Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Συγχαρητήρια από Κοντονή σε Γιαννιώτη!


Με δήλωσή του ο Σταύρος Κοντονής συγχαίρει τον Σπύρο Γιαννιώτη για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Συγχαρητήρια από Κοντονή σε Γιαννιώτη
Ένα μετάλλιο ακόμη πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με δήλωσή του συνεχάρη τον Έλληνα πρωταθλητή, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την κούρσα του «συγκλονιστική».

Η δήλωση:

«Μία νέα μεγάλη επιτυχία προστέθηκε στο ήδη πλούσιο παλμαρέ του Σπύρου Γιαννιώτη, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν. Η κούρσα του πρωταθλητή μας ήταν συγκλονιστική, σαν αυτές που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστεί, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλήματος. Εύχομαι η πέμπτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, την οποία εξασφάλισε σήμερα, να του χαρίσει το μετάλλιο που του λείπει. Θερμά συγχαρητήρια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: