Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

HΡΑΚΛΗΣ:ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ;ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ.




















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Mετά το τέλος του αγώνα Ηρακλή-ΟΣΦΠ τα χρήματα εισητηρίων δεν έφτασαν ποτέ στον κ.Παντελή.
Η αλήθεια είναι οτι αυτός που κάνει διαχείρηση των οικονομικών θεμάτων στην ΠΑΕ Ηρακλής είναι ο Δήμος Πολύκαρπος!Το θέμα είναι οτι αυτό ενόχλησε τον Ανδρέα Παντελή ο οποίος έχει το μάνατζμεντ της ομάδος και είναι ο αποκλειστηκός υπεύθηνος και χρηματοδότης των κυανολεύκων.
Από την μία η διαχείρηση των οικονομικών σε έναν άνθρωπο ο οποίος δήλωσε παραίτηση ενώ ακόμα παραμένει και έναν άλλο άνθρωπο ο οποίος θέλει να πάρει την ομάδα στα χέρια του και δεν είδε τις εισπράξεις των εισητηρίων της Κυριακής.
Αυτή η εβδομάδα όπως είπαμε και εχθές στην εκπομπή του ιντερνετικούμας ραδιοώνου ROCK N GOAL και στην εκπομπή (ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ) οτι αυτή η εβδομάδα είναι καταλυτική για τα οικονομικά θέματα και όχι μόνο.


ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΜΑ-ΜΠΟΣΝΙΑΚ

Μέσα σε όλλον αυτόν τον Γολγοθά προβλήματων,υπάρχουν οι εκδικάσεις των προσφυγών των Τουμά και Μπόσνιακ οι οποίοι διεκδικούν και οι δυο μαζί 790.000 ευρώ.Ο Τουμά έκανε προσφυγή 390.000 ευρώ ενώ ο Μπόσνιακ 400.000.Από οτι φένεται ο Ηρακλής καλείτε να πληρώσει σοβαρά για ακόμη μια χρονιά τα σπασμένα μερικών σοβαρών λανθασμένων στόχων.Αναμένονται επαφές και με τους δυο ποδοσφαιριστές από τον Ανδρέα Παντελή ο οποίος θα προσπαθήσει να πήσει τους παίκτες να αποσύρουνε τις προσφυγές τους και να βρούνε μια φόρμουλα ώστε να λυθεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει.



ΝΤΙΕ ΚΑΙ ΚΟΒΑΛΕΦΣΚΙ
Μετά τον διακανονισμό μεταξύ Αντώνη Ρέμου με Ντιέ και Κοβαλέφσκι φένεται να λειτουργεί αρνητικά για τα οικονομικά της ομάδος για ακόμη μια φορά.
Οι δυο ποδοσφαιριστές διαβαιβεώθηκαν μετά την λύση της συνεργασίας τους με τη ΠΑΕ Ηρακλής οτι θα πάρουνε τα χρήματα τους πίσω αλλά ακόμα δεν είδαν ούτε (πράσινο χαρτί στην τσέπη τους).
Καθώς τρέχουν όλλες αυτές οι εκρεμότητες ο Ανδρέας Παντελή καλείτε να βγάλει για ακόμη μια φορά το φίδι από την τρύπα.




ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΜΠΗ ΣΤΟΝ ΣΕΝΤΑ FM 103,3

«Δεν θέλω να ενημερώνομαι. Ζούμε σε μια χώρα που όταν κερδίζει ο Ηρακλής 4-0 στην Τρίπολη κάτι δεν πάει σωστά και στο επόμενο με τον Ολυμπιακό πάλι κάτι μαγειρεύεται. Φτάνει πια να ασελγούν σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Μην ασχολούνται με τον Ηρακλή αν δεν τον αγαπάνε. Μην βγαίνουν τα παπαγαλάκια στα ραδιόφωνα. Πολλά ακούγονται αλλά αποδείξαμε χθες ότι νικήσαμε καθαρά και άξια τον Ολυμπιακό».

Αναφέρθηκε στη μεταμόρφωση των κυανόλευκων, μετά και την έλευση του Γιόζεφ Μπουμπένκο στο πάγκο της ομάδας: «Από τη στιγμή που ήρθε ο Μπουμπένκο άλλαξε η ομάδα. Στα τελευταία 6 παιχνίδια δεν έχουμε χάσει, έχουμε 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ έχουμε δεχθεί μόλις 2 γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδια ακούσαμε πολλά αρνητικά σχόλια για την άμυνα. Πάντα έλεγα ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να μαρκάρει όλη η ομάδα. Αυτό κατάφερε ο προπονητής μας. Όταν χάνεται η μπάλα, όλοι οι παίκτες να αμύνονται. Να υπάρχει πειθαρχία και σωστή αμυντική λειτουργία. Όταν δέχεσαι γκολ σίγουρα δεν γίνεται να φταίει μόνο η άμυνα».

Αναφορικά με τη προετοιμασία του Ηρακλή όλη την εβδομάδα, είπε: «Είχαμε δει σε dvd τον Ολυμπιακό και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να τον νικήσουμε και το αποδείξαμε. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλά, στο δεύτερο όμως ήρθε η κούραση και ήταν λογικό να οπισθοχωρήσουμε ειδικά όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό που έχει παίκτες αξίες και είχε βάλει στο τέλος και τέσσερις επιθετικούς. Ήμασταν και τυχεροί αλλά φάνηκε και η αξία του τερματοφύλακα μας του Φερνάντεζ. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά ήταν σημαντική νίκη για την σωτηρία της ομάδας».

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Ότι προβλήματα και αν είχαμε παίζουμε για τον Ηρακλή. Ελπίζω να έχουν λυθεί και τα διοικητικά μας. Δείχνουμε πως είμαστε ομάδα. Μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό πρόσωπο που δείχνουμε, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια ή τουλάχιστον να μην χάσουμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Να περισώσουμε ότι χαλάσαμε φέτος, να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια την χρονιά γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας αλλά και τον κόσμο μας που τον έχουμε πληγώσει τελευταία».

Τέλος, έχρισε ως μεγάλο φαβορί τον Παναθηναϊκό, δίνοντας όμως και αρκετές ελπίδες στον ΠΑΟΚ, αρκεί να κερδίσει τον Άρη: «Ο Παναθηναϊκός έχει το αβαντάζ, αλλά νομίζω ότι θα κριθεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τότε του δίνω πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει από τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή και σοβαρή πορεία. Είναι ομάδα του προπονητή και δικαιούται να βρίσκεται σε αυτή τη θέση».



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΑΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ

Ήταν μια νίκη – απάντηση. Ακούστηκαν πολλά όλη την εβδομάδα. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε να ικανοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές, να γίνουν κάποιες πληρωμές και θα πρέπει αυτό να λυθεί άμεσα. Ο Ηρακλής θα πρέπει να βρει μια διοικητική ηρεμία. Δικαιώθηκαν οι επιλογές της διοίκησης στο αγωνιστικό κομμάτι και η ομάδα δεν μπλέκει σε περιπέτειες. Θα πρέπει όμως να βρεθεί λύση στο διοικητικό, θα πρέπει ο Γυμναστικός Σύλλογος να αποφασίσει τι θα γίνει με το αύριο. Να σχεδιαστεί το αύριο και να βρεθούν λύσεις στο οικονομικό, ένα θέμα που καίει, να κοιτάξει να φτιάξουν ένα διοικητικό σχήμα, αν φύγουμε εμείς. Θα πρέπει να δοθεί μια πιο μόνιμη λύση, μια λύση – εγγύηση για το αύριο. Θα πρέπει να μπουν άνθρωποι που έχουν την οικονομική δυνατότητα και από εκεί και πέρα αν μας ζητηθεί να βοηθήσουμε στο οτιδήποτε θα το κάνουμε. Προέχουν όμως προβλήματα οικονομικής φύσης. Ο Αντώνης ο Ρέμος είναι Ηρακλειδέας και ενδεχομένως να είναι ο τελευταίος Ηρακλειδέας πρόεδρος στον Ηρακλή. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει αύριο στο διοικητικό κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: