Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Έκτορ Κούπερ-Τα πλάνα για το ντέρμπι


Ο Καμέλ Μεριέμ με τη φανέλα του Αρη Ο Έκτορ Κούπερ φαίνεται ότι θα προετοιμάσει την ομάδα του για να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Και γι' αυτό το λόγο, δίνει την ευκαιρία σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία και δυνάμεις να ανταπεξέλθει, όπως είναι ο Μεριέμ.

Αλλωστε αποτελεί ένα από τα δυνατά του χαρτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του Καμέλ Μεριέμ, στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι το πρώτο από τα στοιχεία που θα προστεθούν στο παιχνίδι του Αρη. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Φρέντι Αντού για να προσδώσει ταχύτητα.

Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στο νευραλγικό χώρο του κέντρου προκειμένου να... διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις από το δεύτερο μέρος στην Καβάλα...
Ο Κούπερ στοχεύει ώστε οι παίκτες του να ελέγξουν την κυκλοφορία, να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ελέγξουν τον ρυθμό.

Σωστός ρυθμός και δημιουργικότητα, όλα αυτά τα οποία μπορεί να τα πετύχει με τη χρησιμοποίηση του Μεριέμ. Επιπλέον, ο τελευταίος έχει την ικανότητα και τις παραστάσεις, από την πολύχρονη καριέρα του, να βοηθήσει στην τροφοδοσία της επίθεσης και στην αρτιότερη σύνδεση κέντρου και επίθεσης.

Η πιθανή χρησιμοποίηση του Μεριέμ,δεν θα είναι η μόνη αφού ο Κούπερ σκέφτεται να παρουσιάσει καινούρια πρόσωπα, με ειδικούς ρόλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: