Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Μπερλουσκόνι: «Δεν φοβόμαστε»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας και ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενόψει της ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τη φάση των «16» του Champions League. «Η Μίλαν θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση», ανέφερε αρχικά στη «Gazzetta dello Sport».

Και συνέχισε: «Χρειαζόμαστε μια Μίλαν που θα έχει την κατοχή και κάθε παίκτης θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω πως η Μίλαν μπορεί να τα καταφέρει αρκεί να το πιστέψουν. Η Μίλαν θα το κάνει καθώς δεν φοβόμαστε καμία ομάδα στον κόσμο. Αντιθέτως, οι άλλες ομάδες θα πρέπει να μας φοβούνται».

Ο Μπερλουσκόνι αναφέρθηκε και στον Ροναλντίνιο: «Ο Ροναλντίνιο θα μπορούσε να είναι ο καθοριστικός παίκτης. Μπορεί να κάνει την διαφορά με τα κόλπα του. Αλλά θα πρέπει να πειστεί να αγωνιστεί πιο ψηλά στο γήπεδο και να προσπαθήσει να σκοράρει με περισσότερη αποφασιστικότητα».

Μπέκαμ: «Συναισθηματικά φορτισμένος»

Ανυπόμονος παρουσιάζεται για την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ», έστω και ως αντίπαλος, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Ήταν πάντοτε όνειρο για μένα να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ποτέ δεν πίστευα ότι θα παίξω εναντίον της με διαφορετική ομάδα. Τώρα ετοιμάζομαι να επιστρέψω ως παίκτης της Μίλαν και θα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος», ανέφερε ο διεθνής Άγγλος μέσος.

Και συνέχισε: «Αν παίξω θα είμαι είμαι ήρεμος πάντως, διότι το «Ολντ Τράφορντ» είναι ένα γήπεδο που έπαιξα πολλά χρόνια και ξέρω τι σημαίνει να είσαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα είμαι για πάντα υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα θέλω να χάσει. Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις ως αντίπαλος εκεί.

Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι σκληρό παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν είμαι νευρικός για το παιχνίδι, αλλά χαρούμενος που θα επιστρέψω στο Μάντσεστερ για πρώτη φορά έπειτα από επτά χρόνια. Θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω φίλους και όλους αυτούς που με στήριξαν για τόσα πολλά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: