Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Λάμπαρντ: «Βαρέθηκα…»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ενοχλημένος από τη στάση των οπαδών της Τσέλσι και τις αποδοκιμασίες προς τον αρχηγό των «μπλε», Τζον Τέρι -λόγω του σκανδάλου με την εξωσυζυγική περιπέτειά του- νιώθει ο Φρανκ Λάμπαρντ.

«Δεν πρόκειται να πω ότι πρέπει να σταματήσουν οι αποδοκιμασίες. Ωστόσο, έχει καταντήσει ενοχλητικό να μιλάμε συνέχεια γι’ αυτό το θέμα. Εμείς, ως ομάδα, θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση», τόνισε ο Άγγλος μέσος, με δηλώσεις του στην «Daily Express».

Ο Λάμπαρντ, εξάλλου, τόνισε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας θα κάνει πολύ καλό στη ψυχολογία του συμπαίκτη του: «Αν κατακτήσουμε το Κύπελλο θα είναι μια σημαντική στιγμή για τον Τζον, όπως συμβαίνει με κάθε ανάλογη επιτυχία. Άλλωστε, όταν κάνει τον απολογισμό της καριέρας του, θέλει να έχει κατακτήσει τρόπαια».

Το εμπόδιο της Αστον Βίλα, πάντως, είναι αρκετά δύσκολο, σύμφωνα με τον 32άχρονο: «Η Βίλα είναι καλή ομάδα, όλοι το ξέρουμε αυτό. Έχουν ορισμένους παίκτης στην Εθνική και διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα. Μετά την απογοήτευση που θα έχουν από την ήττα στον τελικό του Λιγκ Καπ, θα θέλουν να επιστρέψουν στο Γουέμπλεϊ κατακτώντας κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: