Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Πήρε το ντέρμπι με την Κέρκυρα ο ΟΦΗ


Ο Αγρίτης σε προσπάθειά του απέναντι στην Κέρκυρα Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Β' Εθνικής, καθώς επικράτησε 3-1 της Κέρκυρας. Οι Κρητικοί μείωσαν στους έξι τους βαθμούς της διαφοράς από τον ΑΟΚ και εξακολουθούν να διατηρούν ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Πολύ καλό το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες.

Oι Ηρακλειώτες μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά γρήγορα η Κέρκυρα ισορρόπησε και λόγω της υπεροπλίας της στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μετέφερε το παιχνίδι στα καρέ των γηπεδούχων.

Ο ΑΟΚ έδειχνε να... πατάει καλύτερα και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, το γκολ ήρθε από την πλευρά του ΟΦΗ. Ηταν το 39' όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς, η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του Αποστολίδη.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΚ αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχε στο 53' με πλασέ του Τσίγκα έπειτα από συνεργασία του με τον Φλαβίνιο.

Η Κέρκυρα φάνηκε και πάλι ότι είχε επιβάλει το δικό της ρυθμό αλλά η αντίδραση των Κρητικών ήταν άμεση. Συγκεκριμένα, στο 60' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς, ο Βλόνταρτσικ με προβολή πέτυχε το 2-1.

Ο ίδιος παίκτης "χτύπησε" και στο 77' και πάλι με προβολή, αξιοποιώντας αυτή τη φορά τη σέντρα του Ζορμπά από τη δεξιά πλευρά, διαμορφώνοντας το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Κάλαϊτζιτς, Νατσούρας, Αγρίτης (78' Καρακατσάνης), Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης, Μπερτίν, Κιάσσος, Κωνσταντινίδης, Ζορμπάς (91' Χαραλαμπάκης), Πόποβιτς (82' Μπούρμπος).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Μπουτζίκος, Μπερνς (89' Γιαννιτσανάκης), Κοντοδήμος (51' Ρεπερνέ), Φλαβίνιο, Τσίγκας, Γκουστάβο, Λαμπρόπουλος (67' Λουρένσο), Παρασκευαϊδης, Ιωάννου, Βενέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: