Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Οι εντολές του Αναστασίου!!

Τρία βασικά πράγματα ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου από τους παίκτες του Παναθηναϊκού εν όψει του πρώτου αγώνα με την Μπριζ στη Λεωφόρο. «Κατοχή, υπομονή και το ''μηδέν"», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Οι εντολές του Αναστασίου
Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και ζήτησε τρία βασικά πράγματα. «Κατοχή, υπομονή και το ''μηδέν"», τόνισε ο 42χρονος προπονητής.

«Δεν χρειάζεται να μπούμε στο ματς με φουλ επίθεση. Θέλει υπομονή και κατοχή της μπάλας. Να είστε βέβαιοι πως θα βγάλουμε φάσεις για να βάλουμε το γκολ, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μας κυριεύσει η ανυπομονησία», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το ''μηδέν'' στην άμυνα. Παρά πολύ σημαντικό κι αυτό απαιτεί 100% συγκέντρωση και ηρεμία στις κινήσεις και αποφάσεις μας. Και πάνω απ' όλα να μην έχετε ποτέ στο μυαλό σας το αν έχει ή όχι προβλήματα ο αντίπαλος. Αυτοί θα έρθουν εδώ για να μας κάνουν ζημιά και δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: