Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μπλάνκο


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την τεχνική ηγεσία την Τρίτη. Στην προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχε ο Ισμαέλ Μπλάνκο και ο τραυματισμός του ίσως του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα με την Καβάλα.

Ο Αργεντινός επιθετικός μάζεψε υγρό στο γόνατό του, δεν μπόρεσε να προπονηθεί και έκανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη αν και ο ίδιος τονίζει πως θα τα καταφέρει να είναι έτοιμος.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, όπως και οι Παυλής, Μάκος και Άλβες, που προέρχονται από τραυματισμούς.
Τέλος, οι Γκερέιρο, Άρτσε και Κουτρομάνος έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Οι Νάτσο Σκόκο και Νίκος Καράμπελας, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Λάρισα, θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Κάρλος Αραούχο που επίσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, θα χάσει το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έκαναν ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: