Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

"Πράσινη" ανατροπή - πρωτιάς στην Πάτρα


Φάση από τον αγώνα Πάτρας - Παναθηναϊκού Ο Παναθηναϊκός, μετά από εκπληκτική εμφάνση και ανατροπή, επικράτησε με 3-1 σετ της ΕΑΠ στην Πάτρα για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, που του εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς.

Οι Πατρινοί προηγήθηκαν στο πρώτο σετ, όμως το "τριφύλλι" που αγωνίστηκε χωρίς τον Χριστοφιδέλη, είχε τον Αγκάμεζ μόνο στο πρώτο σετ καθώς αντικαταστάθηκε για λόγους τακτικής απο τον Στέλιο Καζάζη και έχασε τον Σαμικά, λόγω τραυματισμού στο τέταρτο, έβγαλε ψυχή και ποιότητα και γύρισε το παιχνίδι.

Οι "πράσινοι" βρήκαν... τις λύσεις στα πρόσωπα των Στάθη Ντονά (ΜVP της αναμέτρησης) και Ηλία Λάππα και έτσι, παρά τις απουσίες, έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη...

Από την πλευρά της, η αχαϊκή ομάδα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να τερματίσει πρώτη, αν και αγωνίστηκε στην έδρα της όμως η δεύτερη θέση στην οποία κατετάγη είναι η κορυφαία στην ιστορία της και της δίνει αβαντάζ έδρας έως και τους ημιτελικούς, αν φυσικά φτάσει έως εκεί.

Τα σετ (πρώτη αναφέρεται η ΕΑΠ): 25-18, 22-25, 23-25, 23-25

Δεν υπάρχουν σχόλια: