Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Οι «εκλεκτοί» για το All Star

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (8/3) τα ονόματα παικτών και προπονητών που θα απαρτίζουν τις ομάδες των Ελλήνων και των Ξένων στο All Star Game που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 14 από τους συνολικά 24 παίκτες που κλήθηκαν, προέρχονται από τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Από 'κει και πέρα, το δίδυμο προπονητών στην ομάδα των Ελλήνων θα αποτελούν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Ηλίας Ζούρος, ενώ το αντίστοιχο στην ομάδα των ξένων θα αποτελούν οι Ντέιβιντ Μπλατ και Νέναντ Μάρκοβιτς.

Να σημειωθεί ότι για διαφορετικούς λόγους, οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα δώσουν το «παρών». Ο μεν τεχνικός του Ολυμπιακού θρηνεί τον χαμό του αδελφού του (σ.σ. «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή), ο δε προπονητής του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται στο Βελιγράδι, καθώς διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Το ρόστερ των ελληνικής ομάδας αποτελούν οι: Μπουρούσης, Σχορτσιανίτης, Παπαλουκάς (Ολυμπιακός), Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Περπέρογλου, Φώτσης (Παναθηναϊκός), Καϊμακόγλου, Πελεκάνος (Μαρούσι), Χαραλαμπίδης (Πανελλήνιος), Καλαμπόκης (Πανιώνιος).

Το ρόστερ της ομάδας των ξένων αποτελούν οι: Πέκοβιτς, Μπατίστ, Χάισλιπ, Νίκολας (Παναθηναϊκός), Έρτσεγκ (Πανιώνιος), Μπετς, Μάιλς (Άρης), Τεόντοσιτς, Τσίλντρες, Κλέιζα (Ολυμπιακός), Λούκας (Μαρούσι), Γκρέγκορι (ΠΑΟΚ).

Τρίποντα και καρφώματα

Οπως συμβαίνει σε κάθε All Star Game, οι διαγωνισμοί και τριπόντων και καρφωμάτων αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικά ο φετινός διαγωνισμός των καρφωμάτων αναμένεται να είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών που έχει διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί θα λάβουν μέρος παίκτες όπως οι Τσίλντρες Χάσιλιπ και Γκρέγκορι που διακρίνονται τόσο για τα αθλητικά τους προσόντα όσο και για τις εμπνεύσεις τους

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες:

Τρίποντα: Νικολαϊδης Πρ. Ρίτσαρντσον, Τεόντοσιτς, Νίκολας, Μπράμος, Χαραλαμπίδης, Κακλαμάνος, Νικητής Ελπίδων.

Καρφώματα: Κάρτερ, Χάρις, Τσίλντρες, Χέισλιπ, Γκρέγκορι, Λούκας, Ψαθάς.

Ψυχαγωγία με Κοκκίνου

Εξάλλου, το «παρών» σε αυτήν την γιορτή του μπάσκετ θα δώσει και η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, η οποία θα δώσει συναυλία ανήμερα του αγώνα.

All Star και για τους «μικρούς»

Μια μέρα πριν το παιχνίδι ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους θα προηγηθεί ως είθισται αυτό μεταξύ των U20 και U22.

Αναλυτικά τα ρόστερ:

Ομάδα U 20: Παπαντωνίου, Αντωνάκης, Παπαδάκης, Κασελάκης, Παππάς, Σλούκας, Παπανικολάου, Γιάνκοβιτς, Μαρούγκας, Μάντζαρης, Μούρτος, Χρυσικόπουλος.

Προπονητής: Ν. Λινάρδος

Ομάδα U22: Μαρίνος, Τσακαλέρης, Γιαννόπουλος, Αθηναίου, Μπόγρης, Αθηναίου, Μπόγρης, Καλάθης Ν., Σιγκούνας, Θεοδωράκος, Καραγκιλίδης, Γιαννακίδης, Τσαϊρέλης, Σακελλαρίου.

Προπονητής: Δ. Πρίφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: