Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

«Ο Λεβαδειακός πρέπει να σωθεί…»

Την εκτίμηση ότι ο Λεβαδειακός πρέπει να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκα αν υποβιβαστεί μια εκ των Κέρκυρα ή Βέροια εξέφρασε ο δικηγόρος των Βοιωτών, Δημήτρης Βαγιάκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λεβαδειακός πρέπει να σωθεί…»
Την κατάληξη των δικαστικών υποθέσεων που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο σχετικά με τις ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν περιμένουν στον Λεβαδειακό, όπως ξεκαθάρισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο νομικός εκπρόσωπος των Βοιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Άρη Ασβεστά ο Δημήτρης Βαγιάκος

-για την υπόθεση της Βέροιας και την καταγγελία του Λεβαδειακού:

«Ζητήσαμε να επανεξεταστεί η υπόθεση και να δικαστεί όπως δίκαζε το CAS σε τρίτο και τελευταίο βαθμό στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Στην ουσία είναι μια ακόμη έφεση, καθώς θεωρούμε ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά τα αποδεικτικά στοιχεία. Κάτω από ποιες προϋποθέσεις κατέθεσαν οι μεν και κάτω από ποιες οι δε... Αναφέραμε τις θέσεις μας και οι δύο πλευρές και πήραμε προθεσμία μέχρι τη Τετάρτη να καταθέσουμε τα υπομνήματα μας».

-για την υπόθεση Κέρκυρας:

«Πρέπει μέχρι αύριο να τελειώνει αυτό το ζήτημα σε πρώτο βαθμό. Δεν ξέρουμε αν η πειθαρχική επιτροπή μπαίνει στην ουσία, αλλά αυτό κρίθηκε στην ΕΕΑ που είναι η αρμόδια μνα κρίνει . Το μόνο που μπορεί να αποφασίσει η επιτροπή είναι την αποβολή της ή τον υποβιβασμό της».

-το αν πρέπει να σωθεί ο Λεβαδειακός ή ο 3ος της Football League, Απόλλωνας:

«Αυτό έχει εγκριθεί με δυο αποφάσεις που λένε ότι ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που έχει έννομο συμφέρον. Τόσο από την πειθαρχική επιτροπή που απέρριψε τον Απόλλωνα, όσο και στην υπόθεση της Βέροιας που έγινε δεκτή η παρέμβαση του Λεβαδειακού.. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουν λήξει όλα αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: