Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Βαθμοί "χρυσάφι" για τον Ιωνικό!


Φάση από τον αγώνα Ιωνικός-Δόξα Δράμας Νίκη... χρυσάφι πέτυχε ο Ιωνικός στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, της οποίας επιβλήθηκε 1-0 και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και την προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίθετα, οι Δραμινοί συνεχίζουν τον... κατήφορο μιας και υπέστησαν την πέμπτη διαδοχική ήττα τους.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα ήταν ανώτερη και επέβαλε το δικό της ρυθμό στο ματς, ενώ δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους και πήραν τον έλεγχο του ματς, αναζητώντας το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Πάντως, και οι Μακεδόνες ήταν απειλητικοί και μάλιστα στο 77' είχαν δοκάρι σε σουτ του Μαρκόφσκι.

Ωστόσο, το γκολ ήρθε από την πλευρά του Ιωνικού καθώς στο 84' ο Ελ Χαλαουάνι με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" του Καρατζιοβαλή. Το φάουλ είχε κερδίσει ο Φουρτάδο, μαζί με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σαμαρά.

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Φουρτάδο, Ευαγγελάτος (82' Γάλας), Μπέριος, Απ. Παπαζούδης, Τσερκέζος, Μωραΐτης, Ελ Χαλαουάνι, Κεφαλούκος, Λανγκλέ (78' Πεδάνο), Σάλτο (66' Κριστόρι).
Δόξα Δράμας (Βασίλης Μουρατίδης): Καρατζιοβαλής, Μπαξεβανίδης, Σαμαράς, Παπαθανασίου (72' Γαλακτερός), Γκίκας, Μαχαιρούδης (46' Χλωρός), Ρομπίνιο (80' Αθανασιάδης), Πινδώνης, Τσιμπλίδης, Γκονζάλες, Μαρκόφσκι.

Ο τεχνικός της Δόξας, Κώστας Βασιλακάκης ήταν τιμωρημένος και δεν κάθισε στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: