Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Κούσας: "Μάχη μέχρι το τέλος"


Ο Κούσας πανηγυρίζει Ο ΠΑΣ Γιάννινα έστω και στο... συν δύο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Ο Γιώργος Κούσας μιλώνας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Επίσης ευχήθηκε ο τίτλος να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούσα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

"Θα γίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και θέλουμε να είμαστε εμείς που θα πετύχουμε τον στόχο μας. Δικαιούμασταν από την αρχή του ματς να κερδίσουμε. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε και είμαστε ακόμα στο κόλπο της παραμονής στην κατηγορία", δήλωσε αρχικά.

Ερωτηθείς αν στον ΠΑΣ περίμεναν ότι θα παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, απάντησε: "Δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο μετά αποτελέσματα που έχουν έρθει. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια καλά αποτελέσματα στην έδρα μας".

Για την ήττα (4-1) από τον Λεβαδειακό και τη νίκη (1-0) επί του Αστέρα, είπε: "Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα. Το σκορ ήταν πολύ βαρύ. Μόνο αν είσαι σοβαρός και παίζεις δυνατά μπορείς να πάρεις τα παιχνίδια. Αυτό κάναμε και χθες. Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερα στον γήπεδό μας και αυτά τα δύο στοιχεία είναι απαραίτητα".

Για την κατάσταση του γηπέδου των "Ζωσιμάδων": "Δεν είναι καλό για εμάς. Είχαμε δύναμη, αλλά έχουμε κάποιους τεχνίτες παίκτες. Πιστεύω ότι δεν μας βοηθάει ο αγωνιστικός χώρος ούτε εμάς, ούτε τους αντιπάλους να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν μας βοηθάει ο αγωνιστικός χώρος. Τρεις-τέσσερις μήνες βρέχει συνέχεια. Δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας".

Για τη μάχη στην κορυφή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, είπε: "Εύχομαι το πρωτάθλημα να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ίσως να μην αρέσει αυτό σε κάποιους, αλλά είμαι από εδώ πάνω και θα ήθελα να γίνει αυτό".

Καταλήγοντας, ο Κούσας αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη": "Είναι δύσκολο μας. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Θα το παλέψουμε και ότι βγει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: