Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Η Γουϊγκαν 1-0 τη Λίβερπουλ!


Ο Ρονταλέγκα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα Η Γουίγκαν εγκαινίασε με τον καλύτερο τρόπο τον καινούριο της χλοοτάπητα, καθώς επικράτησε της Λίβερπουλ με 1-0, καθώς οι "κόκκινοι" για μια ακόμα φορά υστέρησαν.
Χωρίς νίκη από το Νοέμβριο στην έδρα της και χωρίς νίκη σε επτά αγώνες πρωταθλήματος, η Γουϊγκαν μπήκε αποφασισμένη, καθώς ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι σοβαρός.
Επέβαλε σε μεγάλα διαστήματα το παιχνίδι της, έστω και αν δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρίες.
Ομως στο 35' ο Κάουτ "πούλησε" τη μπάλα κοντά στην άμυνά του, ο Εμερσον Μπόις που την πήρε σέντραρε αμέσως, και ο Ούγκο Ρονταγιέγκα πλάσαρε, καθώς οι αμυντικοί της Λίβερπουλ ήταν εκτός θέσης.
Μεταξύ αυτών και ο Σωτήρης Κυργιάκος, που επέστρεψε, και ήταν πολύ καλός.

Καλοί δεν ήταν όμως ο εκνευρισμένος και εκνευριστικός Φερνάντο Τόρες, αλλά και ο Στίβεν Τζέραρντ, που έπαιξε αρκετά πίσω, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να μην μπορεί να απαντήσει.
Ακόμα και όταν στο δεύτερο ημίχρονο η Γουϊγκαν υποχώρησε, έκανε ελάχιστες ευκαιρίες, αφού μπροστά σε μια πολυπρόσωπη άμυνα, της έλειπαν οι εμπνεύσεις και η ψυχραιμία.
Ηταν η ένατη ήττα, και πρώτη στην ιστορία της από τη Γουϊγκαν, της Λίβερπουλ, που έμεινε έκτη στη βαθμολογία και τα πράγματα δυσκολεύουν για την τετράδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: