Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Στηρίζουν Μπάγεβιτς, ζήτησαν Τσάμπιονς Λιγκ


Ικανοποιημένος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς... Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη, Πέτρο Παππά και τον προπονητή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι συζητήσεις κράτησαν περίπου δύο ώρες και οι δύο άντρες εξέφρασαν την στήριξη τους στον τεχνικό της Ενωσης, από τον οποίο ζήτησαν να κάνει ότι μπορεί για να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, καθώς πλησιάζουν τα πλέι οφ, όπου η ΑΕΚ θα κυνηγήσει την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και οι συζητήσεις έγιναν για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ αγωνιστικά και τι πρέπει να γίνει για να μην βρεθεί η ομάδα και την επόμενη σεζόν μακριά από τους στόχους της από νωρίς. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε τη δική του ερμηνεία, τόσο για τη φετινή σεζόν, ενώ αποκάλυψε το πλάνο του για τη νέα χρονιά, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Ενωσης μετά το καλοκαίρι.

Αμέσως μετά τη συνάντηση εκδόθηκε ανακοίνωση από την ΑΕΚ, όπου αναφέρει: "Συνάντηση μεταξύ των κυρίων Πέτρου Παππά, Σταύρου Αδαμίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, πραγματοποιήθηκε σήμερα. Οι τρεις άνδρες είχαν συζήτηση εφ' όλης της ύλης, για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας".

Αναχώρησε για Λονδίνο ο Αδαμίδης

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Πέτρο Παππά και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Σταύρος Αδαμίδης αναχώρησε για το Λονδίνο όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το Σαββάτο ο 36χρονος δικηγόρος αναμένεται να βρεθεί στο "Σπύρος Λούης" για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καβάλα, ενώ τη Δευτέρα θα του δοθεί και επίσημα το χρίσμα του προέδρου της ΠΑΕ, μέσω της Γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία τόσο του Πέτρου Παππά, όσο και του Νίκου Νοτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: