Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Έχασε την ευκαιρία της η Σκωτία!!

Την ευκαιρία να μπει… γερά στο κόλπο της απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2016 έχασε η Σκωτία, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (0-1) από την, αδιάφορη βαθμολογικά, Γεωργία.
Οι Σκωτσέζοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση της Τιφλίδας, όμως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο «έκατσαν», με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με την συμπλήρωση 37 λεπτών αγώνα.
Ο Βαλερί Καζαϊσβίλι, με εξαιρετικό αριστερό σουτ, ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ένα προβάδισμα που οι Γεωργιανοί κατάφεραν να το διατηρήσουν παρά την προσπάθεια της ομάδας του Γκόρντον Στράχαν στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης.
Με αυτήν την ήττα η Σκωτία έμεινε στους 11 βαθμούς μετά από 7 ματς στον όμιλο και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας (Γερμανία-Πολωνία και Γιβραλτάρ-Ιρλανδία) που ξεκινούν στις 21:45 για να μάθει το κατά πόσο έχει δυσκολέψει το έργο της στη μάχη της πρόκρισης, αλλά και στο… κυνήγι της 3η θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.
Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:
1.Πολωνία 14 (6)
2.Γερμανία 13 (6)
3.Σκωτία 11 (7)
4.Ιρλανδία 9 (6)
5.Γεωργία 6 (7)
6.Γιβραλτάρ 0 (6)
*Πηγή: England365.gr*

Απών από την εθνική ο Αντεμπαγιόρ!!

Λίγες ώρες αφότου ενημερώθηκε ότι δεν βρίσκεται στη λίστα της Τότεναμ τόσο για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ, όσο και του Γιουρόπα Λιγκ, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ήταν απών από την συγκέντρωση της αποστολής της εθνικής Τόγκο, στην οποία και είχε κληθεί!  
«Σπάνια περίπτωση» ποδοσφαιριστή μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.
Ο έμπειρος στράικερ «έκατσε» για ακόμα μία φορά στο συμβόλαιό του με την Τότεναμ, δίχως να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα. Τα «σπιρούνια» του το... ανταπέδωσαν, θέτοντάς τον εκτός λίστας για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο η είδηση είναι άλλη.
Συγκεκριμένα, ο παίκτης κλήθηκε στην αποστολή του Τόγκο για την αναμέτρηση με το Τζιμπουτί την Παρασκευή, παρόλα αυτά δεν εμφανίστηκε ποτέ στην συγκέντρωση της ομάδας, δίχως να ενημερώσει το λόγο!
Ιθύνοντας της εθνικής ομάδας του Τόγκο δήλωσε: «Δεν μας έδωσε έναν λόγο. Ήταν στην ομάδα, αλλά απλά δεν εμφανίστηκε».
*Πηγή: England365.gr*

«Θα δείξει την ποιότητά του ο Ντε Μπρόινε»

Σίγουρος πως με την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα δείξει την ποιότητά του, εμφανίστηκε ο κίπερ της Τσέλσι και συμπατριώτης του 24χρονου άσου, Τιμπό Κουρτουά.
Δεδομένη θεωρεί την επιτυχία του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη Μάντσεστερ Σίτι ο Τιμπό Κουρτουά.
Ο Βέλγος άσος επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρασμά του από την Τσέλσι, με τους «πολίτες» να βγάζουν από τα ταμεία τους 54,5 εκ. λίρες για την απόκτησή του από τη Βόλφσμπουργκ.
Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι λοιπόν και συμπαίκτης του Ντε Μπρόινε στην εθνική Βελγίου, ανυπομονεί να δει τον... αντίπαλό του σε συλλογικό επίπεδο, να αγωνίζεται και πάλι στο αγγλικό πρωτάθλημα.
«Είναι πολύ καλό για εκείνον και ανυπομονούμε να τον έχουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και να δείξει την ποιότητά του», δήλωσε ο Κουρτουά.
*Πηγή: England365.gr*

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Τζόνσον!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο μέσος της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, μετά τον τραυματισμό στον ώμο που τον κράτησε εκτός αγώνων για περίπου τρεις εβδομάδες.
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Άνταμ Τζόνσον.
Ο μέσος της Σάντερλαντ είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στον ώμο, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα τρία τελευταία παιχνίδια των «μαυρόγατων».
Με δηλώσεις του, ο τεχνικός του συλλόγου, Ντικ Άντβοκατ, γνωστοποίησε πως ο έμπειρος άσος θα επισκεφθεί την τρέχουσα εβδομάδα για τελευταία φορά τον γιατρό και από την επόμενη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
*Πηγή: England365.gr*

Απέρριψε πρόταση για Μίλερ η Μπάγερν!!

Την ώρα που το καλοκαίρι τα ΜΜΕ «βούηξαν» για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τόμας Μίλερ, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντζ Ρουμενίγκε, ήρθε τώρα να αποκαλύψει ότι οι Βαβαροί απέρριψαν μία εξωπραγματική πρόταση -άγνωστης ομάδας- για τον Γερμανό φορ!
Πρόταση... πολλών εκατομμυρίων για την πώληση του Τόμας Μίλερ φαίνεται πως απέρριψε το καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου.
Δίχως να αναφέρει την ομάδα η οποία κατέθεσε το εν λόγω ποσό, ο πρόεδρος των Βαβαρών, Καρλ-Χάιντζ Ρουμενίγκε, έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φερόταν να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Γερμανού στράικερ.
«Μιλάω για ποσά που ήταν πολύ μεγάλα. Εάν ήμουν διευθυντής τραπέζης, τότε θα τα είχα αποδεχτεί. Αλλά σαν σύλλογος αφήσαμε τους εαυτούς μας να κλείσουν την πόρτα σε αυτό και η πόρτα παραμένει κλειστεί. Μπορώ να το υποσχεθώ αυτό σε όλους», ήταν τα λόγια του Ρουμενίγκε.
*Πηγή: England365.gr*

Το πρώτο… γκολ που περιμένει ο ΠΑΟΚ απ’ τον Μπερμπάτοφ!!

Η άφιξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και η υποδοχή των οπαδών του ΠΑΟΚ δημιούργησαν προσδοκίες στους ανθρώπους της ΠΑΕ για αύξηση των πωλήσεων στα εισιτήρια διαρκείας. Περίπου 7.700 κάρτες έχουν «φύγει».

Το πρώτο… γκολ που περιμένει ο ΠΑΟΚ απ’ τον Μπερμπάτοφ
Όπως άλλωστε αναμενόταν, η άφιξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο «γκελ» στους οπαδούς της ομάδας. Έτσι, στην ΠΑΕ ευελπιστούν πως η απόκτηση του Βούλγαρου επιθετικού θα… σπρώξει τις πωλήσεις και στα εισιτήρια διαρκείας.

Η αλήθεια είναι πως στις δύο πρώτες μέρες (την Πέμπτη της άφιξης και την Παρασκευή) δεν επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των καρτών διαρκείας αγγίζει τις 7.700.

Πάντως, εκτιμάται πως μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (09/10) ο ρυθμός θα ανέβει σημαντικά και οι πωλήσεις θα ολοκληρωθούν με αρκετά αυξημένη ζήτηση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται Αθήνα η ΑΕΚ!!

Με μία διπλή προπόνηση ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Καρπενήσι, με την αποστολή της «Ένωσης» να επιστρέφει την Παρασκευή (4/9) το βράδυ στην Αθήνα.

Έρχεται Αθήνα η ΑΕΚ
Το βράδυ της Παρασκευής (4/9) αναμένεται να επιστρέψει η αποστολή της ΑΕΚ από το Καρπενήσι, όπου ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Μάλιστα, η τελευταία μέρα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας περιελάμβανε μία διπλή προπόνηση, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να δίνει διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Ωστόσο, ο… ιδρώτας των παικτών της ΑΕΚ δεν σταματά εκεί, καθώς η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Ιταλία, για την οποία η αποστολή θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τρίτη (8/9), ενώ εκεί θα δώσει και τα πρώτα της φιλικά τεστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μποροβήλος: «Συμφωνία στο οικονομικό, διαφωνία στην αποκλειστικότητα»

Το τοπίο γύρω από την χορηγία του πρωταθλήματος ξεκαθάρισε ο Γιώργος Μποροβήλος μετά το σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Τι ανέφερε ακόμη για το ζήτημα της ΑΕΚ και τους τακτικούς δικαστές.

Μποροβήλος: «Συμφωνία στο οικονομικό, διαφωνία στην αποκλειστικότητα»
Βέβαιος πως τα όποια εμπόδια υπάρχουν στην παρούσα φάση θα ξεπεραστούν και η Σούπερ Λίγκα θα πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία εμφανίστηκε ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού μίλησε για την βελτιωμένη πρόταση του ΟΠΑΠ, τις επιφυλάξεις που εκφράστηκαν από κάποιες ΠΑΕ, ενημέρωσε πως έγινε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για να επανεξεταστεί η εμπορικότητά της αλλά και στα θέματα των τακτικών δικαστών και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αναλυτικά, όσα είπε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ:

Για τα θέματα που τέθηκαν στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο: «Διατήρησαν επιφυλάξεις κάποια μέλη μας όσον αφορά την αποκλειστικότητα στις φανέλες και σε κάποια επιμέρους τεχνικά ζητήματα. Υπήρξε ομόφωνη απόφαση για την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής και για την 4η προσανατολιζόμαστε για τις 22-23 Σεπτέμβρη. Σε αυτό έγινε σχετικό αίτημα και στην ΕΠΟ γιατί είναι ημερομηνίες Κυπέλλου αλλά πιστεύω θα κλείσει θετικά. Εξετάστηκε ένα αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ όσον αφορά την εμπορικότητά της ομόφωνα το συμβούλιο δέχτηκε να επανεξετάσει την εμπορική αξία της ΑΕΚ. Εγκρίθηκαν τα πρωταθλήματα Κ-17 υποχρεωτικά και Κ-15 προαιρετικά. Και από την επόμενη βδομάδα η Σούπερ Λίγκα η πρωτοβάθμια επιτροπή αντικαθίσταται από τακτικούς δικαστές. Έναν ως τακτικό μέλος και έναν ως αναπληρωματικό και όσα πειθαρχικά ζητήματα προκύπτουν θα εκδικαστούν από τακτικούς δικαστές κάτι το οποίο πλέον επιβάλλει και ο νόμος».

Για την χορηγία του πρωταθλήματος: «Θα γίνει νέος κύκλος επαφών επί των δύο προτάσεων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κλείσει γρήγορα αυτό το ζήτημα διότι για να μην κρυβόμαστε είναι σημαντικό για την λειτουργία της Σούπερ Λίγκας, η οποία φυσικά αντανακλά και την ποιότητα που έχει το πρωτάθλημα. Σε καμία των περιπτώσεων το συμβούλιο δεν ακύρωσε καμία προσφορά. Απλά ασχολήθηκε με την προσφορά του ΟΠΑΠ. Ήταν υψηλότερη και παρουσίασε ένα ενδιαφέρον όσον αφορά την επανατοποθέτηση της ΟΠΑΠ ΑΕ. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα δεν έκλεισε. Τίποτα δεν είναι οριστικό και όλα είναι υπό διαπραγμάτευση. Αληθεύει ότι η πρόταση ήρθε στις 2 το μεσημέρι γι’ αυτό δεν υπήρχε ο χρόνος να υπάρξουν κάποιες πιο εμπεριστατωμένες απόψεις από τα μέλη.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της προσφοράς, ήταν ομόφωνη η απόφαση αποδοχή της πρότασης της ΟΠΑΠ ΑΕ. Εκεί που εκφράστηκαν επιφυλάξεις ήταν στο κομμάτι της αποκλειστικότητας της φανέλας και σε κάποια τεχνικά ζητήματα που όπως αντιλαμβάνεστε είναι υπό διαπραγμάτευση διότι όταν κατατίθεται μία πρόταση από έναν χορηγό έχει πλήθος ζητημάτων μέχρι να φτάσουμε στο τελικό σχέδιο το οποίο θα υπογραφεί. Εγώ αναφέρομαι στα κύρια θέματα, τα υπόλοιπα είναι επί μέρους τα οποία δεν σταθούν εμπόδιο πιστεύω για να φτάσουμε σε μία συμφωνία».


Για την εμπορικότητα της ΑΕΚ και συνολικά του πρωταθλήματος: «Όπως είπα και πριν ήταν ομόφωνη απόφαση να επανεξεταστεί η εμπορικότητα της ΑΕΚ. Θα εξεταστεί σε επόμενο συμβούλιο. Επίσης θα κοιτάξουμε και την δυνατότητα κάποια εταιρεία να αποτυπώσει γενικότερα το πρόβλημά μας, τόσο τις εμπορικές αξίες, όσο και την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος και άλλα θέματα που πρωτίστως ενδιαφέρουν εμάς, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο ενδιαφέρει και τους χορηγούς».

Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο: «Λόγω της ειδικής τεχνογνωσίας που πρέπει να έχεις κάποιος για να τοποθετηθεί σε τέτοια ζητήματα χθες η Σούπερ Λίγκα κάλεσε τις ομάδες, οι οποίες έστειλαν τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Ενημερώθηκαν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο».


Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας επί των θεμάτων που τέθηκαν:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η βελτιωμένη προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία κατατέθηκε σήμερα, κρίθηκε κατ’ αρχήν θετική στο οικονομικό της σκέλος, ωστόσο εκφράστηκαν επιφυλάξεις για ζητήματα αποκλειστικότητας, καθώς και για επιμέρους άλλα ζητήματα.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.

3/ Αποφασίστηκε ομόφωνα και υποβλήθηκε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, όπως η 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα διεξαχθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2015 (Τρίτη και Τετάρτη).

4/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως επανεξεταστεί το ποσοστό εμπορικότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ-17».

Έρχονται ενισχύσεις για την Εθνική!!

Η Εθνική δεν θα είναι μόνη της ούτε στο Ζάγκρεμπ. Από πολλά μέρη της Ελλάδας καταφθάνουν οργανωμένα οι «Πελαργοί» για να βρεθούν στο πλευρό της.

Έρχονται ενισχύσεις για την Εθνική
Θα είμαστε λιγότεροι, αλλά θα είμαστε εκεί… Μπορεί η Ελλάδα να έχει μικρότερη υποστήριξη στον όμιλο του Ζάγκρεμπ απέναντι στην οικοδέσποινα Κροατία και τις κοντινές της Σλοβενία και ΠΓΔΜ, ωστόσο δεν θα είναι μόνη…

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

Από το μεσημέρι της Παρασκευής έχουν αρχίσει το ταξίδι τους για το Ζάγκρεμπ οι «Πελαργοί». Κάποια γκρουπ αναχώρησαν οδικώς από Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Καβάλα, ενώ το πρωί του Σαββάτου αναμένονται αεροπορικώς μέσω Βελιγραδίου οι υπόλοιποι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Υπολογίζεται πως περισσότεροι από 150 Έλληνες θα είναι στο γήπεδο απέναντι στην ΠΓΔΜ, αλλά και για τα υπόλοιπα ματς της πρώτης φάσης, ενώ έχουν ήδη οργανωθεί εκδρομές για τη Λιλ όπου θα γίνουν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Ως είθισται, οι «Πελαργοί» συνδυάζουν το ταξίδι τους με επίσκεψη σε τουριστικά αξιοθέατα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εμβόλιμη η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας!!

Μετάθεση τριών ημερών θα πάρει η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Τα παιχνίδια που λόγω των εκλογών στις 20 Σεπτέμβρη δεν θα διεξαχθούν το Σ/Κ, αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια να γίνουν μεσοβδόμαδα.

Εμβόλιμη η 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας
Διαφοροποίηση λίγων μονάχα ημερών θα επιφέρουν οι εκλογές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας επιβεβαιώθηκε ότι η 4η αγωνιστική (εξαιτίας και του αιτήματος που διατύπωσε η Αστυνομία) δεν θα διεξαχθεί στο διήμερο 19/20 Σεπτέμβρη.

Αποφασίστηκε ωστόσο να μην μετατεθεί σε κάποια μακρινή ημερομηνία, αλλά τα παιχνίδια να γίνουν τρεις μέρες αργότερα, δηλαδή την Τρίτη και Τετάρτη, 22 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. *Πηγή: sport-fm.gr*

ΟΠΑΠ μεν, αλλά…!!

Μπερδεμένο παραμένει το θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος. Ο ΟΠΑΠ όντως κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση, αλλά οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια έχουν αντιρρήσεις για τον όρο της αποκλειστικότητας.

ΟΠΑΠ μεν, αλλά…
Κι άλλα επεισόδια θα έχει το σίριαλ της χορηγίας του πρωταθλήματος.

Μέχρι και νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (κι αφού είχε απορριφθεί η πρώτη πρόταση του ΟΠΑΠ) η Σούπερ Λίγκα είχε στα χέρια της μια μόνο προσφορά. Αυτή της εταιρείας «stoiximan» για 1,7 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ.

Πριν την έναρξη όμως του σημερινού Δ.Σ. ο ΟΠΑΠ επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, που ανέβαζε το προσφερόμενο ποσό από τα 4 στα 5 εκατ. ευρώ. Με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα τηρηθεί ο όρος της αποκλειστικότητας και καμία ομάδα δεν θα διαφημίζει στη φανέλα της άλλη στοιχηματική εταιρεία.

Κάτι τέτοιο όμως βρίσκει αντίθετους τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βέροια, που έχουν κάνει ήδη σχετικές συζητήσεις. Εν αναμονή λοιπόν της στάσης που θα κρατήσουν οι τρεις αυτές ομάδες και του νέου κύκλου συζητήσεων που θα υπάρξει στις τάξεις της Σούπερ Λίγκας θα φανεί αν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση του ΟΠΑΠ ή εκείνη του «stoiximan» (που σημειώνεται ότι ισχύει ως τις 6-7 Σεπτεμβρίου). *Πηγή: sport-fm.gr*

Συγκινητικός ο γιος του Αλφόνσο Φορντ!!

Την Παρασκευή (4/9) συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από το θάνατο του Αλφόνσο Φορντ, με τον γιο του, Τζούνιορ, να γράφει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Twitter.

Συγκινητικός ο γιος του Αλφόνσο Φορντ

«Είναι τρελό, πέρασαν… 11 χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα τη φωνή σου. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά, σ’ αγαπώ».







*Πηγή: sport-fm.gr*

Κατσικάρης: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

Την πεποίθηση πως η Εθνική ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, εξέφρασε ο Φώτης Κατσικάρης.

Κατσικάρης: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»
Σίγουρος για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας, ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ, δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός πιστεύει στις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ τόνισε πως αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε η πρωτιά του ομίλου θα «παιχτεί» με την Κροατία.

«Πάμε εκεί πέρα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Όχι με δικαιολογίες, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά, το πιστεύουμε όλοι. Το πιστεύουν οι παίκτες γι αυτό είναι εδώ, γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης στην κάμερα του ΑΝΤ1, ενώ αναφέρθηκε στα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της Εθνικής μας, λέγοντας:

«Ότι ένα από τα πιο δυνατά σημεία που έχει αυτή η ομάδα θα είναι η άμυνα της και αυτό έχει σχέση με τον χαρακτήρα που έχουν οι παίκτες όλοι μαζί σαν σύνολο. Σαν μειονέκτημα είναι σίγουρα, και το ξέρουμε όλοι, δεν περιμένει κανείς να το ακούσει από μένα ότι δεν έχουμε κάποιον καθαρόαιμο σουτέρ».

Και συνέχισε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός: «Δεν είμαστε μονόπλευρη ομάδα ή με ένα στυλ παιχνιδιού. Αν είμαστε σωστοί, συγκεντρωμένοι και κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει θεωρώ ότι θα παιχτεί η πρωτιά με τους Κροάτες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Το… στριπτίζ του Παπανικολάου!! (video/pics)

Ομάδα-μοντέλο όλοι οι Έλληνες ελπίζουν να γίνει… Για την ώρα, ωστόσο, οι διεθνείς πόζαραν σε ρόλο μοντέλου για την επίσημη φωτογράφιση του Ευρωμπάσκετ. Ο αποκαλυπτικός «Παπ» ξεχώρισε.

Το… στριπτίζ του Παπανικολάου (video/pics)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα της Εθνικής!!


Με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Παπασταθόπουλος και Κ. Παπαδόπουλο αναμένεται να ξεκινήσει η Εθνική ομάδα στον αγώνα με την Φινλανδία (21:45). Ντεμπούτο για τον Αραβίδη.

Η ενδεκάδα της Εθνικής
Έγινε γνωστή η σύνθεση της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Φινλανδία στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

Ο Κώστας Τσάνας επέλεξε την εξής ενδεκάδα (4-2-3-1): Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης. Δεξιά στην άμυνα ξεκινάει ο Βύντρα, αριστερά ο Χολέμπας και στόπερ οι Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα πάρουν θέση οι Σάμαρης, Τζιόλης και πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Φορτούνης.

Δεξί χαφ θα είναι ο Καρέλης, αριστερό ο Αραβίδης στην πρώτη του εμφάνιση με το εθνόσημο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Η 11άδα της Εθνικής ομάδας: Καρνέζης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης, Τζιόλης, Φορτούνης, Καρέλης, Αραβίδης, Μήτρογλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Φαβορί για το Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα, αλλά έχω κρυφή ελπίδα…»

Ο Μπόγιαν Τραϊκόφσκι αποδίδει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί στην Ελλάδα, αλλά ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ δεν χάνει την πίστη του ότι η ΠΓΔΜ μπορεί να νικήσει στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

«Φαβορί για το Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα, αλλά έχω κρυφή ελπίδα…»
Ρεαλιστής, αλλά και αισιόδοξος ήταν ο Μπόγιαν Τραϊκόφσκι εν όψει της αναμέτρησης της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.
 
«Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή κι ανυπομονούμε για την έναρξη της διοργάνωσης. Η Ελλάδα, βέβαια, είναι το φαβορί, όχι μόνο για τον μεταξύ μας αγώνα, αλλά και για τον τίτλο στο Ευρωμπάσκετ. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε το 110% για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχω την κρυφή ελπίδα ότι μπορούμε να νικήσουμε. Όμως, ρεαλιστικά, η πρόκριση για μας θα κριθεί στα παιχνίδια με τη Γεωργία και την Ολλανδία», δήλωσε ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ που αγωνίζεται στην Πρίστινα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας!

Με την αναμέτρηση Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης ανοίγει η 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετά την μίνι-διακοπή του πρωταθλήματος. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε το πλήρες πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας
Αναλυτικά:

Σάββατο 12/09/2015

16:00 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
18:15 ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"

Κυριακή 13/09/2015

16:00 Α.Ε.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο.Α.Κ.Α.
18:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
18:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
20:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δευτέρα 14/09/2015

19:30 ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ *Πηγή: sport-fm.gr*

Βεργέτης: «Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός και οι Ερνάνι, Ιντέγιε»


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους Ερνάνι, Ιντέγιε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ έκανε ειδική αναφορά για το τι μπορεί να προσφέρει ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Βεργέτης: «Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός και οι Ερνάνι, Ιντέγιε»

Παράλληλα, ο νεαρός τεχνικός μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τη συνεισφορά που θα έχει στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας ο Εστεμπάν Καμπιάσο ενώ αναφερόμενος στον Αστέρα Τρίπολης της νέας σεζόν τόνισε ότι θα πρόκειται για μια ομάδα που θα παίζει επιθετικά και ειδικότερα στους ευρωπαϊκούς αγώνες οι παίκτες του θα καταθέσουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στο ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα»:

Για τις διαφορές του φετινού καλοκαιριού συγκριτικά με τα προηγούμενα:
«Ήταν ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα προηγούμενα που ζούσαμε στον Αστέρα. Πέρυσι συμπληρώσαμε παρά μία εβδομάδα, ένα έτος που παίζαμε συνεχώς ποδόσφαιρο. Το φετινό καλοκαίρι ήταν σαφώς καλύτερο. Μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ κερδίσαμε πολύ χρόνο να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε στην τακτική».

Για τη φετινή φιλοσοφία του Αστέρα με βάση τα δύο πρώτα ματς:
«Ήταν δύο παιχνίδια εντελώς αντίθετα από άποψη αποτελέσματος, αλλά δείξαμε την ίδια εικόνα ποδοσφαίρου. Παίξαμε επιθετικά, στον έναν αγώνα κερδίσαμε, στον άλλο χάσαμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία μένει αταλάντευτη».

Για την απώλεια του Μπαράλες:
«Έχουμε πληγωθεί πολύ παραπάνω. Είχαμε χάσει τον Ντε Μπλάσις, τον Ουσέρο, τώρα τον Μπαράλες. Το θέμα είναι η ομάδα να μην εξαρτάται από πρόσωπα. Είναι κάτι που έχει καταφέρει ο Αστέρας και θα συνεχίσει να τα καταφέρνει ο Αστέρας, ανεξάρτητα ποιος θα είναι προπονητής».

Για την εικόνα της ομάδας στους ευρωπαϊκούς αγώνες:
«Θα καταθέσουμε ψυχή σε κάθε παιχνίδι, θα δείτε 11 μαχητές. Αυτό βέβαια δεν εξασφαλίζει νίκες. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον κάθε αντίπαλο».

Για το υψηλών απαιτήσεων φιλικό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Σκέφτηκα όταν έγινε η πρόταση για το φιλικό με τον Ολυμπιακό ότι πρόκειται για μια ομάδα πολύ δυνατή που θα μας επιτρέψει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Έπρεπε να δοκιμάσουμε δύο συστήματα. Πήγε πολύ καλά, ήταν ένα πετυχημένο φιλικό, παρά την υψηλή θερμοκρασία. Είδαμε κατάματα αυτά που προετοιμάζουμε στις προπονήσεις, να βγαίνουν και στο γήπεδο, και τακτικά και στις θέσεις που βάλαμε τους παίκτες».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού και των παικτών:
«Ο Ολυμπιακός μου άρεσε πολύ. Οι πιτσιρικάδες, ειδικά δύο παιδιά με εντυπωσίασαν. Δεν χρειάζεται να πούμε ας πολλά για τον Καμπιάσο. Τα δύο νέα πρόσωπα έδειξαν πολύ καλά ατομικά στοιχεία. Δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ξέρουν τις θέσεις, πώς θα κινηθούν. Ο Ερνάνι έδειξε ότι διαθέτει υψηλή ταχύτητα και καλή τεχνική. Ο Ιντέγιε έδειξε ότι μπορεί να γεμίσει την περιοχή, να υποδέχεται την μπάλα και να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, φυσιολογικά θέλουν χρόνο για να ενταχθούν στο σύνολο της ομάδας».

Για την ποιότητα του Καμπιάσο:
«Σε αυτούς τους παίκτες κοιτάζω την ταχύτητα των αποφάσεών του. Έπαιζε με τη μία, “φωτογράφιζε” το γήπεδο, ήξερε από πριν πού θα δώσει την μπάλα. Παίζει πολύ κάθετο ποδόσφαιρο που θα ανεβάσει ταχύτητα τον Ολυμπιακό».

Για το ποιος αναμένεται να ξεχωρίσει από τον φετινό Αστέρα:
«Ξέρω το άτομο του Αστέρα σήμερα, αλλά δεν θα σας το πω. Δεν είμαι προληπτικός, αλλά όταν σκέφτεσαι κάτι καλό, στο τέλος δεν γίνεται».

Δεν έχει τέλος η ατυχία για Εμπόου!!

Πιο άτυχος δεν γίνεται! Ο Πάπε Εμπόου ενημερώθηκε την Παρασκευή για τον θάνατο του πατέρα του, όμως δεν μπορεί να ταξιδέψει στην πατρίδα του λόγω της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε.

Δεν έχει τέλος η ατυχία για Εμπόου
Από σοκ σε σοκ πηγαίνει ο Πάπε Εμπόου.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ατρόμητου, που έχει τεθεί νοκ-άουτ από το ξεκίνημα της σεζόν έπειτα από την ρήξη προσθίου χιαστού στο δεξί γόνατο, ενημερώθηκε την Παρασκευή πως «έχασε» τον πατέρα του.

Μάλιστα, ο σοβαρός τραυματισμός του θα αποτελέσει και την αιτία που θα του στερήσει να βρεθεί στην πατρίδα του για το «τελευταίο αντίο». Συγκεκριμένα, το ιατρικό τιμ της ομάδας του Περιστερίου του έκανε σαφές πως λόγω της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη δεν θα μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποστεί θρομβώσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόεδρος στην Παρτίζαν ο Πέκοβιτς!!

Ο Νίκολα Πέκοβιτς θα είναι ο νέος πρόεδρος της Παρτίζαν, αναλαμβάνοντας στη θέση του Πέντραγκ Ντανίλοβιτς, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας!

Πρόεδρος στην Παρτίζαν ο Πέκοβιτς!

Ο Πέντραγκ Ντανίλοβιτς παραιτήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από την προεδρία λόγω των πολλών χρεών της Παρτίζαν, που αγγίζουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και ήταν ο λόγος για την απόσυρση της συμμετοχής από το Eurocup. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα πρόταση του ΟΠΑΠ σε Σούπερ Λίγκα!!

Εξελίξεις που φαίνεται να μετατρέπουν τον ΟΠΑΠ σε φαβορί για τη χορηγία του πρωταθλήματος σημειώνονται στο Δ.Σ. της Λίγκας. Ο οργανισμός φέρεται να κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη διοργανώτρια.

Νέα πρόταση του ΟΠΑΠ σε Σούπερ Λίγκα
Ανατροπή στο θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανό να προκύψει από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Αφότου η αρχική πρόταση του ΟΠΑΠ απορρίφθηκε από τη διοργανώτρια, εκείνη είχε στραφεί σε συζητήσεις με άλλους ενδιαφερόμενους (που προσέφεραν ωστόσο μικρότερο ποσό ακόμα κι απ’ την προσφορά του οργανισμού που κρίθηκε μη συμφέρουσα).

Στο σημερινό Δ.Σ. ωστόσο, φέρεται να σημειώθηκαν εξελίξεις, με τον ΟΠΑΠ να επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση. Πλέον συζητείται λοιπόν από τις ομάδες και μετά το τέλος της συνεδρίασης αναμένεται να γίνει γνωστό το ύψος της προσφοράς, όπως φυσικά και το αν θα γίνει αποδεκτή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ιδιοι οι «πράσινοι» αρχηγοί!!


Ζέκα, Λαγός, Κοτσόλης και Μπεργκ θα είναι και φέτος οι… captain του Παναθηναϊκού.

Ιδιοι οι «πράσινοι» αρχηγοί
Με την ίδια τετράδα αρχηγών θα συνεχίσει και φέτος ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αναστασίου και φέτος επέλεξε τους captain της ομάδας, κάτι που είχε κάνει και πέρυσι. Δεν ακολουθήθηκε, δηλαδή, η διαδικασία της ψηφοφορίας από ποδοσφαιριστές, αλλά η… απευθείας ανάθεση από το προπονητικό τιμ.

Ετσι, λοιπόν, αρχηγοί και την τρέχουσα σεζόν θα είναι αυτοί που ήταν και πέρυσι. Πρώτος παραμένει ο Κάρλος Ζέκα και ακολουθούν κατά σειρά οι Τάσος Λαγός, Στέφανος Κοτσόλης, Μάρκους Μπεργκ. Αν κανείς εκ των τεσσάρων δεν είναι βασικός, τότε ο αρχηγός θα επιλέγεται από τον τεχνικό του «τριφυλλιού», όπως συνέβαινε και τη σεζόν που πέρασε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προκαλούν οι Σκοπιανοί: «Να δώσουμε χαρά στη… Μακεδονία»!!

Ο προπονητής της ΠΓΔΜ, Μάριαν Σρμπινόφσκι, προκάλεσε τονίζοντας πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να δώσει το Σάββατο χαρά σε όλη τη… Μακεδονία απέναντι στην Ελλάδα για το Ευρωμπάσκετ.

Προκαλούν οι Σκοπιανοί: «Να δώσουμε χαρά στη… Μακεδονία»

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

«Δίνουμε τον τίτλο του φαβορί στην Ελλάδα. Εμείς θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, όχι μόνο σε όσους είναι εδώ στο Ζάγκρεμπ, αλλά και σε όλη την ΠΓΔΜ (σ.σ. είπε ‘Μακεδονία’, αλλά εμείς τον… διορθώνουμε) που θα μας παρακολουθεί», δήλωσε.

«Οι παίκτες μου ανυπομονούν για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ. Γι’ αυτούς η συμμετοχή αποτελεί πρόκληση, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα. Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με μαχητικό πνεύμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο», πρόσθεσε ο προπονητής της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οι δώδεκα της Κροατίας!!

Μία μέρα πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανακοίνωσε τη δωδεκάδα της εθνικής ομάδας της Κροατίας!

Οι δώδεκα της Κροατίας!
Καμία έκπληξη δεν είχε η δωδεκάδα της Κροατίας! Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς περίμενε να ανακοινώσει την αποστολή μία μέρα πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, «κόβοντας» την τελευταία στιγμή τους Ζέλικο Σάκιτς και Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Κροατίας αποτελείται από τους: Άντε Τόμιτς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ντάριο Σάριτς, Ντάμιαν Ρούντεζ, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Κρούνοσλαβ Σίμον, Λούκα Ζόριτς, Μίρο Μπίλαν, Μάριο Χεζόνια, Ντοντέι Ντρέιπερ, Ροκ Στίπτσεβιτς και Μάρκο Τόμας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κατσικάρης συνάντησε τη μητέρα του Ντράζεν!! (pics)

Συγκινητικές στιγμές στο Ζάγκρεμπ. Ο Φώτης Κατσικάρης επισκέφτηκε το μουσείο του αδικοχαμένου Ντράζεν Πέτροβιτς και συναντήθηκε με τη μητέρα του. Το δώρο από τον Στεφ Κάρι!

Ο Κατσικάρης συνάντησε τη μητέρα του Ντράζεν (pics)

Ο Φώτης Κατσικάρης με τη σύζυγο και τον γιο του επισκέφτηκαν το χώρο το μεσημέρι της Παρασκευής και όχι μόνο ξεναγήθηκαν στο μουσείο, αλλά συναντήθηκαν και με τη μητέρα του «Μότσαρτ» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

inner

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν παρών όταν παραδόθηκε στη μητέρα του Ντράζεν μια φανέλα του Στεφ Κάρι, τον οποίο συνδέει μια πολύ όμορφη ιστορία με τον μεγάλο Πέτροβιτς. Εκείνη πόζαρε δίπλα στην αφίσα με την ατάκα του Στεφ Κάρι («θα ήταν τιμή μου να δω τη φανέλα μου στο μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς»), αλλά και στην είσοδο του μουσείου.

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαχλάς: «Οι Έλληνες δεν μπορούν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο»

Η ομοιογένεια είναι αυτό που λείπει απ’ την Εθνική, όπως τόνισε ο Νίκος Μαχλάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως οι Έλληνες παίκτες έχουν τις δυνατότητες να σταθούν απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Μαχλάς: «Οι Έλληνες δεν μπορούν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο»
Οι παίκτες της Εθνικής πρέπει να γίνουν ένα προκειμένου να επανέλθουν στις επιτυχίες, όπως τόνισε ο Νίκος Μαχλάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός ανέφερε πως το σημερινό ματς με την Φινλανδία είναι πολύ καλή ευκαιρία για μια νίκη, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν οι δυνατότητες για να τα καταφέρουν κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και στον Μπάμπη Χριστόγλου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Καιρός είναι να κάνουμε μια νίκη να πάρουμε λίγο ψυχολογία, να βρούμε την εμπιστοσύνη μας. Κυρίως οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα οι υπόλοιποι. Είναι πολύ καλή ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι, για να γίνει ένα καλό ματς και να έρθει μια νίκη».

Για το τι θα οδηγήσει στη νίκη: «Σ’ αυτά τα ματς το θέμα είναι η διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Σ’ αυτή τη χρονική στιγμή δεν παίζεται τίποτα. Είναι καθαρά θέμα γοήτρου και θέλησης των ποδοσφαιριστών».

Για το αν θα πρέπει να παίξει επιθετικά ή αμυντικά: «Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Το βλέπουμε και από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν παιζόταν η πρώτη ή η δεύτερη θέση του ομίλου είχες να πεις πολλά για το σύστημα, τώρα είναι θέμα γοήτρου. Μια νίκη για να νιώσει καλά η ομάδα και όλοι οι έλληνες. Να δείξει επιθετικότητα. Δεν πρέπει να φοβάται μην δεχτεί γκολ, αυτά γινόταν σε άλλες εποχές. Χρειάζεται άμυνα και επίθεση. Πρέπει να έχεις τα πάντα. Η Ελλάδα έχει καλούς παίκτες, δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ήξεραν, απλώς πρέπει να ξαναγίνει ομάδα με ομοιογένεια. Να μην υπάρχει γκρίνια που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα, να ξαναφτιάξουμε την Εθνική ομάδα που θέλουμε».

Για το ότι απαρτίζεται με αρκετούς παίκτες που παίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: «Τα προηγούμενα χρόνια το είχαμε εκμεταλλευτεί. Παίκτες που αγωνίζονταν στο εξωτερικό είχαν άλλη αυτοπεποίθηση στην Εθνική. Αυτό συνεχίζεται. Είναι θέμα διάθεσης. Αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο, παίζουν σε δυνατές ομάδες και αντιμετωπίζουν κάθε Κυριακή μεγάλους αντιπάλους. Αυτό είναι καθαρά θέμα διάθεσης».

Για τον κόσμο: «Δεν υπάρχει κόσμος να στηρίξει, υπάρχει πολλή γκρίνια. Βλέπουμε πως ο ένας προπονητής φεύγει μετά τον άλλο. Ένας σπουδαίος ποδσοφαιριστής όπως ο Γιώργος Καραγκούνης δέχτηκε γκρίνια. Άσχημα πράγματα. Πρέπει να αναδείξουμε τα καλά στοιχεία. Το έχει ανάγκη ο κόσμος να βλέπει την Εθνική να προχωράει σε όλα τα αθλήματα. Είναι ευκαιρία να γίνει σήμερα μια νέα αρχή. Να ξεκινήσουμε να χτίζουμε την ομάδα που όλοι αγαπάμε, να γίνει κάτι ωραίο και να σταματήσουν οι γκρίνιες που υπάρχουν. Ο κόσμος πολλές φορές χωρίς να ξέρει, πιστεύει κάποια πράγματα. Οι Έλληνες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλες χώρες. Απλά πρέπει να γίνουν ένα. Χρειάζεται στήριξη για να προχωρήσει η Εθνική, γιατί αυτή η ομάδα έχει τη στόφα να γίνει η ομάδα που γνωρίζαμε».

Απίστευτο: Η σύζυγος του Ρούντνεφς του έκοψε τη γλώσσα!!


Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι, Άρτιομς Ρούντνεφς, που τελικά θα συνεχίσει στο Αμβούργο, παραλίγο να χάσει τη γλώσσα του από την εξαγριωμένη σύζυγό του!

Απίστευτο: Η σύζυγος του Ρούντνεφς του έκοψε τη γλώσσα!
Μερικές ιστορίες είναι τόσο περίεργες που αδυνατεί πολλές φορές κάποιος να τις πιστέψει. Σε μία εξ αυτών εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι, Άρτιομς Ρούντνεφς, που μόνο σε καλό δεν του βγήκε η απόφασή του να παραμείνει στο Αμβούργο.

Εκτός από το ότι φέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο με τον γερμανικό σύλλογο, η «Bild» έφερε στο φως της δημοσιότητας την είδηση ότι παραλίγο ο Λετονός επιθετικός να χάσει τη γλώσσα του μετά από έντονο διαπληκτισμό με τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι είχε έναν έντονο τσακωμό στην πόλη του Αμβούργου το βράδυ της Τρίτης και κατόπιν η εξαγριωμένη σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον δάγκωσε τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Η «Bild» αναφέρει μάλιστα ότι κατά τη νοσηλεία δόθηκε άλλο όνομα προκειμένου να αποφευχθεί το σκάνδαλο, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε αρκετό. Η αστυνομία του Αμβούργου προχώρησε στη σύλληψη της γυναίκας του Ρούντνεφς ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει και μία 4χρονη κόρη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιο φθηνά διαρκείας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός!!


Δύο νέες κατηγορίες καρτών διαρκείας, με ακόμη χαμηλότερη τιμή, θα είναι στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού από Δευτέρα (7/9), όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ!

Πιο φθηνά διαρκείας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Το αποτέλεσμα ήταν να εξαντληθούν οι διαθέσιμες θέσεις και έτσι η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώσει πως από τη Δευτέρα (7/9) θα ξεκινήσει η διάθεση δύο νέων κατηγοριών με ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, λόγω της συνεχόμενης ζήτησης και της εξάντλησης των διαθέσιμων θέσεων, από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας δύο νέες κατηγορίες καρτών διαρκείας, με χαμηλότερη τιμή, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

- Στα τμήματα 310 και 322, αξίας 130 €. Οι κάρτες αυτής της κατηγορίας θα πωλούνται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Εθνάρχου Μακαρίου 1, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00), από το www.olympiacosbc.gr και μέσω τηλεφωνικού κέντρου (τηλ. 2108938007)

- Στις θύρες 4, 5 και 6, που περιλαμβάνουν τα τμήματα 212-221 και 311-321, αξίας 100 €. Οι κάρτες αυτές θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104527600, 2104527471, 2104527473, 2104527474
».

Και η Σέλτικ ενισχύει τους Σύρους πρόσφυγες!!


Μετά την Μπάγερν Μονάχου και η Σέλτικ ανέλαβε πρωτοβουλία για την ανθρωπιστική κρίση με τους Σύρους πρόσφυγες που αναζητούν καταφύγιο μακριά από τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στη χώρα τους.

Και η Σέλτικ ενισχύει τους Σύρους πρόσφυγες
Ένας ακόμη μεγάλος σύλλογος ανέλαβε πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με το κύμα προσφύγων από την Συρία. Μετά την Μπάγερν Μονάχου και η Σέλτικ έδειξε την αλληλεγγύη της αποφασίζοντας τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα με την Ντανφέρμλιν να διατεθούν για την ανακούφιση αυτών των πολύπαθων ανθρώπων.
«Έχοντας δει τις συνέπειες της ανθρωπιστικής κρίσης που ξετυλίγεται τις τελευταίες μέρες, νιώσαμε ως σύλλογος ότι πρέπει να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Η Σέλτικ καθιερώθηκε ως ποδοσφαιρικός σύλλογος που βοηθά τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και αυτές οι αξίες είναι καθοριστικές για την ομάδα μας σχεδόν 130 χρόνια μετά τη σύστασή της», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Σέλτικ, Peter Lawwell. *Πηγή: sport-fm.gr*

Άνοιξε λογαριασμό ο Μπουονανότε!! (pic)


Το πρώτο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πανηγύρισε ο Ντιέγκο Μπουοανότε. Ο Αργεντινός αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Κρισάντους στο εν εξελίξει φιλικό με τον Παναιτωλικό κι άνοιξε λογαριασμό στην «Ένωση»

Άνοιξε λογαριασμό ο Μπουονανότε! (pic)
Ούτε 20 λεπτά δεν χρειάστηκε ο Ντιέγκο Μπουονανότε για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ.

Στο πρώτο παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός με την «Ένωση» ο Αργεντινός αξιοποίησε τη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε.

Όταν λοιπόν ο Κρισάντους κέρδισε πέναλτι στο εν εξελίξει φιλικό με τον Παναιτωλικό, στήθηκε στη βούλα και νικώντας τον Στεφανάκο έδωσε το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τέπιτς!! (pic)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (4/9) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Μιλένκο Τέπιτς.

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τέπιτς (pic)
Έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ είναι ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο έμπειρος γκαρντ έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής (4/9) στη Θεσσαλονίκη, όπου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου του Βορρά», Τέλης Ζουρνατσίδης.

Ο 28χρονος γκαρντ θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πυλαία προκειμένου να έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους νέους του συμπαίκτες.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Κυρίαρχος ο Χάμιλτον!!

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έκανε τον ταχύτερο χρόνο και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στη Μόντσα.

Κυρίαρχος ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον κυριάρχησε την πρώτη ημέρα του 12ου γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 που φιλοξενείτε στην Ιταλία. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έκανε τον ταχύτερο χρόνο και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στο «Ναό της ταχύτητας».

Ο Ρόσμπεργκ παρά το γεγονός ότι στο πρώτο sector της πίστας ήταν ταχύτερος, δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον ομόσταβλό του και έτσι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη περίοδο από τη δεύτερη θέση.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Ferrari του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Υποτονικά ξεκίνησαν τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών οι πιλότοι στην πίστα της Μόντσα. Οι πιλότοι αρχικά βγήκαν στην πίστα με τη μέση γόμα, ενώ δεν άργησαν να τοποθετήσουν τη μαλακή, ρίχνοντας τους χρόνους τους.

Πρόβλημα στα υδραυλικά αντιμετώπισε ο Ντανιέλ Ρικιάρντο, ο οποίος επέστρεψε γρήγορα στα πιτ. Ο Αυστραλός πιλότος, όπως και όμοσταβλός του θα εκκινήσει με ποινή , δεδομένου ότι η Red Bull, θα αντικαταστήσει τους κινητήρες τους.

Από την Ασκάρι δεν θα μπορούσε να γλυτώσει ο Φερστάπεν, ο οποίος αν και είχε έξοδο, οδηγώντας την Toro Rosso στο χώμα κατάφερε να συνεχίσει τις δοκιμές.

Αναλυτικά η κατάταξη της δεύτερης περιόδου:

1. Χάμιλτον, Mercedes, 1:24.279
2. Ρόσμπεργκ, Mercedes, +0.021
3. Φέτελ,Ferrari, +0.759
4. Πέρες, Force India, +0,999
5. Χούλκενμπεργκ, Force India,+1.046
6. Ραϊκόνεν, Ferrari, 1.101
7. Γκροσάν, Lotus, +1.218
8. Μαλδονάδο, Lotus, +1.234
9. Μπότας, Williams, +1.368
10. Μάσα, Williams, +1.612
11. Νασρ, Sauber, +1.835
12. Έρικσον, Sauber, +1.835
13. Ρικιάρντο, Red Bull, +1.943
14. Φερστάπεν, Toro Rosso, +2.175
15. Σάινθ, Toro Rosso, +2.362
16. Αλόνσο, McLaren, +2.687
17. Στίβενς, Manor Marussia, +3.922
18. Μέρχι, Manor Marussia, +4.160
19. Μπάτον, McLaren, +4.192
20. Κβίατ, Red Bull, +4.444 *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο… γρασίδι!! (video)


Το κοντέρ γράφει πολλά… χιλιόμετρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού που γίνεται στο Μέτσοβο, με τους παίκτες να περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους σε ποδοσφαιρικό γήπεδο!

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο… γρασίδι (video)
Πιο πολύ στο γρασίδι, παρά στο παρκέ περνούν τη μέρα τους οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Μέτσοβο. Δείτε πλάνα από το επίσημο κανάλι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στο youtube, από τα χιλιόμετρα που… καταπίνουν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Δείτε το βίντεο:
 
 



*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τελειωμένη» η μεταγραφή του Χάρα!!


Μόνο οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φράνκο Χάρα στην Πατσούκα. Μέχρι το Σάββατο η ανακοίνωση του Αργεντινού επιθετικού.

«Τελειωμένη» η μεταγραφή του Χάρα
Μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό ο Φράνκο Χάρα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στο Μεξικό για λογαριασμό της Πατσούκα, με την συμφωνία των δύο πλευρών να έχει «κλείσει».

Το μόνο που απομένει πριν την επισημοποίηση του deal είναι να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Παράλληλα, στην Πατσούκα έχουν καταθέσει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα στην Ομοσπονδία, ώστε να προλάβουν να δηλώσουν κανονικά τον παίκτη πριν το φινάλε των μεταγραφών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Από τη Β’ Εθνική στην Μπιλμπάο!!!

Στην προετοιμασία της Μπιλμπάο θα συμμετέχει ο Ετινόσα Ερεβμπενάζιε, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην Κύμη, ενώ από το 2011 ανήκε στο Εφηβικό του Παναθηναϊκού!

Από τη Β’ Εθνική στην Μπιλμπάο!
Την ευκαιρία να πείσει τους ανθρώπους της Μπιλμπάο και να του δώσουν ένα συμβόλαιο θα έχει ο Ετινόσα Ερεβμπενάζιε. Ο Ελληνονιγηριανός γκαρντ (20χρ., 1,88μ.), ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και στην Κύμη, θα συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας από τη Βασκονία!

Μάλιστα, ο νεαρός γκαρντ το 2011 ανήκε στο Εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού και θεωρείται ένας άκρως εξελίξιμος γκαρντ, ενώ το Σάββατο (5/9) θα φορέσει τη φανέλα της Μπιλμπάο στο φιλικό με τη Zornotza ST. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συμφωνία Ηρακλή - Turkish Airlines!!

Την έναρξη μιας διευρυμένης συνεργασίας με την Turkish Airlines επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τις ακαδημίες του «Γηραιού».

Συμφωνία Ηρακλή -  Turkish Airlines
Ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεγάλης συμφωνίας του Ηρακλή με την Turkish Airlines, όπως γνωστοποίηση ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

«Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα δείτε κάποια πράγματα σχετικά με την Τurkish. Εμείς θέλουμε μια ευρύτερη συνεργασία με την Turkish Airlines, δεν αναφερόμαστε σε μια απλή χορηγία. Είναι σημαντικό που οι άνθρωποι της θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Μας δείχνουν εμπιστοσύνη για το τι μπορούμε να κάνουμε στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο πρόεδρος του «Γηραιού» στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα του ΟΠΑΠ: «Για δύο λόγους πήγαμε με τον ΟΠΑΠ, ο ένας είναι ότι αλλάξαν τους όρους συμφωνίας, οχι τα λεφτά, αλλλά τους λόγους. Τον δεύτερο θα τον κρατήσω για εμένα, δεν θα πω περισσότερα πράγματα. Κάποιες φορές όταν τα λεφτά είναι στο τραπέζι, απλά τα αρπάζεις. Υπήρχε μια άλλη εταιρεία η οποία έκανε «παιχνίδια» και έδωσα εντολή να μην προχωρήσουμε».

Ενώ άφησε ένα μικρό παράθυρο να γίνει μια ακόμη μεταγραφή: «Μιλάμε με τον προπονητή, κοιτάμε παίκτες, άμα βρεθεί ένας καλός ποδοσφαιριστές και προλαβαίνουμε να τον φέρουμε στην ομάδα θα το κάνουμε. Το θέμα είναι να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει τη διαφορά, διαφορετικά δεν πρέπει να στερήσουμε την ευκαιρία να παίξουν τα παιδιά που είναι ήδη στην ομάδα».

«Είδε» το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός!!

Τις εγκαταστάσεις του κλειστού «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, όπου ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στην Τσεντεβίτα, επιθεώρησαν οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Λεπενιώτης.

«Είδε» το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός
Στο Ηράκλειο ήταν την Παρασκευή (4/9) αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Λεπενιώτης επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις του κλειστού «Δύο Αοράκια», όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Τσεντεβίτα στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας.

Επίσης, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Αστυνομίας και του Δήμου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εκστρατεία Σλοβένων στο Ζάγκρεμπ!

Περισσότερους από 3-4 χιλιάδες φίλους της θα έχει η Σλοβενία στο πλευρό της στον αγώνα κόντρα στην οικοδέσποινα Κροατία το βράδυ του Σαββάτου (22:00).

Εκστρατεία Σλοβένων στο Ζάγκρεμπ
Η Κροατία είναι η οικοδέσποινα του τρίτου ομίλου, αλλά η Σλοβενία κάθε άλλο παρά… μόνη της θα είναι στον αγώνα του Σαββάτου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 3-4 χιλιάδες φίλοι της Σλοβενίας θα είναι στο πλευρό της ομάδας του Γιούρε Ζντοβτς στην πρεμιέρα (22:00).

Η Λιουμπλιάνα απέχει μιάμιση με δύο ώρες οδικώς από το Ζάγκρεμπ και αυτό εξυπηρετεί τους Σλοβένους, που όχι απλώς εξάντλησαν τα 3.500 εισιτήρια που είχαν εξασφαλίσει αρχικά, αλλά πήραν και μεμονωμένα σε κοντινές θύρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζουν Καναδάς και Σκραμπ!!

Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην πρώτη φάση του FIBA Americas έφτασε ο Καναδάς, επικρατώντας 82-62 της Βενεζουέλας. Θετική εμφάνιση από τον Φιλ Σκραμπ.

Συνεχίζουν Καναδάς και Σκραμπ
Σε τροχιά… πρόκρισης στην επόμενη φάση των Παναμερικανικών που γίνονται στο Μεξικό βρίσκεται ο Καναδάς, ο οποίος νίκησε 82-62 τη Βενεζουέλα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Στάουσκας με 16 πόντους, με τον Όλινικ να είχε 14 και τον Μπένετ να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Από ‘κει και πέρα, άλλη μία καλή εμφάνιση έκανε ο Φιλ Σκραμπ της ΑΕΚ, ο οποίος είχε 5 πόντους (2/5 σουτ), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σε 10:29'' που αγωνίστηκε.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 47-28, 64-48, 82-62 *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έδεσε» Ζιαμπάρη ο Ηρακλής!!

Νωρίς, νωρίς αποφάσισαν την επέκταση της συνεργασίας τους Ηρακλής και Νίκος Ζιάμπαρης. Έναν χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του, οι δύο πλευρές ανανέωσαν για δύο επιπλέον χρόνια.

«Έδεσε» Ζιαμπάρη ο Ηρακλής
Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζιάμπαρη μέχρι το 2018 ανακοίνωσε ο Ηρακλής.

Το συμβόλαιο του υψηλόσωμου αμυντικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για δύο επιπλέον χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συμβολαίου του αμυντικού Νίκου Ζιαμπάρη με την ομάδα μας για τα επόμενα τρία χρόνια».

«Μας γεμίζει περηφάνια το γεγονός ότι ο Νίκος, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας την περσινή σεζόν, υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια», είπε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος. «Στόχος μας είναι να χτίσουμε την ομάδα μας με ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Νίκος, και ειλικρινά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ηρακλή και θα συνεχίσω να το κάνω έως το 2018. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, και έχω την αίσθηση ότι το ίδιο πίστευαν τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο προπονητής μου», τόνισε ο Ζιαμπάρης. «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ηρακλή».

«Ο Νίκος είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες από την έναρξη της περασμένης σεζόν, ο οποίος πάντα αγωνίζεται με την καρδιά και την ψυχή του», είπε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης.

«Σαν ένας από τους νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε, πιστεύω πως ο Νίκος θα συνεχίσει την εξέλιξή του και θα γίνει πολύ ξεχωριστός παίκτης. Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο δέσιμο της ομάδας, την ώρα που ο Ηρακλής συνεχίζει να μεγαλώνει και όλο αυτό έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο μέσα στο γήπεδο».

Σε αυτά ελπίζει ο Αναστασίου!!

Η «είσοδος» των Εσιέν – Αμπέντ, η επιστροφή του Λουντ, η άνοδος του Βέμερ και το «δέσιμο» Σάντσεθ – Ταυλαρίδη είναι πράγματα τα οποία αποζητά μετά τη διακοπή ο κόουτς. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Σε αυτά ελπίζει ο Αναστασίου

Οι φίλαθλοι θα βρίσκονται εκεί, αλλά το σκηνικό που είχε στηθεί τα τελευταία δυο χρόνια με χειροκροτήματα και ατελείωτη στήριξη ακόμη και σε ήττες, καλό θα είναι να το ξεχάσουν όλοι στον Παναθηναϊκό. Αυτά τελείωσαν. Πάμε παρακάτω…

Η πρόσφατη νίκη επί της Καλλονής δεν γιατρέυει, φυσικά, τις πληγές, ούτε γεμίζει τα ταμεία. Είναι, όμως, μια επικράτηση που ήταν αναγκαία μετά το «στραπάτσο» και λίγο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Με αυτό το «τρίποντο» και το «δυο στα δυο» στη λίγκα, οι «πράσινοι» αγόρασαν μια όποια ηρεμία.

Φανταστείτε, μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, να ερχόταν και μια «γκέλα» στο πρωτάθλημα. Εκτός του ότι θα είχαμε… άγριες καταστάσεις στη Λεωφόρο, το διάστημα της διακοπής, μόνο ήρεμο δεν θα ήταν. Τώρα, επικρατεί μια αναγκαία ηρεμία, σε μια διακοπή που, πιθανότατα, ήρθε στο καλύτερο σημείο για το «τριφύλλι».

Ο Γιάννης Αναστασίου, που το τελευταίο διάστημα έχει βιώσει για τα καλά στο πετσί του μια πίεση που δεν ήταν συνηθισμένη γι αυτόν, ελπίζει και περιμένει πολλά, μετά τη διακοπή. Περιμένει μια άλλη ομάδα, πιο σταθερή, πιο ποιοτική, που να πείθει και να μην έχει την αστάθεια που παρατηρούμε στις αρχές της σεζόν. Πως θα γίνει, όμως, αυτό;

Άλλο κέντρο

Ο Αμπέντ, ήδη, έκανε το πρώτο του παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι «νοστίμησε» λίγο τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Για τον Αλγερινό μην περιμένουμε να του πάρει χρόνο να προσαρμοστεί. Ξέρει την ομάδα, τον προπονητή, συνεπώς, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Για την αξία του έχουν γραφτεί πολλά.

Εγώ θα συμπληρώσω, μόνο, ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη φετινή μεταγραφή. Μαζί με τον Αμπέντ, το κέντρο θα μεταμορφθωθεί με την είσοδο του Μάικλ Εσιέν. Ο σταρ του «τριφυλλιού» είναι έτοιμος και πλέον απομένει μόνο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Η λογική λέει ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα αγωνιστεί. Το αν θα τον δούμε βασικό ή όχι, εξαρτάται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Λουντ και Βέμερ

Δυο ποδοσφαιριστές που θα είναι ξανά στη διάθεση του Αναστασίου είναι, επίσης, ο Λουντ και ο Βέμερ. Ο πρώτος είχε τον σοβαρό τραυματισμό στα πλευρά, στο Αζερμπαϊτζάν και η επιστροφή του θα δώσει περισσότερες λύσεις στη μεσαία γραμμή και φυσικά ποιότητα. Το θέμα για τον Φινλάνδό είναι να επιστρέψει στο 100% και να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα γι αυτόν δεδομένα και τις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου κλαμπ. Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Γερμανό, επιστρέφει κι αυτός από τραυματισμό, αλλά αυτό που περιμένει ο Αναστασίου από τον ίδιο είναι να δείξει, επιτέλους, τον καλό του εαυτό. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει φανεί και ο Βέμερ δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που είδαν όλοι στην προετοιμασία. Αποκτήθηκε για να ανεβάσει το επίπεδο στο δεξί άκρο της άμυνας και σ’ αυτό ελπίζει ο Αναστασίου.

Τα στόπερ

Μια «πληγή» για τον Παναθηναϊκό, που έχει κοστίσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι η άμυνα. Η φυγή του Σίλντενφελντ άφησε κενό και αυτό που περιμένει ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του είναι να δέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ταυλαρίδη – Σάντσεθ. Η ποιότητα του τελευταίου δεν χωράει αμφισβήτηση.

Κανείς, επίσης, δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι μέχρι στιγμής γίνονται σοβαρά λάθη στα μετόπισθεν και οι δυο παίκτες ακόμη δε έχουν «δέσει». Αυτό περιμένει ο Αναστασίου. Να μάθει ο ένας τον άλλον, να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να λειτουργήσει, όπως λειτουργούσε πέρυσι. Αυτό, φυσικά, είναι προϊόν δουλειάς και «χημείας». *Πηγή: sport-fm.gr*