Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Καλά μαντάτα για Ερνάνι!!


Δημοσίευμα της A BOLA αναφέρει ότι οι πιθανότητες για να δοθεί δανεικός ο Ερνάνι είναι αυξημένες.

Καλά μαντάτα για Ερνάνι
Μέρα με την ημέρα ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες για να μπορέσει να αποκτήσει –έστω και ως δανεικό- τον Ερνάνι.

Η A BOLA σε σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι τα πράγματα για τον άσο της Πόρτο δεν πάνε καλά στην προετοιμασίας και έτσι η ιδέα να του επιτραπεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα ως δανεικός είναι αρκετά πιθανή.

«Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται τον Ερνάνι. Ο Ερνάνι μπορεί να φύγει από την Πόρτο για τον Ολυμπιακό, την ελληνική ομάδα που αυτή τη σεζόν καθοδηγεί ο Μάρκο Σίλβα, πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ», αναφέρει το δημοσίευμα της A BOLA και συνεχίζει:

«Ίσως, μάλιστα, να είναι διαθέσιμος να πάει στον Ολυμπιακό δανεικός. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για αυτόν σχετικά με το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Πόρτο και ολοένα και κερδίζει έδαφος η ιδέα να φύγει ο παίκτης για κάποια άλλη ομάδα».

Πρέπει –ωστόσο- να επισημάνουμε ότι το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την πορτογαλική ομάδα είναι η ρήτρα αγοράς.

Οι Πειραιώτες θέλουν να είναι τέτοιο που θα μπορούν να το καλύψουν το ερχόμενο καλοκαίρι και να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: