Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πολύτιμα τρίποντα για Ιταλία-Νορβηγία!

Ιταλία και Νορβηγία αξιοποίησαν ιδανικά την "γκέλα" της Κροατίας στο Αζερμπαϊτζάν και ο 8ος όμιλος πήρε φωτιά για την κατάταξη στις 3 πρώτες θέσεις.

Πολύτιμα τρίποντα για Ιταλία-Νορβηγία
Ιταλία και Νορβηγία συνάντησαν τεράστιες δυσκολίες, αλλά κατόρθωσαν να πάρουν τις νίκες που ήθελαν. Πλέον η "σκουάντρα ατζούρα" έπιασε στην πρώτη θέση την Κροατία με 15 πόντους, ενώ η Νορβηγία με την σπουδαία νίκη κόντρα στους Βούλγαρους μέσα στη Σόφια ανέβηκαν στους 13 κι έχουν πιθανότητες για την 2η θέση, αφού στις 6 Σεπτέμβρη υποδέχονται και τους Κροάτες στην έδρα τους.

ΙΤΑΛΙΑ - ΜΑΛΤΑ 1-0

Στο "Αρτέμιο Φράνκι", το πρώτο μέρος κύλησε με την Ιταλία να μην μπορεί να πιάσει καλή απόδοση. Η Μάλτα έχασε εξαιρετική ευκαιρία στο 29ο λεπτό με τον Εφιόνγκ. Η "σκουάντρα ατζούρα" αφυπνίστηκε στην επανάληψη και άρχισε να δημιουργεί απανωτές ευκαιρίες με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι να έχει τις πιο πολλές καλές στιγμές και δοκάρι στο 59', τον Χογκ να σταματά τον Νταρμιάν στο 52' και πολλές ακόμα σημαντικές φάσεις, πριν ο Γκρατσιάνο Πελέ, με τον ώμο, αξιοποιήσει την σέντρα του Καντρέβα από τα δεξιά και γράψει το 1-0.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ 0-1

Η Νορβηγία με τον Βέγκαρντ Φόρεν να σημειώνει το πρώτο του γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη σε ένα ματς πολύ κλειστό και δίχως πολλές φάσεις. Στο 57' ο Γιόχανσεν εκτέλεσε φάουλ και ο αμυντικός της Μόλντε έκανε το 1-0. Οι Βούλγαροι δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά πράγματα, οι Νορβηγοί είχαν και άλλες φάσεις μέχρι το τέλος του ματς.


Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Αζερμπαϊτζάν – Κροατία 0-0
Ιταλία – Μάλτα 1-0
(69' Πελέ)
Βουλγαρία – Νορβηγία 0-1
(57' Σόρεν)

H βαθμολογία:

Κροατία 15* 7 16-3
Ιταλία 15 7 10-5
Νορβηγία 13 7 8-8
Βουλγαρία 8 7 7-8
Αζερμπαϊτζάν 4 7 4-11
Μάλτα 1 7 1-11

Η επόμενη αγωνιστική:
Μάλτα – Αζερμπαϊτζάν
Ιταλία – Βουλγαρία
Νορβηγία - Κροατία

*Για την Κροατία εκκρεμεί απόφαση για την αφαίρεση ενός βαθμού *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: