Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

HΡΑΚΛΗΣ:ΒΟΥΛΩΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑ.....ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Mετά την μεγάλη νίκη του Ηρακλή επι του ΟΣΦΠ,οι κυανόλευκοι έβαλαν τέλος στα πολλά σενάρια και στις κακές γλώσσες στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδος.
Ο Ηρακλής μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η τελικές πάσες ήταν αυτές οι οποίες δεν βγήκαν,ώστε να γίνει και το 2-0.
Ο ΟΣΦΠ με παιχνίδη από τα ακραία χαφ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά βρήκε ένα Ντάνι σε εκπληκτική κατάσταση και ημέρα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Μπουμπένκο: "Αρχίσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και συνεχίσαμε από το προηγούμενο παιχνίδι μας στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Βεβαίως ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε αρκετά αλλά ήμασταν πολύ μαχητικοί και με πολύ καλή απόδοση από τον τερματοφύλακά μας που συνέβαλε στο να πάρουμε και τους βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους απόδοση".

Για την εμφάνιση του Φερνάντες σχολίασε: "Ο Ντάνι από την πρώτη στιγμή που είμαι στην ομάδα έχει δείξει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι σοβαρός και έχει ηρεμία. Όχι μόνο με την απόδοσή τους το ματς και στο γήπεδο αλλά είναι πολύ θετικός και στις προπονήσεις".

Για την φημολογία που είχε αναπτυχθεί στην διάρκεια της εβδομάδας ότι ο Ηρακλής δεν θα είχε την απαιτούμενη απόδοση είπε: "Αν το έχετε ακούσει δείξαμε στον αγώνα ότι δεν ήταν αληθινό. Και δείξαμε ότι η απόδοσή μας στην Τρίπολη δεν ήταν τυχερή και δείξαμε ότι βελτιωθήκαμε".

Για την παρουσία του Κομπαγιάσι στην ενδεκάδα σημείωσε: "Είχα σκέψεις για κάποιες εκπλήξεις αλλά ο Ντάιγκο έδειξε και στην προπόνηση ότι είναι σε καλό δρόμο και καλά φορμαρισμένος αλλά όχι έτοιμος και για τα 90'".

Για την αποβολή του Γιάκομπ αλλά και το πώς σκέφτεται να διαχειριστεί την κατάσταση τόνισε: "Είχα πολλές ομιλίες μαζί του. Στην Τρίπολη ήταν πάρα πολύ καλός και έδειξε ότι είχε τον αυτοέλεγχο. Σήμερα όμως δεν είχε την


Μπαντοβιτς: "Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στα πρώτα λεπτά ιδιαίτερα αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του κέντρου και ήμασταν στην περιοχή του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο λίγο η τελική και αβίαστα λάθη θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και άτυχοι και πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Γιατί θεωρώ ότι στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήτανε ο Ολυμπιακός και δικαιούμασταν κάποιο γκολ".

Για την μάχη του τίτλου είπε: "Σίγουρα αυτήν την στιγμή τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε αν και στο ποδόσφαιρο εκτός από τις νίκες υπάρχουν και οι ήττες".

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του υποτίμησε τον Ηρακλή απάντησε: "Δεν συμφωνώ μαζί σας. Στην φάση που είμαστε εμείς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό δεν έχουμε δικαιολογία για το πώς μπήκαμε στο παιχνίδι".

Για το τι θα πρέπει να αλλάξει στον Ολυμπιακό είπε: "Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το μιλήσουμε τώρα".


ΚΟΣΜΟΣ

Πάνω από 13.000 χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του Καυτατζογλείου με σκοπό μια μεγάλη νίκη που έλειπε εδω και τέσσερα χρόνια απο τους φιλάθλους-οπάδους των κυανολεύκων.Φοβερή κερκίδα για ακόμη μια φορά απο το πέταλο που γεμίζει σε κάθε ματς.
Το πάρτυ ξεκίνησε απο νωρίς με το (Coreo)να γράφει ΑΘ 10 δηλ.το όνομα της Αυτόνομης θύρας 10.

ΠΡΙΜ
Ο Ανδρέας Παντελή δεν άφησε έτσι του παίκτες του Ηρακλή και έδωσε το πρίμ των 50.000 ευρώ και τους υποσχέθηκε δεδουλευμένα και δόσεις συμβολαίων μέσα στην εβδομάδα.
Αυτη η εβδομάδα για τον Ηρακλή είναι σημαντική όσο αναφορά το θέμα πληρωμών.


Ψίθυροι-Ψίθυροι

-Φραστικό επεισόδειο Αβραάμ Παπαδόπουλου με το μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής(Φιλιπιάδης). Εξαιτίας της ήττας ο κ. Αβραάμ δεν ήξερε που να ξεσπάσει;Περαστικά λέμε εμείς...

-Ο Γιάκομπ πρέπει λίγο να συμαζέψει τα νεύρα του καθώς οι κάρτες του βλάπτουν την ομάδα..Τι ενοούμε;Οτι είναι μια σημαντική μονάδα για την επίθεση του Ηρακλή και μια πολύ μεγάλη μονάδα για την ομάδα.

-Σημαντική νίκη σωτηρίας και το κλείσιμο στομάτων....Τώρα τι έχετε να πείτε;;Καταλάβαμε....

-Οσο αναφορά τα εισητίρια των 5.700.....Όποιος καταλαβαίνει απο ΦΠΑ καταλαβαίνει τι ενοούμε.Οπως και στον αγώνα με τον Αρη που κόπηκαν 7.850 και μέσα είχε 18.000...

-Το μπάσκετ θέλει στήριξη και πρέπει όλοι να πάνε να πάρουνε τα μίνι διαρκείας για το άθλημα το οποίο έβγαλε την μισή Εθνική ομάδα.Ο μήνας αυτός είναι καταλυτικός γιατην άνοδο της ομάδα.Τώρα μέσα στον Αμύντα και μετά μέσα στην Δάφνη η οποία διασύρθηκε μέσα στον Ικαρο Εσπερο.

-Το Βόλευ και αυτό έχει έναν μήνα όλη η χρονιά με τον ημιτελικό επι του ΟΣΦΠ στην Μίκρα να είναι ένας πολύ μεγάλος τελικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: