Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Στεφανίδη για πρώτη φορά!!

Την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήρε στο επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ ο Λούης Τσάτουμας νίκησε στο μήκος και κλείνει κατά τα φαινόμενα μια θέση στο Παγκόσμιο με άλμα στα 8,09 μέτρα.

Στεφανίδη για πρώτη φορά!
Δεύτερος αγώνας μέσα σε μερικές ώρες για Στεφανίδη και Κυριακοπούλου που μετά την κόντρα τους στο Diamond League αναμετρήθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με την πρώτη να είναι εκείνη που επικράτησε με άλμα στα 4,65μ ενώ η δεύτερη έμεινε πέντε εκατοστά πίσω της.

Αυτή ήταν η «παρθενική» νίκη για την Στεφανίδη, η οποία δήλωσε: «Έχω αρχίσει και βρίσκω τον ρυθμό μου. Πλέον αυτό που χρειάζομαι είναι να βλέπω τον πήχη στα ψηλά. Είμαι σίγουρη πως μέχρι το Πεκίνο θα έχω σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλω. Το άλμα στα 4,65 μ. ήταν πάρα πολύ καλό, καθώς ανέβηκα περίπου 20 εκατοστά υψηλότερα. Παρόλα αυτά η προσπάθεια στα 4,72 μ. δεν ήταν καλά, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξα τίποτε σε σχέση με το προηγούμενο ύψος».

Στο μεταξύ, ο Λούης Τσάτουμας αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μήκος με άλμα στα 8,09μ, ένα εκατοστό κάτω από το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα για το οποίο βάζει πλέον πλώρη. Στο ίδιο αγώνισμα, εντυπωσιακός ήταν ο 17χρονος Μιλτιάδης Τεντόγλου, ο οποίος με 7,73μ βελτίωσε για τρίτη φορά το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: