Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Οκόνσκι: «Ωραίος παίκτης το ‘‘9’’»

Τον Ρόναλντ Βάργκας ξεχώρισε ο Μίροσλαβ Οκόνσκι, ο οποίος παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Κορόνα Κίελτσε, και φάνηκε πως παρακολουθεί την πορεία της «Ένωσης».

Οκόνσκι: «Ωραίος παίκτης το ‘‘9’’»
Ο Ρόναλντ Βάργκας ήταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που ξεχώρισε ο Μίροσλαβ Οκόνσκι στο χθεσινό φιλικό με την Κορόνα Κίελτσε στην Οπαλένιτσα.

Ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» βρέθηκε χθες στην εξέδρα, όπου συνάντησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη συνέχεια πήγαν για φαγητό για να θυμηθούν τα παλιά.

Ωστόσο, ο Πολωνός φορ φάνηκε να παρακολουθεί την πορεία του «Δικεφάλου» και εξέφρασε για άλλη μία φορά την αγάπη του προς τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα SportDay

Για την ΑΕΚ: «Μόλις έμαθα ότι η ΑΕΚ θα έρθει στην Πολωνία, τρελάθηκα από τη χαρά μου. Είπα να έρθω να τη δω μόλις δώσει το πρώτο φιλικό στην Οπαλένιτσα, όπου και πληροφορήθηκα ότι θα έκανε προετοιμασία. Την ΑΕΚ ποτέ δεν θα την ξεχάσω. Μου αρέσει που τη βλέπω ξανά, είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, την αγαπάω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα οι αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, εδώ η κόντρα είναι η Λέγκι με τη Λεζ Πόζναν. Ξέρω ότι η ομάδα εδώ και δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Γ’ και τη Β’ Εθνική. Από ό,τι έχω μάθει όμως τώρα επέστρεψε, είναι σε καλά χέρια».

Για την Ελλάδα: «Μου αρέσει η Ελλάδα και το σχεδιάζω να έρθω».

Για τον Στέλιο Μανωλά: «Είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδας της ΑΕΚ; Μπράβο, είναι σημαντικές για κάθε σύλλογο αυτές οι ομάδες».

Για το παιχνίδι της «Ένωσης»: «Α, μου άρεσε πολύ η ΑΕΚ. Έχει ένα προσόν ότι φαίνεται να είναι γρήγορη ομάδα. Ότι γίνονται γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Μου άρεσε αυτός ο παίκτης που έβαλε το δεύτερο γκολ, αυτός με το Νο9 (εννοούσε τον Βάργκας). Έκανε και πολύ ωραίο τελείωμα της φάσης».

Για τον προπονητή της ομάδας: «Τον ξέρω τον Δέλλα. Ήταν άλλωστε μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004. Ξέρω ότι έχει παίξει και στην ΑΕΚ και στη Ρόμα. Είναι μικρός σε ηλικία, καλό είναι αυτό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: