Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Κόντης: "Ο Άρης τιμωρείται με το παραμικρό"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Βέλη κατά της Superleague εξαπέλυσε ο Γιάννης Κόντης, υπογραμμίζοντας πως ο Άρης πάντα βρίσκεται στο μικροσκόπιο και τιμωρείται για το παραμικρό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, φιλοξενήθηκε στα στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8 με αφορμή το ότι έγινε το Σάββατο στο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καβάλα αλλά και την συνέχεια της χρονιάς.

Σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στην Καβάλα και με τη γενικότερη απόφαση για απαγόρευση μετακινήσεων, ανέφερε: "Η υπουργική απόφαση απαγορεύει τη διανομή εισιτηρίων μαζικά σε φιλοξενούμενους οπαδούς, όχι όμως τη μεμονωμένη μετακίνηση. Αυτό που δεν επιτρέπεται – και σαν Άρης το έχουμε καυτηριάσει – είναι η οργανωμένη μετακίνηση. Όπως έχει ειπωθεί, από τη νέα σεζόν θα ισχύει το ποσοστό του 10% των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους.

Ο SUPER 3 Καβάλας έχει πολλά μέλη και γι’ αυτό η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο ήταν μεγάλη. Αν είναι δυνατό να ενοχλεί που ο Άρης έχει πολλούς οπαδούς και στην Καβάλα. Σκεφτείτε ότι σε φοιτητές, για παράδειγμα, που βρίσκονται στην πόλη και στις γύρω περιοχές, δεν δόθηκαν εισιτήρια ελέω της γνωστής υπόθεσης με τις ταυτότητες και την εντοπιότητα".

Αναφορικά με τα επόμενα παιχνίδια του Άρη και την ανάγκη προστασίας της ομάδας δήλωσε: "Θέλει συγκέντρωση στους στόχους μας και περιφρούρηση του γηπέδου μας. Ό,τι συμβαίνει στον Άρη περνάει από το μικροσκόπιο και η ομάδα τιμωρείται με το παραμικρό. Για το ματς της Κυριακής έχουν προβλεφθεί τα μέτρα μετάβασης των αποστολών στο γήπεδο.

Μετά από παραίνεση και προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης, από τη νέα χρονιά δεν θα τιμωρούνται οι ομάδες για υβριστικά συνθήματα ή για το άναμμα πυρσών εφόσον δεν πέφτουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ούτως ή άλλως, πρώτιστο μέλημα της Λίγκας θα πρέπει να είναι η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων, αφού σε αρκετά γήπεδα το ποδόσφαιρο παίζεται σε “βοσκότοπους”.

Χώρια που και με τη διαιτησία υπάρχει σοβαρό θέμα, καθώς ο Άρης είναι πρώτος σε κίτρινες κάρτες, όπως και πρώτος σε διεισδύσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς να του έχει δοθεί ούτε ένα πέναλτι".

Για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο Έκτορ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Καβάλας, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας ανέφερε: "Είναι προκλητικό δημοσιογράφοι καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, όπως ήταν ο συγκεκριμένος κύριος που εργάζεται στον ΑΝΤ1, να είναι τόσο εμπαθής με τον Άρη και τον προπονητή του. Προσωπικά αν ήμουν στην αίθουσα Τύπου, θα ζητούσα από τον κ. Κούπερ να αποχωρήσει.

Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε γήπεδα της περιφέρειας και αυτό γιατί παρεισφρέουν μέσα στον κόσμο άτομα που υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Εμείς έχουμε καταλάβει πως το ποδόσφαιρο παίζεται αλλιώς και όχι μέσα από τραμπουκισμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: