Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Μάρα: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πανέτοιμος κόντρα στον Ολυμπιακό, κατάφερε να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη και η επόμενη μέρα βρίσκει με χαμόγελα τους «κυανόλευκους». Κυρίως, τον μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης, Μπόγκνταν Μάρα, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» μίλησε για την επιτυχία κόντρα στους «ερυθρόλευκους» αλλά και για την δύσκολη συνέχεια.

«Ήμασταν έτοιμοι για αυτήν την αναμέτρηση. Κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις έχοντας στο μυαλό μας μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό. Από εδώ και πέρα περιμένουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναπαυτούμε», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει: «Δεν φοβηθήκαμε. Ήταν αναμενόμενο ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει να χτυπήσει το παιχνίδι, από τη στιγμή που έχανε. Εμείς ήμασταν οργανωμένοι αμυντικά και με ηρεμία κρατήσαμε το μηδέν».

Για το πέναλτι, είπε: «Δεν είναι εύκολο να χτυπάς πέναλτι ενάντια στον Ολυμπιακό με το σκορ να είναι 0-0. Πάντα χτυπούσα πέναλτι σε όλες τις ομάδες που έπαιζα. Τα πέναλτι είναι θέμα εμπιστοσύνης στον εαυτό σου που εγώ την έχω. Ήμουν συγκεντρωμένος και ήξερα πως θα σκοράρω.»

Οσον αφορά την στήριξη του κόσμου αλλά και τις εντυπώσεις του από την ομάδα και την πόλη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος του Ηρακλή. Είναι κόντά μου, όπως και σε όλη την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας, να παίζουμε και να ξέρουμε πως έχουμε φιλάθλους στις κερκίδες που μας αγαπάει. Θεωρώ τη Θεσσαλονίκη μία πολύ όμορφη πόλη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την πόλη και από την ομάδα. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα που σιγά-σιγά λύνονται. Πιστεύω πως από τη στιγμή που ήρθα τα πράγματα βελτιώνονται».

Καταλήγοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ντάνι Φερνάντες: «Όλοι οι παίκτες ήταν οι πολυτιμότεροι του αγώνα. Εγώ έβαλα το γκολ, ο Ντάνι έκανε πολλές αποκρούσεις. Η δύναμη της ομάδας πήρε τη νίκη. Κανένας παίκτης δεν κερδίζει μόνος του, μόνο βοηθάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: