίπαλοι επί ισπανικού εδάφους στον αγώνα της Ελλάδας με την Αργεντινή. Πλέον θα είναι συνεργάτες...

Ο λόγος για τον Φώτη Κατσικάρη και τον Φακούντο Καμπάτσο, καθώς η Μούρθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού πλέι μέικερ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ.

Ο 24χρονος γκαρντ (1,80μ.) είχε πολύ περιορισμένο ρόλο στην ομάδα της Μαδρίτης φέτος μετρώντας 2,8 πόντους και 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

O Ρομπέρτο στη Μύκονο με τη Δημητρίου!! (video)

Ο Ρομπέρτο φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη Στέλλα Δημητρίου στη Μύκονο με το γνωστό μοντέλο να το "ανεβάζει" στο προφίλ που διατηρεί στο instagram.

O Ρομπέρτο στη Μύκονο με τη Δημητρίου! (video)

inner





*Πηγή: sport-fm.gr*