Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Πήρε το ντέρμπι με την Κέρκυρα ο ΟΦΗ


Ο Αγρίτης σε προσπάθειά του απέναντι στην Κέρκυρα Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Β' Εθνικής, καθώς επικράτησε 3-1 της Κέρκυρας. Οι Κρητικοί μείωσαν στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς από τον ΑΟΚ και εξακολουθούν να διατηρούν ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Πολύ καλό το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες.

Oι Ηρακλειώτες μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά γρήγορα η Κέρκυρα ισορρόπησε και λόγω της υπεροπλίας της στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μετέφερε το παιχνίδι στα καρέ των γηπεδούχων.

Ο ΑΟΚ έδειχνε να... πατάει καλύτερα και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, το γκολ ήρθε από την πλευρά του ΟΦΗ. Ηταν το 39' όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς, η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του Αποστολίδη.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΚ αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχε στο 53' με πλασέ του Τσίγκα έπειτα από συνεργασία του με τον Φλαβίνιο.

Η Κέρκυρα φάνηκε και πάλι ότι είχε επιβάλει το δικό της ρυθμό αλλά η αντίδραση των Κρητικών ήταν άμεση. Συγκεκριμένα, στο 60' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς, ο Βλόνταρτσικ με προβολή πέτυχε το 2-1.

Ο ίδιος παίκτης "χτύπησε" και στο 77' και πάλι με προβολή, αξιοποιώντας αυτή τη φορά τη σέντρα του Ζορμπά από τη δεξιά πλευρά, διαμορφώνοντας το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Κάλαϊτζιτς, Νατσούρας, Αγρίτης (78' Καρακατσάνης), Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης, Μπερτίν, Κιάσσος, Κωνσταντινίδης, Ζορμπάς (91' Χαραλαμπάκης), Πόποβιτς (82' Μπούρμπος).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Μπουτζίκος, Μπερνς (89' Γιαννιτσανάκης), Κοντοδήμος (51' Ρεπερνέ), Φλαβίνιο, Τσίγκας, Γκουστάβο, Λαμπρόπουλος (67' Λουρένσο), Παρασκευαϊδης, Ιωάννου, Βενέτης.

"Πράσινη" ανατροπή - πρωτιάς στην Πάτρα


Φάση από τον αγώνα Πάτρας - Παναθηναϊκού Ο Παναθηναϊκός, μετά από εκπληκτική εμφάνση και ανατροπή, επικράτησε με 3-1 σετ της ΕΑΠ στην Πάτρα για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, που του εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς.

Οι Πατρινοί προηγήθηκαν στο πρώτο σετ, όμως το "τριφύλλι" που αγωνίστηκε χωρίς τον Χριστοφιδέλη, είχε τον Αγκάμεζ μόνο στο πρώτο σετ καθώς αντικαταστάθηκε για λόγους τακτικής απο τον Στέλιο Καζάζη και έχασε τον Σαμικά, λόγω τραυματισμού στο τέταρτο, έβγαλε ψυχή και ποιότητα και γύρισε το παιχνίδι.

Οι "πράσινοι" βρήκαν... τις λύσεις στα πρόσωπα των Στάθη Ντονά (ΜVP της αναμέτρησης) και Ηλία Λάππα και έτσι, παρά τις απουσίες, έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη...

Από την πλευρά της, η αχαϊκή ομάδα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να τερματίσει πρώτη, αν και αγωνίστηκε στην έδρα της όμως η δεύτερη θέση στην οποία κατετάγη είναι η κορυφαία στην ιστορία της και της δίνει αβαντάζ έδρας έως και τους ημιτελικούς, αν φυσικά φτάσει έως εκεί.

Τα σετ (πρώτη αναφέρεται η ΕΑΠ): 25-18, 22-25, 23-25, 23-25

ΑΡΗΣ: Προπονήθηκε ο Γκαρσία


Το παιχνίδι με την Καβάλα ανήκει στο παρελθόν για τον Άρη και πλέον οι «κίτρινοι» προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στην σημερινή πρωινή προπόνηση πήρε μέρος και ο Νάτσο Γκαρσία, καθώς ο Βολιβιανός μέσος διαπιστώθηκε πως έχει μια ελαφριά κάκωση στον ώμο, μετά την άσχημη πτώση που είχε στο παιχνίδι με την Καβάλα. Στο υπόλοιπο «μέτωπο» των τραυματιών, ο Μιχάλης Σηφάκης δίνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος την Κυριακή και εκτός απροόπτου θα καταφέρει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς την Τετάρτη, ενώ ο Χαβιέ Κάμπορα παρά την ελαφριά κάκωση στο γόνατο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Νταρίο Φερνάντες, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τις αποθεραπείες του και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Τόνι Κάλβο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο προπονητής της ομάδας Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αποφάσισε ο παίκτης του να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Α1: Ανάσες σε Γκρέγκορι


Η συμμετοχή του Κένι Γκρέγκορι στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό επιβάρυναν τα γόνατα του Αμερικανού φόργουορντ του ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος άσος θα απέχει για αρκετές ημέρες από τις προπονήσεις και πιθανότατα θα ζητηθεί η εξαίρεσή του από το All Star Game που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να αγωνιστεί κανονικά την επόμενη Τετάρτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό για την 20η αγωνιστική.

Επαληθεύτηκαν οι φόβοι


Οι εξετάσεις έδειξαν αυτό που εξ αρχής φοβόντουσαν όλοι στον ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Κριστιάνο αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, αφού, όπως αποδείχτηκε, έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Αυτό μεταφράζεται σε απουσία τουλάχιστον έξι μηνών από τα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και την καλοκαιρινή προετοιμασία και θα επανέλθει το φθινόπωρο του 2010. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Το παρήγορο για τον Φερνάντο Σάντος είναι ότι στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια και Φωτάκη, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Έτσι, πέραν του Κριστιάνο, θα λείψει και ο Φιλομένο, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Αργεντινός φορ μαζί με τον Σαβίνι έκαναν ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, ενώ ο Εντίνιο, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στους προσαγωγούς που δεν εμπνέουν ανησυχία, ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα θεραπείας

«Πονοκέφαλος» με Γκραφίτε


Αμφίβολος είναι ο Γκραφίτε για τον αγώνα της Βόλφσμπουργκ εναντίον της Ρούμπιν Καζάν, στο πλαίσιο των «16» του Europa League που θα διεξήχθη την Πέμπτη (11/3). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο την Κυριακή, στη νίκη των «λύκων» 4-1 επί της Μπόχουμ, για την 25η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild», ο Γκραφίτε θα χρειαστεί λίγες μέρες για να αναρρώσει και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει την πρώτη αναμέτρηση με την ρωσική ομάδα.

MVP ο Ουόλς


Ο Ματ Ουόλς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής της Α1. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ του Άρη οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 95-78 επί του Πανιωνίου έχοντας 22 πόντους, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα και συγκέντρωσε 59 βαθμούς στην ψηφοφορία των εκπροσώπων του Τύπου. Δεύτερος ήταν ο Περικλής Δορκοφίκης με 36 βαθμούς, καθώς στη νίκη της ΑΕΚ με 82-79 επί της ΓΣ Ολύμπια Λάρισας είχε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ακολούθησε με 19 βαθμούς ο Περικλής Δορκοφίκης, που στο 86-79 του Πανελληνίου επί του Περιστερίου είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 τάπες. Ο Ματ Ουόλς για τη βράβευσή του είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να κερδίζω το βραβείο του παίκτη της εβδομάδας σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως το ελληνικό. Έχω την τύχη να αγωνίζομαι σε μια ομάδα με σπουδαίους συμπαίκτες κι έναν εξαιρετικό προπονητή και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό το έπαθλο είναι μια απόδειξη ότι γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι ως ομάδα και ότι κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Αν η ομάδα σου δεν αποδίδει καλά, δεν γίνεται να φτάσεις σε οποιαδήποτε ατομική διάκριση. Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο έπαθλο MVP που κερδίζει ένας παίκτης του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, είμαι όμως βέβαιος ότι δεν θα είναι το τελευταίο. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι συμπαίκτες μου, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, με την καθοδήγηση του κόουτς Μπλατ».

Φυτανίδης: «Δεν κοιτάμε το όνομα, θέλουμε βαθμούς με ΠΑΟ»


Ο προβληματισμός για τη νέα ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι έκδηλος στο στρατόπεδο των Αρκάδων. Τα έξι άσχημα αποτελέσματα φέρνουν σε δύσκολη θέση την ομάδα του κ. Βλάχου ενόψει της συνέχειας. Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του στα Γιάννενα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι σε ένα πολύ κακό και ακατάλληλο γήπεδο. Μας προβλημάτισε πολύ. Τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει χάσει την ισορροπία της. Για ένα ακόμα παιχνίδι είχαμε μια αποβολή και αυτό μας επηρέασε. Πλέον πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη συνέχεια για να μη μπούμε σε μπελάδες», είπε αρχικά. Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη σε ένα παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς. Ο 25χρονος πολυσύνθετος παίκτης, πιστεύει: «Πλέον στη θέση που φέραμε την ομάδα δεν κοιτάμε αντιπάλους. Κοιτάμε να παίζουμε και να παίρνουμε βαθμούς. Ήμασταν ψηλά όμως τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια και να πάρουμε βαθμούς. Στον δεύτερο γύρο καταφέραμε και χάσαμε βαθμούς από ομάδες που ήταν χαμηλότερα από εμάς. Έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε καμία ομάδα και κοιτάμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν περιμένουμε από κανέναν βοήθειες και θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο». Ο Αστέρας κλήθηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες για πέμπτη φορά μέσα στη σεζόν, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα με αριθμητικό μειονέκτημα. «Ήμουν κοντά στη φάση της αποβολής του Μπαστία και τονίζω πως ήταν πέρα για πέρα άδικη. Δεν χρειάστηκε καν να δούμε το ριπλέι. Άλλαξε τις ισορροπίες μας η αποβολή. Μας έχει γίνει συνήθεια να μένουμε συνέχεια με δέκα παίκτες», ήταν τα λόγια του για τις πολλές κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί η ομάδα του. Ο Βαγγέλης Βλάχος ανανέωσε την συνεργασία του με τους Αρκάδες την περασμένη εβδομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες σύμφωνα με τον Σωκράτη Φυτανίδη: «Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση. Έχουμε πολύ καλή επαφή και καλή επικοινωνία. Ο κ. Βλάχος έχει δίψα και πάθος για δουλειά και όταν ήρθε στην ομάδα ήμασταν σε πολύ άσχημη θέση. Μας ανέβασε την ψυχολογία και πήγαμε καλά. Δεν φοβάται να πάρει ευθύνες και μας βοηθάει πολύ. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε δυνατοί».

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε από το ARIS MOBILE η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής στις 19:00 στο Κλ. Βικελίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 1-3……………15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2………………25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9……………35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7 (επίσημα)……….50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP…………….150 ΕΥΡΩ

Σημειώνεται ότι λόγω της πληρότητας των θέσεων από κατόχους διαρκείας στην θύρα 9, για λόγους ασφαλείας, στην συγκεκριμένη θύρα δεν θα ισχύει η δωρεάν είσοδος των παιδιών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ξανά μαζί Κριστιάνο – Καρίνα!

Η Καρίνα Μπάκι είχε πριν τρία χρόνια σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με δημοσιεύματα έρωτας τους ζωντάνεψε ξανά τώρα που ο Πορτογάλος συνεχίζει την καριέρα του στην Ρεάλ.Η 34χρονη Βραζιλιάνα (μοντέλο και ηθοποιός) είναι πολύ διάσημη στη χώρα της και αρνιόταν επί 12 έτη να ποζάρει στο Playboy αλλά τελικά... πείστηκε. Η... ιστορία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε το 2007 και φαίνεται ότι μπορεί να συνεχιστεί και σήμερα!

Εξι μήνες εκτός ο Αντερσον


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντερσον, θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες καθώς υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην Πορτογαλία.

Ο Βραζιλάνος άσος τραυματίστηκε στη νίκη της Γιουνάιτεντ με 3-0 εις βάρος της Γουέστ Χαμ τον περασμένο μήνα και στην συνέχεια πληροφορήθηκε πως έπαθε ζημιά στον πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο του.

«Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και δεν υπήρξαν επιπλοκές. Εάν όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του τότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει χωρίς προβλήματα στις προπονήσεις σε έξι μήνες», δήλωσε ο Πορτογάλος χειρούργος, Ζοσέ Κάρλος Νορόνια.

Κορδονούρης:"Φινάλε στο Ηράκλειο"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

To παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Παναγιώτη Κορδονούρη καθώς συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική.

Ο έμπειρος αμυντικός έγινε έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει κάτι τέτοιο με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα και μίλησε για το επίτευγμά του αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που συμπλήρωσα 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Αυτό με τιμάει ιδιαίτερα, καθώς με τον Εργοτέλη έχει ζήσει πολλές χαρές, πολλές επιτυχίες και εύχομαι στο μέλλον να ζήσω ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες. Δεν το κρύβω ότι θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη, μια ομάδα που αγαπώ και μου έχει δώσει πολλά σε αυτά τα χρόνια που φοράω την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, όπως και όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα χρόνια. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, οι οποίοι καθημερινά μου δείχνουν την αγάπη τους", ανέφερε.

Όσο για την ομάδα του, ανέφερε:"Το καλύτερο για εμένα θα ήταν να συμπληρώσω τις 100 συμμετοχές σε συνδυασμό με μια νίκη επί του Ατρόμητου.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, ωστόσο εμείς κοιτάζουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λάρισα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πιστεύω ότι στο Αλκαζάρ θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Εκτός πλάνων ο Χαριστέας


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μετρημένες φαίνεται να είναι οι ...μέρες του Άγγελου Χαριστέα με την «φανέλα» της Νυρεμβέργης, αφού ο διεθνής επιθετικός έμεινε για ακόμη μία φορά εκτός αποστολής στη μεγάλη νίκη του συλλόγου του επί της Λεβερκούζεν.

Ο τεχνικός της Νυρεμβέργης Ντίτερ Χέκινγκ δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Άγγελο Χαριστέα γιαν συνέχεια του γερμανικού πρωταθλήματος, αφού ο Έλληνας άσος έμεινε για ακόμα μία φορά εκτός αποστολής από αγώνα της Νυρεμβέργης.
Συγκεκριμένα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός 18άδας, παρά το γεγονός ότι η Νυρεμβέργη είχε ξεμείνει από επιθετικούς, λαμβάνοντας το μήνυμα από τον προπονητή του.
Η Νυρεμβέργη κέρδισε τελικά την Λεβερκούζεν με 3-2 και όταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χέκινγκ ρωτήθηκε για τον «Χάρι» απάντησε κυνικά: ««Είναι προσωπικό θέμα», κάνοντας σαφές, ότι δεν υπολογίζει τον επιθετικό.

Το δυσάρεστο πάντως, είναι ότι ο Άγγελος Χαριστέας ενόψει Μουντιάλ δεν θα έχει παιχνίδια στα πόδια του και θα προέρχεται από αγωνιστική απραξία αρκετών μηνών.

ΡΕΑΛ Μ. - Χωρίς Μπενζεμά με Λυών

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Πλήγμα για την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε και το διάστημα απουσίας του προσδιορίζεται σε τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την «βασίλισσα» στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, Λυών, στο πλαίσιο των αγώνων ρεβάνς για την φάση των «16» του Champions League.

Οι «εκλεκτοί» για το All Star

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (8/3) τα ονόματα παικτών και προπονητών που θα απαρτίζουν τις ομάδες των Ελλήνων και των Ξένων στο All Star Game που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 14 από τους συνολικά 24 παίκτες που κλήθηκαν, προέρχονται από τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Από 'κει και πέρα, το δίδυμο προπονητών στην ομάδα των Ελλήνων θα αποτελούν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Ηλίας Ζούρος, ενώ το αντίστοιχο στην ομάδα των ξένων θα αποτελούν οι Ντέιβιντ Μπλατ και Νέναντ Μάρκοβιτς.

Να σημειωθεί ότι για διαφορετικούς λόγους, οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα δώσουν το «παρών». Ο μεν τεχνικός του Ολυμπιακού θρηνεί τον χαμό του αδελφού του (σ.σ. «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή), ο δε προπονητής του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται στο Βελιγράδι, καθώς διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Το ρόστερ των ελληνικής ομάδας αποτελούν οι: Μπουρούσης, Σχορτσιανίτης, Παπαλουκάς (Ολυμπιακός), Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Περπέρογλου, Φώτσης (Παναθηναϊκός), Καϊμακόγλου, Πελεκάνος (Μαρούσι), Χαραλαμπίδης (Πανελλήνιος), Καλαμπόκης (Πανιώνιος).

Το ρόστερ της ομάδας των ξένων αποτελούν οι: Πέκοβιτς, Μπατίστ, Χάισλιπ, Νίκολας (Παναθηναϊκός), Έρτσεγκ (Πανιώνιος), Μπετς, Μάιλς (Άρης), Τεόντοσιτς, Τσίλντρες, Κλέιζα (Ολυμπιακός), Λούκας (Μαρούσι), Γκρέγκορι (ΠΑΟΚ).

Τρίποντα και καρφώματα

Οπως συμβαίνει σε κάθε All Star Game, οι διαγωνισμοί και τριπόντων και καρφωμάτων αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικά ο φετινός διαγωνισμός των καρφωμάτων αναμένεται να είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών που έχει διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί θα λάβουν μέρος παίκτες όπως οι Τσίλντρες Χάσιλιπ και Γκρέγκορι που διακρίνονται τόσο για τα αθλητικά τους προσόντα όσο και για τις εμπνεύσεις τους

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες:

Τρίποντα: Νικολαϊδης Πρ. Ρίτσαρντσον, Τεόντοσιτς, Νίκολας, Μπράμος, Χαραλαμπίδης, Κακλαμάνος, Νικητής Ελπίδων.

Καρφώματα: Κάρτερ, Χάρις, Τσίλντρες, Χέισλιπ, Γκρέγκορι, Λούκας, Ψαθάς.

Ψυχαγωγία με Κοκκίνου

Εξάλλου, το «παρών» σε αυτήν την γιορτή του μπάσκετ θα δώσει και η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, η οποία θα δώσει συναυλία ανήμερα του αγώνα.

All Star και για τους «μικρούς»

Μια μέρα πριν το παιχνίδι ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους θα προηγηθεί ως είθισται αυτό μεταξύ των U20 και U22.

Αναλυτικά τα ρόστερ:

Ομάδα U 20: Παπαντωνίου, Αντωνάκης, Παπαδάκης, Κασελάκης, Παππάς, Σλούκας, Παπανικολάου, Γιάνκοβιτς, Μαρούγκας, Μάντζαρης, Μούρτος, Χρυσικόπουλος.

Προπονητής: Ν. Λινάρδος

Ομάδα U22: Μαρίνος, Τσακαλέρης, Γιαννόπουλος, Αθηναίου, Μπόγρης, Αθηναίου, Μπόγρης, Καλάθης Ν., Σιγκούνας, Θεοδωράκος, Καραγκιλίδης, Γιαννακίδης, Τσαϊρέλης, Σακελλαρίου.

Προπονητής: Δ. Πρίφτης

Μάρα: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πανέτοιμος κόντρα στον Ολυμπιακό, κατάφερε να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη και η επόμενη μέρα βρίσκει με χαμόγελα τους «κυανόλευκους». Κυρίως, τον μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης, Μπόγκνταν Μάρα, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» μίλησε για την επιτυχία κόντρα στους «ερυθρόλευκους» αλλά και για την δύσκολη συνέχεια.

«Ήμασταν έτοιμοι για αυτήν την αναμέτρηση. Κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις έχοντας στο μυαλό μας μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναπαυτούμε», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει: «Δεν φοβηθήκαμε. Ήταν αναμενόμενο ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει να χτυπήσει το παιχνίδι, από τη στιγμή που έχανε. Εμείς ήμασταν οργανωμένοι αμυντικά και με ηρεμία κρατήσαμε το μηδέν».

Για το πέναλτι, είπε: «Δεν είναι εύκολο να χτυπάς πέναλτι ενάντια στον Ολυμπιακό με το σκορ να είναι 0-0. Πάντα χτυπούσα πέναλτι σε όλες τις ομάδες που έπαιζα. Τα πέναλτι είναι θέμα εμπιστοσύνης στον εαυτό σου που εγώ την έχω. Ήμουν συγκεντρωμένος και ήξερα πως θα σκοράρω.»

Οσον αφορά την στήριξη του κόσμου αλλά και τις εντυπώσεις του από την ομάδα και την πόλη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος του Ηρακλή. Είναι κόντά μου, όπως και σε όλη την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας, να παίζουμε και να ξέρουμε πως έχουμε φιλάθλους στις κερκίδες που μας αγαπάει. Θεωρώ τη Θεσσαλονίκη μία πολύ όμορφη πόλη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την πόλη και από την ομάδα. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα που σιγά-σιγά λύνονται. Πιστεύω πως από τη στιγμή που ήρθα τα πράγματα βελτιώνονται».

Καταλήγοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ντάνι Φερνάντες: «Όλοι οι παίκτες ήταν οι πολυτιμότεροι του αγώνα. Εγώ έβαλα το γκολ, ο Ντάνι έκανε πολλές αποκρούσεις. Η δύναμη της ομάδας πήρε τη νίκη. Κανένας παίκτης δεν κερδίζει μόνος του, μόνο βοηθάει».

Βιεϊρίνια: «Στο τέλος ταμείο»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η ευχάριστη διάθεση που υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ, βγαίνει και στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών... Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/3), ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παρέλαβε το βραβείο του ως πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να μιλήσει για τους στόχους της ομάδας του, τους δικούς του και φυσικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Το βραβείο παρέδωσε στον παίκτη του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Λαγωνίδης ο οποίος σχολίασε το ντέρμπι που ακολουθεί: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η σταθερή του πορεία στο δεύτερο γύρο μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδες. Μόνο που είμαστε στην θέση αυτή και παλεύουμε είναι επιτυχία. Αισθανόμαστε πολύ ωραία σα φίλαθλοι αυτής της ομάδας και μακάρι να το πανηγυρίσουμε».

Οσον αφορά τον Βιεϊρίνια, τόνισε: «Σε ότι αφορά το παιχνίδι με την Ξάνθη, σίγουρα αγωνίστηκα καλά, όμως χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα μπορούσα να κερδίσω το βραβείο αυτό. Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι δύσκολο όμως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη».

Για το ντέρμπι με τον Αρη: «Θα χρειαστούμε συγκέντρωση, πάθος αποφασιστικότητα και θέληση. Πρέπει να τα έχουμε όλα αυτά μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για τον στόχο του τίτλου: «Σαφέστατα και πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Με αυτό το σκεπτικό έχουμε φθάσει μέχρι εδώ. Θα ήταν λάθος αν αρχίσουμε να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Θα κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Νομίζω ότι είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε όλες τις βαθμίδες των εθνικών ομάδων είναι φυσιολογικό να θέλω να αγωνιστώ. Αυτή την στιγμή όμως το μυαλό μου δεν είναι σε αυτό το όνειρο αλλά στο τι θα κάνω με τον ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική μου παρουσία εδώ είναι το εισιτήριο μου για να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε περίπτωση που κληθώ τελικά θα είναι το επιστέγασμα μίας πολύ καλής σεζόν».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι συλλογικό η καλή πορεία. Όλοι οι παίκτες είμαστε σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθούμε να έχουμε πάντα σωστή ισορροπία. Όταν έχουμε τη μπάλα θέλουμε να φεύγουμε στην επίθεση κι όταν δεν την έχουμε να την ξανακερδίζουμε. Έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά και αυτό που θέλουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να πετύχουμε και άλλα γκολ και να μην δεχθούμε κανένα».

Για το γεγονός πως παρακολούθησε από την κερκίδα την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό: «Ήταν πολύπλοκο συναίσθημα. Να έχεις παίξει τόσα παιχνίδια και να μην μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες μου. Ωστόσο πιστεύω ότι δεν φάνηκε η απουσία μου, διότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι τόσο καλό και ισορροπημένο που οποιοσδήποτε κι αν απουσιάζει, υπάρχει κάποιος άλλος που τον αντικαθιστά και παίζει εξίσου καλά. Ήταν μία δίκαιη νίκη και τώρα πάμε παρακάτω».

Για την παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’: «Η προϊστορία δεν παίζει ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε αυτοί που αλλάζουμε προς το καλύτερο την ιστορία. Πέρυσι στο κύπελλο περάσαμε στα πέναλτι και στο πρωτάθλημα φέραμε ισοπαλία με μείον ένα ποδοσφαιριστή. Κάτι σημαντικό σε ένα δύσκολο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι είναι συγκεκριμένο και διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Έχουμε τα εχέγγυα και τα απαραίτητα στοιχεία για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Φαβορί η Αρσεναλ για Φαλκάο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3eeaf891f0548b395ff36117b31d1504_L.jpg?1268037926?1268037926?1268037926Η Πόρτο επικράτησε στο πρώτο ματς επί της Άρσεναλ αλλά ο Φαλκάο δεν θεωρεί πως η ομάδα του είναι το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.Ο Κολομβιανός επιθετικός αναφέρθηκε στην αυριανή ρεβάνς με τους Λονδρέζους: «Η Αρσεναλ εξακολουθεί να είναι το φαβορί. Όμως σε αυτή την φάση του Champions League τα παιχνίδια είναι πολύ αμφίρροπα και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων της ομάδας μας και έχουμε μεγάλη θέληση και πίστη πως μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Απειλεί τη Γιουνάιτεντ ο «Ρόνι»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9cb1c4ec302b95d129c1132c1e36308e_L.jpg?1268038422?1268038422?1268038422Λίγο πριν τον επαναληπτικό στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ροναλντίνιο εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η Μίλαν μπορεί να ανατρέψει το 3-2 του πρώτου αγώνα.«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Σίγουρα το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο. Χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα και γι αυτό θα παίξουμε για τη νίκη», δήλωσε ο Ροναλντίνιο για τον επαναληπτικό απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Οι αντίπαλοι μας θα αγωνιστούν στην έδρα τους με το δικό τους στυλ. Το συγκεκριμένο ματς έχει όλα τα συστατικά για να εξελιχθεί σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος άσος των «ροσονέρι».

Μπλατ: «Χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα»

Μπλατ: «Χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα»

Για το αυριανό ματς του Άρη με τη Λεμάν μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ. «Είναι ένα ματς στο οποίο κρίνεται η πρωτιά στον όμιλο. Πάμε για να κερδίσουμε, απέναντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, αλλά έχει ως κίνητρο τη νίκη, γιατί θα παίξει μπροστά στο κοινό της για τελευταία φορά στην Ευρώπη» δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρίνων» και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό και να μη νιώσουμε πίεση για το αποτέλεσμα».

Με τη σειρά του ο Δήμος Ντικούδης επισήμανε: «Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα. Έχουμε καταφέρει να φτάσουμε να διεκδικούμε την 1η θέση στον όμιλο και θέλουμε να την κατακτήσουμε».

Η αποστολή του Άρη «πετάει σε λίγες ώρες για Παρίσι μέσω Φρανκφούρτης, ενώ από τη γαλλική πρωτεύουσα θα μεταβεί στο Λεμάν οδικώς.

Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες ο Μπενζεμά


Ο Μπενζεμά πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ρεάλ Πλήγμα για την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε και το διάστημα απουσίας του προσδιορίζεται σε τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την "βασίλισσα" στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, Λιόν, στο πλαίσιο των αγώνων ρεβάνς για την φάση των "16" του Champions League.

«Γουστάρω πολύ που ο κόσμος γουστάρει»!

«Γουστάρω πολύ που ο κόσμος γουστάρει»!

Έκανε τα πάντα. Εξαιρετικός. Ο κορυφαίος στους… κορυφαίος. Ο Ντάνι Φερνάντες, που είναι και υποψήφιος για MVP, μετά το τέλος του αγώνα αποποιήθηκε τον τίτλο του κορυφαίου. Άλλωστε το ομαδικό πνεύμα στον Ηρακλή φαίνεται πλέον και στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών. Ο πανύψηλος Πορτογάλος γκολκίπερ χαρακτήρισε ως κορυφαίο τον Μάρα, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ κράτησε την καλύτερη… ατάκα για το τέλος υπογραμμίζοντας με έμφαση πως… γουστάρει που γουστάρει και ο κόσμος!
«Συγχαρητήρια θέλω να πω σε όλη την ομάδα. Δεν ήμουν εγώ ο καλύτερος, αφού κορυφαίος ήταν ο Μάρα αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου» είπε αρχικά ο Ντάνι Φερνάντες για να προσθέσει: «Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα που πέρασε για να παραταχθούμε έτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό και αξίζαμε αυτή τη νίκη». Ο Φερνάντες ρωτήθηκε και για το αν τέτοιες παρουσίες του κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή, τον φέρνουν πιο κοντά στην Εθνική Πορτογαλίας, για να απαντήσει: «Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι πολύ καλό. Εγώ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τον Ηρακλή και μόνο αυτόν» τόνισε ο Φερνάντες για να υπογραμμίσει: «Γουστάρω πολύ που ο κόσμος γουστάρει με την ομάδα»!

Ακόμα ψάχνει... δίχτυα!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/562627ebc6179b248c411388d1d303fb_L.jpg?1265697488?1265697488Η Ταμάρα Άλβες μετά την σχέση της με τον τερματοφύλακα της Λας Πάλμας, Φαμπιάν Ασμάν δεν έχει βρει ακόμα τον... αντικαταστάτη του

«Τιμή για Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6cd8979241dc61a5de1ad72256c41155_L.jpg?1268027624?1268027624?1268027624Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Αλεξάντρε Πάτο για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο πλαίσιο εκδήλωσης της Nike στο Λονδίνο. Ο Βραζιλιάνος άσος, αναφέρθηκε και σε άλλους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στη χώρα μας. «Στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνίζεται ο αρχηγός μας στην εθνική Βραζιλίας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει έναν τέτοιο παίκτη. Γνωρίζω επίσης τον Ντουντού που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Κι αυτός είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι σπουδαίο για την Ελλάδα να φιλοξενεί ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου», ανέφερε αρχικά ο 21χρονος επιθετικός της Μίλαν στη «SportDay».

Ο Πάτο στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής: «Είναι όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ και ελπίζω να τα καταφέρω», ενώ σε ερώτηση για το αν ο συμπαίκτης του Ροναλντίνιο αξίζει μια θέση στην εθνική ομάδα είπε: «Γι' αυτό το θέμα θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ντούνγκα. Ελπίζω, πάντως, να είμαι και πάλι συμπαίκτης με τον Ροναλντίνιο και στην εθνική».

Τέλος ο νεαρός στράικερ της Μίλαν και της εθνικής Βραζιλίας σχολίασε την νέα εμφάνιση που ετοίμασε η Nike για την εθνική ομάδα της χώρας του: «Μου αρέσει πάρα πολύ η φανέλα. Είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ελπίζω να αποδειχθεί γούρικη και να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ειπε........

"Δεν μας νοιάζει. Ας νικάμε εμείς κι ας βάζει γκολ, όποιος θέλει..."

Νίκος Νιόπλιας

(Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μόλις ενημερώθηκε για το γκολ του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό)

Ψιθυροι

  • Θα ακούει Παντελή και θα στρίβει ο Ολυμπιακός! Τότε με την Ανόρθωση, τώρα με τον Ηρακλή...
  • Το ακούσαμε κι αυτό: Οτι ο Ολυμπιακός έστησε το παιχνίδι Αστέρας - Ηρακλής 0-4 για να περάσει... αέρας από το Καυτανζόγλειο. Μήπως έστησε και τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις με τον Αστέρα για να τον κερδίσει την επόμενη αγωνιστική και να... χρυπήσουν οι αρκάδες τον Παναθηναϊκό;
  • Σάρωσε τα βραβεία Oscar το The Hurt Locker της Κάθριν Μπιγκέλοου. Πήρε 6 έναντι τριών του Avatar.
  • Απλά δεν... υπάρχει αυτό που έκανε ο υπεύθυνος ροής προγράμματος του ΣΚΑΪ τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/3). Το κανάλι έδειχνε ζωντανά την αναμέτρηση Βοστόνη-Ουάσινγκτον για το ΝΒΑ, αλλά στις 5:30 διέκοψε τη σύνδεση για να δείξει ένα προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων! Σημείωση: Εκείνη την ώρα, κι ενώ απέμεναν δύο λεπτά για το τέλος, οι Ουίζαρντς ήταν 5 πόντους μπροστά...

Χαβιέ Χαβίτο -Θα κοιτάξουμε μόνο τους 3 βαθμούς.

«Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ»

Με την τύχη του τα έχει βάλει το τελευταίο διάστημα ο Χαβιέ Χαβίτο και δικαίως, μιας και ο Ισπανός μέσος τόσο στην Καβάλα, όσο και στο παιχνίδι με την Λάρισα έφτασε… στην πηγή, δίχως όμως να πιεί νερό. Η αναφορά φυσικά γίνεται στις πολλές προσπάθειες που καταβάλει ώστε να επανέλθει στα γκολ, μετά από σχεδόν ένα χρόνο! Τελευταία φορά που ο Χαβίτο βρήκε δίχτυα σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν την περσινή σεζόν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (05/04/2009).
Παρόλο αυτά όμως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δείχνει να εμπιστεύεται τον 27χρονο ακραίο μέσο και να τον πιστεύει. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής μάχεται σε καθημερινή βάση και δικαίως βρίσκεται στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.
Μετά την αναμέτρηση με την Λάρισα ο Χαβιέ Χαβίτο είχε δηλώσει από την πλευρά του ότι χρειάζεται δουλειά στην τελική προσπάθεια και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.
Στην Καβάλα, στο 20ο λεπτό, έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει και να κάνει το 0-2, όμως βρήκε απέναντί του έναν πανέτοιμο και σωστά τοποθετημένο Ιτάνζ, ο οποίος του στέρησε την επιστροφή του στα γκολ.
«Αν είχα καταφέρει σε αυτήν την φάση να κάνω το γκολ το παιχνίδι θεωρώ ότι θα είχε μία εντελώς διαφορετική εικόνα. Προσπαθώ να σκοράρω, αλλά ο τερματοφύλακας πραγματοποιεί εντυπωσιακή απέκρουση.
Αυτό μου μας μένει από το παιχνίδι με την Καβάλα είναι… λίγα λόγια και να κοιτάξουμε την συνέχεια. Πήρε απλά τον έναν βαθμό και παραμείναμε σε τροχιά play off», είπε αρχικά μιλώντας στο «Μ» ο Χαβιέ Χαβίτο.

«Μας πίεσαν… από ψηλά»

Στον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» όλοι είδαν έναν Άρη με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, μέτριος στο δεύτερο. Πως το κρίνει αυτό ο Ισπανός μέσος της ομάδας;
«Αυτό έγινε γιατί η Καβάλα στο δεύτερο μέρος γέμισε την περιοχή μας με πολύ ψηλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι ήταν πάνω από πέντε που είχαν ύψος 1.90 μέτρα και πάνω. Προσπάθησε λοιπόν με γεμίσματα να απειλήσει την εστία μας και αυτό ανάγκασε εμάς να πάμε λίγο πιο πίσω όλες μας τις γραμμές, προκειμένου να υπερασπιστούμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Ωστόσο, καμία φορά όταν ένα παιχνίδι εξελίσσεται με αυτό τον τρόπο είναι μοιραίο να δεχτείς κάποιο γκολ. Έτσι έγινε και στην δική μας περίπτωση», ήταν η άποψή του.

«Να εκμεταλλευτούμε το γήπεδό μας»

Οι μάχες που έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Άρη ήταν σκληρές. Ωστόσο το θέαμα σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού δεν ήταν και το καλύτερο. Σε αυτό οφείλεται φυσικά η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρους του «Ανθή Καραγιάννη», που με την βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο. Ο Άρης καλείται όμως να επιστρέψει στο συγκεκριμένο γήπεδο μέσα σ’ ένα δεκαπενθήμερο και αυτή την φορά για ένα παιχνίδι… δίχως γυρισμό.
«Δυστυχώς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε το τελευταίο διάστημα σε βαριά γήπεδα. Γι’ αυτό και εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το δικό μας γήπεδο, που πιστεύω θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρει εδώ σε θέση ισχύος και το οποίο θα μας δώσει την δυνατότητα να το διαχειριστούμε έξυπνα στην ρεβάνς σ’ έναν αγωνιστικό χώρο που θα είναι και πάλι βαρύς», υπογράμμισε ο Ισπανός.

«Θα κοιτάξουμε μόνο τους 3 βαθμούς»

Την ερχόμενη Κυριακή ο Άρης δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι, όπου θα υποδεχτεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Χαβιέ Χαβίτο, όντας τέσσερα χρόνια πλέον στην Ελλάδα, γνωρίζει πολύ καλά στην σημασία αυτής της αναμέτρησης και δηλώνει αισιόδοξος και συνάμα έτοιμος να πανηγυρίσει τη νίκη μαζί με τον κόσμο. «Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για εμάς είναι ένας ακόμα τελικός, τον οποίον θα πρέπει να κερδίσουμε για την ομάδα και τον κόσμο μας. Η Καβάλα βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από εμάς, αλλά παράλληλα δεν θέλουμε να αφήσουμε την ΑΕΚ να ξεφύγει κι’ άλλο. Επομένως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Εμείς θα κοιτάξουμε μόνο τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα μας οδηγήσουν στους δικούς μας στόχους για την επόμενη χρονιά», κατέληξε ο 27χρονος. Πηγη Μετροσπορ

Στέλιος Μαλεζάς- Εμείς θέλουμε να κάνουμε το 5Χ5 ως το τέλος,

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/malezas1-200x210.jpg&w=200&h=210&zc=1Ο ΠΑΟΚ με μόλις 10 γκολ παθητικό σε 25 ματς συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη σε πρωταθλήματα που έχουν 20+ αγώνες. Η εξαιρετική αμυντική απόδοση του Δικεφάλου είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνολικής λειτουργίας της ομάδας, αλλά σίγουρα τα περισσότερα εύσημα πηγαίνουν στην αμυντική γραμμή.
Εκεί αυτός που έχει ξεχωρίσει φέτος με τη σταθερότητα και την ουσία που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του, είναι ο Στέλιος Μαλεζάς. Έχει αγωνιστεί σε 18 ματς πρωταθλήματος παραμένοντας σε όλα αήττητος! Μάλιστα έχει τον εντυπωσιακό απολογιστμό των 15 νικών και των τριών ισοπαλιών, και τον ακόμη εντυπωσιακότερο απολογισμό μόλις τριών γκολ παθητικού στα 18 ματς που αγωνίστηκε! Συνολικά στα 18 ματς που έχει αγωνιστεί ο Στέλιος Μαλεζάς στο Πρωτάθλημα τα γκολ του ΠΑΟΚ είναι 27-3!!!
Μόνο ο Πανθρακικός, ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε 18 ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ με κεντρικό αμυντικό το Στέλιο Μαλεζά. Τα νούμερα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακά, όπως όμως και η βελτίωση του Έλληνα αμυντικού τα τελευταία χρόνια, ο οποίος μέσα στην περασμένη εβδομάδα κλήθηκε και για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών.
Ο Στέλιος Μαλεζάς πέτυχε απέναντι στον Πανθρακικό και το πρώτο του φετινό γκολ ανοίγοντας το δρόμο προς τη νίκη στο 3-0 του περασμένου Σαββάτου. Χθες μίλησε στο «Μ» για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, την αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά και για την κλήση του στην Εθνική.
-Έχεις μετρήσει πόσα γκολ έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στα ματς που έχεις αγωνιστεί;
«Αν δεν κάνω λάθος στα ματς που έχω αγωνιστεί εγώ στο πρωτάθλημα, πρέπει να έχουμε δεχθεί μόνο τρία γκολ, με Πανθρακικό, Ηρακλή και Παναθηναϊκό. Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός απολογισμός, αλλά αυτή η αμυντική επίδοση δεν οφείλεται μόνο σε μένα αλλά σε όλη την ομάδα που λειτουργεί πολύ καλά στον ανασταλτικό τομεά»
-Κοινώς στα 18 παιχνίδια που έχεις παίξει ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί μόνο τρία γκολ! Είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο…
«Εντυπωσιακό; Εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε και να μαζεύουμε τους βαθμούς».
-Κατά γενική ομολογία είσαι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτό το λένε και τα νούμερα. Εσύ πως νιώθεις αυτή τη βελτίωση;
«Σίγουρα έχω βελτιωθεί σε πολλούς τομείς τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά ξέρω καλά ότι χρειάζομαι βελτίωση σε πολλά ακόμη πράγματα. Δουλεύω όμως σκληρά για να γίνω ακόμη καλύτερος και να μπορέσω έτσι να βοηθήσω την ομάδα».
-Ο Φερνάντο Σάντος και ο Πάμπλο Κοντρέρας έχουν λειτουργήσει ως δάσκαλοι για σένα για τη βελτίωσή σου;
«Σίγουρα, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Εκτός από τον Φερνάντο Σάντος και τον Πάμπλο Κοντρέρας έχω μάθει πολλά πράγματα και δίπλα στον Τσιρίλο, στον Σαβίνι, στο Μπιζέρα αλλά και πέρυσι δίπλα στον Μάρκος Αντόνιο. Με όσους παίκτες αγωνίζομαι μαζί πάντα κάτι παίρνω και μαθαίνω νέα πράγματα».
-Ποιο είναι το μυστικό του φετινού ΠΑΟΚ;
«Δεν υπάρχουν μυστικά, μόνο σκληρή και μεθοδική δουλειά. Έχουμε βρει τη σωστή χημεία μέσα στην ομάδα και αυτό βοηθάει πολύ στην καλή πορεία της ομάδας».
-Μέσα από την καλή πορεία της ομάδας πάντως, αναδεικνύονται και τα άτομα, κάτι το οποίο ισχύει και στη δική σου περίπτωση…
«Όταν μία ομάδα πάει καλά, όλοι μέσα σε αυτήν αναδεικνύονται. Πάντα όμως παίζουμε για την ομάδα και όχι για τους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι μόνο αν πάει καλά η ομάδα, θα διακριθούμε κι εμείς».
-Από πέρυσι το καλοκαίρι λέγατε όλοι στον ΠΑΟΚ ότι στόχος της ομάδας είναι να κάνει πρωταθλιτισμό, δηλαδή να βρίσκεται κοντά στις ομάδες της κορυφής. Πέντε στροφές πριν από το τέλος της σεζόν είστε συνεπείς στο στόχο…
«Εμείς προσπαθούμε από το ξεκίνημα της σεζόν για το καλύτερο δυνατό. Αν ήμασταν 10-15 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση θα ήταν αποτυχία. Είμαστε πολύ κοντά στην κορυφή και στα πέντε ματς που μένουν ως το τέλος της σεζόν θα τα δώσουμε όλα για όλα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το 5Χ5 ως το τέλος, βλέποντας το κάθε παιχνίδι χωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα. Σε πρώτη φάση κοιτάμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στον Άρη την επόμενη αγωνιστική».
-Ένα πρωτάθλημα πάντως αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη…
«Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ονειρεύονται ένα πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ότι βρίσκεται σε θέση να μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση φέτος, αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δεν εξαρτώνονται μόνο από μας. Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας ως το τέλος και θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
-Το ιδανικό σενάριο για σένα θα ήταν πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και Μουντιάλ με την Εθνική…
«Όντως, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο, αλλά και τα δύο πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα…».
-Μέσα από τις καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ ήρθε και η κλήση στην Εθνική.
«Είπαμε ότι όταν μία ομάδα πάει καλά, σίγουρα όλοι οι παίκτες φαίνονται περισσότερο και ανεβαίνουν αγωνιστικά. Αν δεν πήγαινε καλά η ομάδα, δε θα έρχονταν αυτή η κλήση. Οπότε την οφείλω στον ΠΑΟΚ…»

Υλοποίησε την… ευαισθησία του

Υλοποίησε την… ευαισθησία του

Ήταν μια απάντηση και σε όσους χλεύασαν. Σε όσους άρχισαν τα «έξυπνα» σχόλια, αρνούμενοι να σεβαστούν τόσο την πολύ σημαντική κίνηση του ίδιου του Λάζαρου Παπαδόπουλου, όσο και την εμπλοκή στην υπόθεση δύο τόσο ευαίσθητων φορέων όσο το Χαμόγελο του Παιδιού, όσο και του ΟΣΣΕΚ. Τελικά χθες και οι τελευταίοι δύσπιστοι έκλεισαν το στόμα τους. Οι άλλοι απλά χειροκρότησαν αυτή την πρωτοβουλία του 30χρονου σέντερ του ΠΑΟΚ, μια κίνηση γεμάτη ευαισθησία και παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητή που φυσικά έχει την άνεση να παίζει μια ολόκληρη χρονιά δωρεάν για την ομάδα του. Το Νοέμβριο του 2009, όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ήρθαν σε συμφωνία ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, ο διεθνής σέντερ εξέφρασε την επιθυμία να δοθεί όλο το καθαρό ποσό που αντιστοιχεί στο συμβόλαιό του, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι». Χθες αυτή του η επιθυμία υλοποιήθηκε. Στο ημίχρονο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό ο Παπαδόπουλος έδωσε από μια ισόποιση επιταγή 45 χιλ. ευρώ στους εκπρόσωπους από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και της «Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι» Γεώργιο Κούζα. Σύμφωνα με το τελετουργικό τις δύο επιταγές παρέδωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιλτιάδης Κανώτας στον Λάζαρο Παπαδόπουλο και αυτός με την σειρά του στους κυρίους Γιαννόπουλο και Κούζα. Το χειροκρότημα ήταν θερμό από όλους όσους έδωσαν χθες το παρόν στις κερκίδες του PAOK SPORTS ARENA. Ακόμα και οι παίκτες του Παναθηναικού, οι ξένοι κυρίως, που δεν ήξεραν τι συνέβαινε μαζεμένοις τον πάγκο τους, άρχισαν να χειροκροτούν όταν ενηερώθηκαν από τους υπευθύνους των «πρασίνων». Από κει και πέρα ο κ. Κούζας έδωσε τιμητικές πλακέτες στον Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά και στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μιλτιάδης Κανώτα, ο οποίος τόνισε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ενέργειες όπως αυτή, σπάνιες στα αθλητικά χρονικά, αναδεικνύουν την ποιότητα, το ήθος και τις ευαισθησίες του καλαθοσφαιριστή μας και καλό θα ήταν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ απλά υλοποίησε την επιθυμία του Παπαδόπουλου, όπως αυτή εκφράστηκε την ημέρα που συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε. Για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια στο Λάζαρο για αυτήν του την προσφορά». Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος τόνισε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η ημέρα για μας γιατί ένας αθλητής που παλεύει μέσα στο μπάσκετ, δίνει τη δυνατότητα σε δύο φορείς που παλεύουν καθημερινά να στηρίξουν το συνάνθρωπό μας, να συνεχίσουν αυτή την καθημερινή μάχη. Είναι ακόμη πιο σημαντικό όμως όταν ένας άνθρωπος συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο και δίνει τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να επιβιώσουν. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Παπαδόπουλο που με αυτή του την ενέργεια να γίνει συμμέτοχος στην προσπάθειά μας, αλλά και στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την συμμετοχή της σε αυτή την προσπάθεια». Όσο για τον πρόεδρο του ΟΣΕΚΚ Γεώργιο Κούζα… «Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική στο χώρο του αθλητισμού, γιατί είναι από τις λίγες φορές που ένας αθλητής του μπάσκετ που είναι αναγνωρισμένος και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με διεθνή και σημαντική καριέρα, μας δείχνει ένα ήθος και μία ιδιαίτερη ευαισθησία, που θα πρέπει να χαρακτηρίζει πάντα αυτό τον χώρο. Για μας είναι πολύ σημαντικό γιατί αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας, και για αυτό αποφασίσαμε να τιμήσουμε τον κ. Παπαδόπουλο με μία αναμνηστική πλακέτα για την ημέρα αυτή, αλλά και τον ΠΑΟΚ που πάντα είναι κοντά μας». Πηγη Μετροσπορ

Έξτρα πριμ 50.000 ευρώ

Έξτρα πριμ 50.000 ευρώ

Ο Ανδρέα Παντελή υποσχέθηκε έξτρα πριμ στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή μετά από το τέλος της αναμέτρησης. Ο Κύπριος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και μετέφερε αυτή την απόφαση στους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι θα πάρουν έξτρα πριμ ύψους 50.000 ευρώ για τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού. Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα έγιναν γνωστά, θα το πάρουν την προσεχή Τετάρτη. Ομολογουμένως, ήταν μία παλικαρίσια νίκη, που έκλεισε στόματα και έκανε πολλούς να μπουν στα καβούκια τους. Μπορεί και πάλι να βρεθούν ορισμένοι που θα πουν διάφορα, αλλά σημασία έχει ότι ο Ηρακλής έπαιξε για την ιστορία του. Έπαιξε για τον κόσμο του και φυσικά οι παίκτες αγωνίστηκαν και για την… πάρτη τους.

Το βιολί της η Μαγιόρκα


Ο Βίκτορ της Μαγιόρκα πανηγυρίζει Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε η φορμαρισμένη Μαγιόρκα, που επικράτησε με 3-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν, σε αναμέτρηση για την 25η ημέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 43 βαθμούς, όσους έχει και η Σεβίλλη. Από εκεί και πέρα το σκορ της ημέρας έγινε στην Μάλαγα, όπου η τοπική ομάδα ηττήθηκε από την ουραγό Χερέθ με 4-2. Ισόπαλες χωρίς τέματα έληξαν οι αναμετρήσεις της Οσασούνα με την Χετάφε και της Εσπανιόλ με την Βιγιαρεάλ.

Τα αποτελέσματα
Μάλαγα-Χερέθ 2-4
(40ό Ντούντα, 55ο Βάλντο - 6ο πεν., 72ο Μομο, 76ο Γκιόντα, 90ό Ορεγιάνα)

Οσασούνα-Χετάφε 0-0

Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ 0-0

Μαγιόρκα-Χιχόν 3-0
(13ο Χούλιο Αλβάρεζ, 76ο Βίκτορ, 89ο Βέμπο)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαγιαδολίδ 2-0
(27o, 36o Τοκέρο)

Σαραγόσα-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
(7o Γιάροσικ - 90ό Μπαλντε)

Εμειναν στο... μηδέν Ιντερ και Τζένοα


Ο Μίλίτο σε φάση από το παιχνίδι Ιντερ-Τζένοα Η Ιντερ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Μίλαν. Είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγει στο +6 από την "αιώνια" αντίπαλό της, αλλά τελικά μετά τη "λευκή" ισοπαλία έμεινε στο +4. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς και ήταν πολύ καλός. Ο Ζοσέ Μουρίνιο που παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα, εκνευρίστηκε πολλές φορές με τους παίκτες του...

Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ παρέμεινε η Παλέρμο. Η ομάδα της Σικελίας σε αγώνα για την 27η ημέρα του καμπιονάτο, επικράτησε 1-0 της Λιβόρνο, χάρη στο τέρμα του Μίκολι στο 81ο λεπτό και έφτασε τους 46 βαθμούς, εννέα λιγότερους από τη δεύτερη Μίλαν και έξι από την τρίτη της κατάταξης, Ρόμα.

Στην 6η θέση της κατάταξης με 43 βαθμούς, ανέβηκε η Σαμπντόρια μετά τη νίκη με 2-1 επί της Λάτσιο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Φλοκαρί, όμως η Σαμπντόρια αντέδρασε γρήγορα και με δύο τέρματα των Γκουμπέρτι (29ο) και Πατσίνι (36ο) κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Σάββατο
Φιορεντίνα-Γιουβέντους 1-2
(32ο Μαρκιόνι - 2ο Ντιέγκο, 68ο Γκρόσο)

Ρόμα-Μίλαν 0-0

Κυριακή
Κάλιαρι-Κατάνια 2-2
(9ο Λατσάρι, 73ο Κοσού - 31ο-πέναλτι Μασκαρα, 35ο Λόπεζ)

Μπολόνια-Νάπολι 2-1
(7ο Ζαλαγιέτα, 12ο Αντάιλντον - 14ο Ρινάουντο)

Αταλάντα-Ουντινέζε 0-0

Σαμπντόρια-Λάτσιο 2-1
(29ο Γκουμπέρτι, 36ο Πατσίνι - 7ο Φλοκαρί)

Σιένα-Πάρμα 1-1
(67ο Βεργκασόλα - 34ο Μπιαμπιάνι)

Παλέρμο-Λιβόρνο 1-0
(81ο Μίκολι)

Μπάρι-Κιέβο 1-0
(20ο Καστίγιο)

Χαμένη ευκαιρία για τη Μαρσέιγ


Σκόραρε ο Κοσκιελνί Σπουδαία ευκαιρία έχασε η Μαρσέιγ να πιάσει στην κορυφή τις δύο πρωτοπόρους του σαμπιονά Μπορντό και Μονπελιέ (παίζουν αργότερα μεταξύ τους), καθώς μέσα στην έδρα της έμεινε στο 1-1 με τη Λοριάν, σε αγώνα για την 27η ημέρα. Με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση της Γκρενόμπλ με τη Λε Μαν.

Τα αποτελέσματα
Γκρενόμπλ-Λε Μαν 1-1
(2ο Ακρούρ - 50ό Μαϊγκα)

Μαρσέιγ-Λοριάν 1-1
(43ο Νιανγκ - 64ο Κοσκιελνί)

Τέσσερα γκολ ο Λίεντσον, στο +3 η Μπενφίκα!


Ο Λίεντσον πανηγυρίζει ακόμα ένα γκολ για την Σπόρτινγκ Στο +3 από την Μπράγκα είναι πλέον η Μπενφίκα, μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Πάσος Φερέιρα, βαδίζοντας ολοταχώς προς τον τίτλο. Ο Λίεντσον βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά, σημείωσε τέσσερα γκολ και στην ουσία διαμόρφωσε την επιβλητική εκτός έδρας νίκη με 4-0 της Σπόρτινγκ επί της Μπελενένσες. Ετσι, εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου.

Τα αποτελέσματα
Μπελενένσες �Σπόρτινγκ 0-4
0-1 Λίεντσον (50)
0-2 Λίεντσον (60)
0-3 Λίεντσον (80)
0-4 Λίεντσον (88)

Μαρίτιμο �Ακαδέμικα 0-0

Μπενφίκα - Πάσος Φερέιρα 3-1
1-0 (13) Αμορίμ
2-0 (17) Σαβιόλα
2-1 Γουίλιαμ (43)

Ισοπαλία στo Αντβέρπεν


Σκόραρε ο Αρούνα για την Γκέρμιναλ Η Γκέρμιναλ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στις καθυστερήσεις με γκολ του Αρούν. Οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, είχαν προηγηθεί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο άλλο παιχνίδι, η Μαλίν νίκησε 2-1 την Γκενκ και την επέστρεψε εκεί σε μια θέση που πέρασε αρκετό μέρος της περιόδου. Στη μετριότητα...

Το αποτέλεσμα
Γκέρμιναλ - Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-1
0-1 Σεβαλιέ (8)
1-1 (90) Αρούν

Μαλίν - Γκενκ 2-1
1-0 (19) Χόριους
2-0 (37) Μπισέ
2-1 Γεμπόα (90)

Παπαϊωάννου: "Δεν με ενδιαφέρει η ΑΕΚ"


Μίμης Παπαιωάννου Ο Μίμης Παπαϊωάννου δεν έκρυψε την πικρία του για την ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό MAXIM. Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον η "Ενωση", ενώ χαρακτήρισε τον Ντέμη Νικολαϊδη τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της ομάδας.

-Η Διεθνής Υπηρεσία Ιστορία και Στατιστικής της FIFA σας ανέδειξε τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή για τον 20ο αιώνα. Το περιμένατε;
«Όχι. Μου κάνει εντύπωση που κανείς από τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν το αναφέρει. Ο κύριος Αντωνιάδης - τότε πρόεδρος του ΠΣΑΠ - μου είχε πει ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς. Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Εθνική το ίδιο. Βέβαια το χαρτί υπάρχει, έχει έρθει στο σπίτι μου. Οι περισσότεροι οπαδοί στην Ελλάδα υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αν έπαιζα σε μία απ' αυτές τις ομάδες θα είχα καλύτερη τύχη και ίσως να είχα βραβευτεί».

-Πώς ασχοληθήκατε με το ποδόσφαιρο;
«Ποτέ δεν έμαθα γράμματα, κακώς βέβαια. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έπαιζα μπάλα. Είχα βάλει πείσμα ότι θα πετύχω σ' αυτό το χώρο. Μπορεί μικρός να ήμουν ΠΑΟΚ, αλλά όταν άκουγα στο ραδιόφωνο τον σπίκερ να μιλάει για τον Νεστορίδη τον ζήλευα... Όταν πήγα στην ΑΕΚ, το 1961, και βρεθήκαμε συμπαίκτες, καταλαβαίνεις τι χαρά πήρα».

-Πικραθήκατε, όταν σε ηλικία 22 ετών δεν σας άφησε η ΑΕΚ να πάρετε μεταγραφή στη Ρεάλ;
«Ε, βέβαια. Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν ήθελε να με δώσει, φοβόταν την αντίδραση του κόσμο. Είχαμε παίξει ένα φιλικό με τη Ρεάλ το 1964. Οι Ισπανοί ενθουσιάστηκαν από την απόδοσή μου και μου πρότειναν τριετές συμβόλαιο. Έδιναν 4 εκατομμύρια δραχμές στην ΑΕΚ, 750.000 δραχμές σε μένα και 30.000 μηνιαίο μισθό. Πολλά λεφτά για τότε, αλλά η ΑΕΚ αρνήθηκε. Μου έδωσαν βέβαια 500.000 δραχμές ως αποζημίωση».

-Πώς περνάει η ζωή σας σήμερα χωρίς ποδόσφαιρο;
«Πηγαίνω σε δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, μαθαίνω στα μικρά παιδιά μυστικά του ποδοσφαίρου και τους χαρίζω την αυτοβιογραφία μου με τον τίτλο «Ραντεβού στον αέρα». Αν κάποια στιγμή απ' αυτά τα παιδιά καταφέρω να τα κάνω ΑΕΚ ακόμα καλύτερα».

-Θα μου πείτε την ιστορία του ύμνου της ΑΕΚ στον οποίο ακούγεται η φωνή σας;
«Το τραγούδι γράφτηκε από τους Καζαντζίδη, Νικολόπουλο την περίοδο που ήμασταν περιοδεία στη Γερμανία. Έπειτα από χρόνια το τραγούδησα εγώ και έμεινε ως ο «ύμνος της ΑΕΚ». Είναι συγκινητικό να ακούγεται ύστερα από κάθε επιτυχία της ομάδας, αλλά δεν πήρα ούτε μία γι' αυτό το τραγούδι. Ίσως υπάρχουν κάποια λεφτά από πνευματικά δικαιώματα. Ποιος ξέρει;»

-Πηγαίνετε στο γήπεδο σήμερα να δείτε την ΑΕΚ;
«Θα σου πω κάτι και γράψ' το με κεφαλαία γράμματα: Δεν με ενδιαφέρει η ΑΕΚ σήμερα! Εδώ δεν ασχολούνται οι ίδιοι με την ομάδα. Θα ασχοληθώ εγώ; Δεν ξέρω καν ποια μέρα παίζει η ΑΕΚ. Έχω τις δουλειές μου».

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ σήμερα;
«Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την ομάδα πρέπει να φύγουν και να έρθει επιτέλους ένας ιδιοκτήτης. Δεν ξέρω αν θα ζω όταν η ΑΕΚ θα πάρει ξανά πρωτάθλημα. Και, καλά, πρωτάθλημα μπορεί να ξαναπάρει. Λεφτά, γήπεδο και αξιοπρέπεια πού θα βρει;»

-Πώς κρίνετε την εποχή Ντέμη Νικολαϊδη στην ομάδα;
«Μην μου πεις τίποτα γι' αυτόν! Ήταν ο χειρότερος πρόεδρος που πέρασε από την ΑΕΚ. Όταν έχεις το δικέφαλο στο μπράτσο, δεν κάνεις αυτά που έκανε αυτός...»

-Τι σας λέει ο κόσμος σήμερα;
«Η επαφή μου με τον κόσμο είναι «όλα τα λεφτά». Όταν έγραψα την αυτοβιογραφία μου, είχα πάει στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο. Ξέρεις τι μου είπε; «Εσύ είσαι ο ποδοσφαιριστής όλων των Ελλήνων». Αυτό, που είπε ο πρώτος πολίτης της χώρας, μου φτάνει»

Σκόραρε στις καθυστερήσεις ο Καπετάνος


Ο Παντελής Καπετάνος πανηγυρίζει Ο Καπετάνος ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Στεάουα, καθώς στις καθυστερήσεις κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο ντέρμπι του ρουμανικού πρωταθλήματος, με την Ουνιρέα. Οι δύο ομάδες έμειναν στη δεύτερη θέση δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κλουζ.

1-0 (3) Φρούνζα
1-1 (8) Πέτρε
2-1 (72) Ονόφρας
2-2 (90) Καπετάνος

Φοβερό "Χ" στο Μπορντό - Μονπελιέ


Ο Καρασό αποκρούει το πέναλτι στο παιχνίδι Μπορντό-Μονπελιέ Το πάθος των παικτών του Λοράν Μπλαν, οι ικανότητες του Κορασό και η τύχη που στην αρχή ήταν με το μέρος των πρωταθλητών και στη συνέχεια άλλαξε στρατόπεδο ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη γεμάτη συγκινήσεις ισοπαλία ανάμεσα στην Μπορντό και τη Μονπελιέ (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να τα βάλουν με κάποιον άλλον πέραν των ιδίων, αφού κέρδισαν δυο πέναλτι και δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν σε κανένα εξ αυτών (33ο Φαλούντο Κόστα, 41ο Μοντανό), ενώ αγωνίστηκαν για περισσότερη από μια ώρα με παίκτη παραπάνω -αποβλήθηκε ο Σιανί στο 32ο.

Τελικά, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 59ο με σκόρερ τον Σαμάκ, αλλά στις καθυστερήσεις βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν με τον Φακούντο Κόστα και να μείνουν στην κορυφή μαζί με τους �ιρονδίνους� Βέβαια, αυτό είναι και κομματάκι εικονικό, αφού οι τελευταίοι έχουν και δυο παιχνίδια λιγότερα!

O Λοράν Μπλαν παρέταξε χρησιμοποίησε τους: Καρασό, Σαλμέ, Πλανίς, Σιανί, Τρεμουλινάς, Καβενάγκι (34ο Σανέ), Μενεγκάτσο, Πλασίλ (77ο Σερτίκ), Ουέντελ (77ο Ζουσιέ), Γκουρκίφ, Σαμάκ.

Ηττα των Λέικερς στο Ορλάντο


Ο Βινς Κάρτερ σκοράρει μπροστά στον Παού Γκασόλ Στο Ορλάντο οι Μάτζικ είχαν την ψυχή και επικράτησαν των Λέικερς με 96-94. Οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη θέση ανατολικής και δυτικής περιφέρειας αντίστοιχα και φυσικά να διεκδικήσουν τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Ο Βινς Κάρτερ πέτυχε 25 πόντους, ενώ ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε 15 πόντους και 16 ριμπάουντ, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στην 3η συνεχή ήττα. Ο Κόμπι Μπράιαντ, μολονότι αγωνίστηκε με κάποιο μικρό πρόβλημα στο στομάχι, τελείωσε το ματς με 34 πόντους και ο Γκασόλ είχε άλλους 20 πόντους.

Συνοπτικά σε αγώνες για το NBA, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Τορόντο-Φιλαδέλφεια 101-114
Ορλάντο-Λέικερς 96-94
Ντιτρόιτ-Χιούστον 110-107 (πρτ)
Βοστόνη-Ουάσινγκτον 86-83
Σακραμέντο-Οκλαχόμα 102-108
Ντένβερ-Πόρτλαντ 118-106

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ
Βοστόνη 40-21
Τορόντο 32-29
Φιλαδέλφεια 23-39
Νέα Υόρκη 21-41
Νιου Τζέρσεϊ 7-55

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Κλίβελαντ 49-15
Μιλγουόκι 33-29
Σικάγο 31-31
Ντιτρόιτ 22-41
Ιντιάνα 20-43

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ορλάντο 44-20
Ατλάντα 40-22
Μαϊάμι 32-31
Σάρλοτ 30-31
Ουάσινγκτον 21-39

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ντένβερ 42-21
Γιούτα 40-22
Οκλαχόμα Σίτι 38-24
Πόρτλαντ 37-28
Μινεσότα 14-49

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ
Λ.Α. Λέικερς 46-18
Φοίνιξ 40-25
Λ.Α. Κλίπερς 25-38
Σακραμέντο 21-42
Γκόλντεν Στέιτ 17-45

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ντάλας 43-21
Σαν Αντόνιο 36-24
Μέμφις 32-31
Χιούστον 31-31
Νέα Ορλεάνη 31-32

Νέα κατοστάρα από Ολυμπιακό


Μαυροκεφαλίδης και Ιωάννου σε φάση από το παιχνίδι  Ολυμπιακός-Ηλυσιακός Ο Ολυμπιακός πέτυχε για δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών περισσότερους από 100 πόντους. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Ηλυσιακού με 101-60 σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με ωραίες φάσεις, μπόλικο θέαμα και 3000 φιλάθλους του Ολυμπιακού να ζητούν στο τέλος την... κατοστάρα.

Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Από δύο απουσίες είχαν οι δύο ομάδες. Οι Λίνας Κλέιζα και Γιάννης Μπουρούσης δεν αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Στέργιος Κουφός δεν είχε στη διάθεσή του τους Νίκο Παπανικολάου και Νίκο Χατζή. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πήρε από πολύ νωρίς διαφορά στο σκορ και όσο περνούσε η ώρα την αύξανε. Ο Κουφός χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα την δεύτερη πεντάδα του, όπως το συνηθίζει άλλωστε, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Στο τέλος ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να κάνει φάουλ με τον Παπαλουκά 10'' πριν από το φινάλε, προκειμένου να πετύχει 100 πόντους, όπως έγινε στην τελευταία φάση με καλάθι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-15, 46-32, 73-44, 101-60
ΟΛΥΜΠΙΚΟΣ (Γιαννάκης) : Παπαλουκάς 8, Πεν, Τσίλντρες 8, Βούισιτς 8, Χαλπερίν 124, Μαυροκεφαλίδης 15, Βασιλόπουλος 9, Γλυνιαδάκης 2, Σχορτσανίτης 14, Παπανικολάου 1, Τεόντοσιτς 8, Σλούκας 12
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κουφός) : Κάρτερ 6, Καρύδας 6, Κάμινγκς 13, Παπαδάκης 4, Ιωάννου 9, Γαλιιώτος, Αθανασούλας 5, Σιούτης 5, Οικονόμου, Χάντερ 6, Κασελάκης 6, Κουκουλάς

HΡΑΚΛΗΣ:ΒΟΥΛΩΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑ.....ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Mετά την μεγάλη νίκη του Ηρακλή επι του ΟΣΦΠ,οι κυανόλευκοι έβαλαν τέλος στα πολλά σενάρια και στις κακές γλώσσες στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδος.
Ο Ηρακλής μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η τελικές πάσες ήταν αυτές οι οποίες δεν βγήκαν,ώστε να γίνει και το 2-0.
Ο ΟΣΦΠ με παιχνίδη από τα ακραία χαφ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά βρήκε ένα Ντάνι σε εκπληκτική κατάσταση και ημέρα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Μπουμπένκο: "Αρχίσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και συνεχίσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι μας στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Βεβαίως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε αρκετά αλλά ήμασταν πολύ μαχητικοί και με πολύ καλή απόδοση από τον τερματοφύλακά μας που συνέβαλε στο να πάρουμε και τους βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους απόδοση".

Για την εμφάνιση του Φερνάντες σχολίασε: "Ο Ντάνι από την πρώτη στιγμή που είμαι στην ομάδα έχει δείξει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι σοβαρός και έχει ηρεμία. Όχι μόνο με την απόδοσή τους το ματς και στο γήπεδο αλλά είναι πολύ θετικός και στις προπονήσεις".

Για την φημολογία που είχε αναπτυχθεί στην διάρκεια της εβδομάδας ότι ο Ηρακλής δεν θα είχε την απαιτούμενη απόδοση είπε: "Αν το έχετε ακούσει δείξαμε στον αγώνα ότι δεν ήταν αληθινό. Και δείξαμε ότι η απόδοσή μας στην Τρίπολη δεν ήταν τυχερή και δείξαμε ότι βελτιωθήκαμε".

Για την παρουσία του Κομπαγιάσι στην ενδεκάδα σημείωσε: "Είχα σκέψεις για κάποιες εκπλήξεις αλλά ο Ντάιγκο έδειξε και στην προπόνηση ότι είναι σε καλό δρόμο και καλά φορμαρισμένος αλλά όχι έτοιμος και για τα 90'".

Για την αποβολή του Γιάκομπ αλλά και το πώς σκέφτεται να διαχειριστεί την κατάσταση τόνισε: "Είχα πολλές ομιλίες μαζί του. Στην Τρίπολη ήταν πάρα πολύ καλός και έδειξε ότι είχε τον αυτοέλεγχο. Σήμερα όμως δεν είχε την


Μπαντοβιτς: "Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στα πρώτα λεπτά ιδιαίτερα αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του κέντρου και ήμασταν στην περιοχή του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο λίγο η τελική και αβίαστα λάθη θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και άτυχοι και πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Γιατί θεωρώ ότι στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήτανε ο Ολυμπιακός και δικαιούμασταν κάποιο γκολ".

Για την μάχη του τίτλου είπε: "Σίγουρα αυτήν την στιγμή τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε αν και στο ποδόσφαιρο εκτός από τις νίκες υπάρχουν και οι ήττες".

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του υποτίμησε τον Ηρακλή απάντησε: "Δεν συμφωνώ μαζί σας. Στην φάση που είμαστε εμείς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό δεν έχουμε δικαιολογία για το πώς μπήκαμε στο παιχνίδι".

Για το τι θα πρέπει να αλλάξει στον Ολυμπιακό είπε: "Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το μιλήσουμε τώρα".


ΚΟΣΜΟΣ

Πάνω από 13.000 χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του Καυτατζογλείου με σκοπό μια μεγάλη νίκη που έλειπε εδω και τέσσερα χρόνια απο τους φιλάθλους-οπάδους των κυανολεύκων.Φοβερή κερκίδα για ακόμη μια φορά απο το πέταλο που γεμίζει σε κάθε ματς.
Το πάρτυ ξεκίνησε απο νωρίς με το (Coreo)να γράφει ΑΘ 10 δηλ.το όνομα της Αυτόνομης θύρας 10.

ΠΡΙΜ
Ο Ανδρέας Παντελή δεν άφησε έτσι του παίκτες του Ηρακλή και έδωσε το πρίμ των 50.000 ευρώ και τους υποσχέθηκε δεδουλευμένα και δόσεις συμβολαίων μέσα στην εβδομάδα.
Αυτη η εβδομάδα για τον Ηρακλή είναι σημαντική όσο αναφορά το θέμα πληρωμών.


Ψίθυροι-Ψίθυροι

-Φραστικό επεισόδειο Αβραάμ Παπαδόπουλου με το μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής(Φιλιπιάδης). Εξαιτίας της ήττας ο κ. Αβραάμ δεν ήξερε που να ξεσπάσει;Περαστικά λέμε εμείς...

-Ο Γιάκομπ πρέπει λίγο να συμαζέψει τα νεύρα του καθώς οι κάρτες του βλάπτουν την ομάδα..Τι ενοούμε;Οτι είναι μια σημαντική μονάδα για την επίθεση του Ηρακλή και μια πολύ μεγάλη μονάδα για την ομάδα.

-Σημαντική νίκη σωτηρίας και το κλείσιμο στομάτων....Τώρα τι έχετε να πείτε;;Καταλάβαμε....

-Οσο αναφορά τα εισητίρια των 5.700.....Όποιος καταλαβαίνει απο ΦΠΑ καταλαβαίνει τι ενοούμε.Οπως και στον αγώνα με τον Αρη που κόπηκαν 7.850 και μέσα είχε 18.000...

-Το μπάσκετ θέλει στήριξη και πρέπει όλοι να πάνε να πάρουνε τα μίνι διαρκείας για το άθλημα το οποίο έβγαλε την μισή Εθνική ομάδα.Ο μήνας αυτός είναι καταλυτικός γιατην άνοδο της ομάδα.Τώρα μέσα στον Αμύντα και μετά μέσα στην Δάφνη η οποία διασύρθηκε μέσα στον Ικαρο Εσπερο.

-Το Βόλευ και αυτό έχει έναν μήνα όλη η χρονιά με τον ημιτελικό επι του ΟΣΦΠ στην Μίκρα να είναι ένας πολύ μεγάλος τελικός.