Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Ρομπέρτο!!


Η Ρεάλ Μαδρίτης διαπιστώνει πως υπάρχουν προβλήματα στην προσπάθεια που καταβάλει για να αποκτήσει τον Νταβιντ Ντε Χέα και όπως υποστηρίζει η «AS» στο μυαλό της είναι και η περίπτωση του Ρομπέρτο.

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Ρομπέρτο
Η απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα για την Ρεάλ Μαδρίτης συναντά δυσκολίες. Η «βασίλισσα» θέλει να αποκτήσει τον ισπανό τερματοφύλακα ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με την AS οι υπεύθυνοι της ομάδας της Μαδρίτης έχουν αρχίσει να εξετάζουν άλλες λύσεις για να καλύψουν κενό από την αποχώρηση του Κασίγιας, χωρίς κάτι τέτοιο όμως να σημαίνει πως παραιτείται από την προσπάθεια για την απόκτηση του Ντε Χέα.

Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού εάν δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Γιουνάιτεντ.

Επίσης, το ποσό των 8 εκατομμύριων ευρώ το οποίο είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό θεωρείται βέβαιο ότι μπορεί να καλυφθεί και με μεγάλη ευκολία από την «βασίλισσα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: