Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Περιμένουν τα πρώτα δύο εισιτήρια


Τσάμπιονς Λιγκ.... Τα πρώτα δύο εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα δοθούν την Τρίτη. Στη Φλωρεντία η Φιορεντίνα υποδέχεται την Μπάγερν (21:45 Novasports 1) με σκοπό να ανατρέψει το 2-1, ενώ την ίδια ώρα στο Λονδίνο η Αρσεναλ φιλοξενεί την Πόρτο, έχοντας τον ίδιο στόχο με τους Ιταλούς.

Η Φιορεντίνα δεν είναι και στην καλύτερη της κατάσταση, καθώς στα τελευταία της εννιά παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μία νίκη. Αυτή θα επιδιώξει και την Τρίτη το βράδυ στο "Αρτέμιο Φράνκι". Ο Τσέζαρε Πραντέλι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μούτου και Γκόμπι, ενώ επιστρέφει ο Βάργκας. Αντίθετα ο Φαν Χάαλ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Ντεμικέλις, Κοντέντο.

Στο "Εμιρέιτς" η Αρσεναλ θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1, με το οποίο είχε ηττηθεί στην Πορτογαλία. Οι "Κανονιέρηδες" δείχνουν σε καλή κατάσταση έχοντας τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο Ο Αρσέν βενγκέρ σε αυτές τις αναμετρήσεις είδε τους Φάμπρεγκας και Ράμσει να τραυματίζονται. Οι "Δράκοι" δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, όμως, η εικόνα που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδια είναι κακή, καθώς προέρχονται από ήττα με την Σπόρτινγκ (3-0) και ισοπαλία με την Ολανένσε (2-2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: