Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Από Μανωλά σε Μανωλά…!!

Πριν μέρες έχασε τον Κώστα Μανωλά που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό, τώρα η Κέρκυρα απέκτησε Μανωλά, αλλά τον νεαρό Σταμάτη!.

Από Μανωλά σε Μανωλά…
Έχασε Μανωλά, βρήκε Μανωλά! Πριν λίγες μέρες αποχώρησε από την Κέρκυρα ο Κώστας για να συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό.

Την Πέμπτη, οι Φαίακες, προχώρησαν στην απόκτηση του συνεπώνυμού του, Σταμάτη, ο οποίος είναι 18 χρονών και παίζει όλη τη δεξιά πλευρά!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό, ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΝΩΛΑ, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Η συμφωνία έχει διάρκεια τριών ετών (έως τις 30/6/2018)».

Το Curriculum Vitae του Σταμάτη

Ο Σταμάτης Μανωλάς γεννήθηκε στις 2/5/1996 και αγωνίζεται, κατά βάση, στη δεξιά πλευρά (μπακ- χαφ).

Με... σκούφια απ' τη Νάξο, μεγάλωσε στην Αθήνα (Άλιμος), όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία «Φήμη» Αλίμου, προτού ενταχθεί στις -εξαιρετικές και με παράδοση- υποδομές του Πανιωνίου.

Βασικό στέλεχος της U17 στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Super League, αλλά με συμμετοχές και στην U20 (αν και μικρότερος, ηλικιακά), συνέχισε στη Νίκη Αλίμου (Γ' ΕΠΣΚ), προτού πέρσι (2014-'15), πάρει το... ασανσέρ. Πρώτα, στον ΑΟ Κύμης (Γ' Εθνική, έπαιξε στα 3 απ' τα 4 παιχνίδια της ομάδας, προτού αποχωρήσει απ' το Πρωτάθλημα) και, στο β' μισό της σεζόν, στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου (Α' ΕΠΣΑ), αντιμετωπίζοντας ιστορικές ομάδες, όπως το Αιγάλεω.

Ο 18χρονος εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μας σχεδόν εξ αρχής (α' στάδιο), υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη. Κι έπεισε ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των Φαιάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: