Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

"Χαμηλά η μπάλα" λένε στον ΠΑΟΚ


Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης Δεν δικαιολογείται η έπαρση και τα φαινόμενα υπερ-ενθουσιασμού, γι' αυτό Σάντος και διοίκηση του ΠΑΟΚ προσπαθούν να τα περιορίσουν. Μάλιστα, με συχνές επαφές, οι διοικούντες, προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και στο εσωτερικό της ομάδας.

Στην προπόνηση της ομάδας έδωσε το παρών ο Ζήσης Βρύζας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τετ-α-τετ με το Φερνάντο Σάντος συζητώντας για διάφορα θέματα που αφορούν στην ομάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να επισκεφτεί την προπόνηση και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο οποίος θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος και τα πέντε ματς που μένουν. Ουσιαστικά θα υπενθυμίσει στους παίκτες αυτό που λέει συνέχεια εδώ και 2,5 χρόνια, "χαμηλά τη μπάλα". Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του επιθυμούν ο ΠΑΟΚ, στα τελευταία πέντε ματς, να προχωρήσει με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα.

Δοκιμάζει σχήματα

Από την άλλη, ο Σάντος ξεκινά τις δοκιμές ενόψει της αναμέτρησης στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει τις πρώτες δοκιμές εν όψει Αρη, σε ένα οικογενειακό δίτερμα που ζήτησε να γίνει με την ομάδα νέων. Τη Δευτέρα ο Εντίνιο προληπτικά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Οι Σαβίνι και Φιλομένο, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: