Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Συμφωνία Ηρακλή - Turkish Airlines!!

Την έναρξη μιας διευρυμένης συνεργασίας με την Turkish Airlines επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τις ακαδημίες του «Γηραιού».

Συμφωνία Ηρακλή -  Turkish Airlines
Ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεγάλης συμφωνίας του Ηρακλή με την Turkish Airlines, όπως γνωστοποίηση ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

«Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα δείτε κάποια πράγματα σχετικά με την Τurkish. Εμείς θέλουμε μια ευρύτερη συνεργασία με την Turkish Airlines, δεν αναφερόμαστε σε μια απλή χορηγία. Είναι σημαντικό που οι άνθρωποι της θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Μας δείχνουν εμπιστοσύνη για το τι μπορούμε να κάνουμε στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο πρόεδρος του «Γηραιού» στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα του ΟΠΑΠ: «Για δύο λόγους πήγαμε με τον ΟΠΑΠ, ο ένας είναι ότι αλλάξαν τους όρους συμφωνίας, οχι τα λεφτά, αλλλά τους λόγους. Τον δεύτερο θα τον κρατήσω για εμένα, δεν θα πω περισσότερα πράγματα. Κάποιες φορές όταν τα λεφτά είναι στο τραπέζι, απλά τα αρπάζεις. Υπήρχε μια άλλη εταιρεία η οποία έκανε «παιχνίδια» και έδωσα εντολή να μην προχωρήσουμε».

Ενώ άφησε ένα μικρό παράθυρο να γίνει μια ακόμη μεταγραφή: «Μιλάμε με τον προπονητή, κοιτάμε παίκτες, άμα βρεθεί ένας καλός ποδοσφαιριστές και προλαβαίνουμε να τον φέρουμε στην ομάδα θα το κάνουμε. Το θέμα είναι να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει τη διαφορά, διαφορετικά δεν πρέπει να στερήσουμε την ευκαιρία να παίξουν τα παιδιά που είναι ήδη στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: