Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

«Δεν περίμενε τέτοια υποδοχή ο Μπερμπάτοφ»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώτης Παναγιωτάς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την χθεσινή παρουσίασή του Μπερμπάτοφ και υπογράμμισε ότι ο Βούλγαρος δήλωσε εντυπωσιασμένος.

«Δεν περίμενε τέτοια υποδοχή ο Μπερμπάτοφ»
Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν ο Ντίμιταν Μπερμπάτοφ όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώτης Παναγιωτάς.
Οι σημαντικότερες δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Γιώτη Παναγιωτά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-Για τον Μπερμπάτοφ

Είναι ένας τύπος πραγματικά απλός. Περπατώντας δίπλα του το καταλαβαίνεις αυτό. Είναι αυτό που είπε ο ίδιος στην παρουσίασή του όταν είδε τους οπαδούς της ομάδας… Ένας άνθρωπος που απλώς παίζει ποδόσφαιρο.

-για τις εντυπώσεις του Μπερμπάτοφ από την παρουσία των οπαδών:
«Ο Μπερμπάτοφ έχει δει πολλά στην καριέρα του. Αλλά το ότι τον περίμεναν 10.000 οπαδοί της ομάδας είναι κάτι που δεν το περίμενε.

-εάν είναι έτοιμες οι φανέλες με το όνομα του Βούλγαρου:
«Φανέλες έχουμε τυπώσει. Ωστόσο η νέα φανέλα που φοράμε φέτος θα έρθει τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή οι οπαδοί μας. Βέβαια πρέπει να πω ότι έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν.

-για το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί;
«Δεν ξέρω. Αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής».

-για τις αντιδράσεις των άλλων παικτών της ομάδας:
«Είχαν το ευχάριστο σοκ που είχαμε και εμείς όταν το μάθαμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: