Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

«Σίφουνας» η Σαμπντόρια!

sampdoria-inter_picnik.jpg Ημέρες... 1991 ζουν στη Γένοβα, καθώς η Σαμπντόρια δείχνει ασταμάτηση! Οι «μπλουτσερκιάτι» διέλυσαν με 4-1 την Σιένα και παραμένει στην κορυφή, μαζί με τη Γιουβέντους, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες της Serie A. Τους τρεις βαθμούς πήρε και η Ιντερ που επιβλήθηκε με 2-1 της Κάλιαρι εκτός έδρας χάρη στον Ντιέγκο Μιλίτο, ενώ η Τζένοα γνώρισε την πρώτη ήττα, με 3-1 από την Κιέβο. Με σκόρερ τον Ζέεντορφ η Μίλαν 1-0 την Μπολόνια, απογοητεύει το Παλέρμο, που έχασε με 1-0 από την Πάρμα. Ξέσπασε η Ρόμα, με το 3-1 επί της Φιορεντίνα.


Ακόμη και την τελευταία φορά που είχε κατακτήσει το Scudetto, η Σαμπντόρια δεν είχε αρχίσει με τέσσερις νίκες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Serie A. Αυτό δεν το είχε κάνει ποτέ στην ιστορία της, μέχρι φέτος. Η ομάδα του Τζίτζι Ντελ Νέρι είναι σε εκπληκτική κατάσταση και το απέδειξε και στο ματς με τη Σιένα, την οποία συνέτριψε με 4-1, για να παραμείνει στην κορυφή, ισόβαθμη με τη Γιουβέντους. Οι Γενοβέζοι φρόντισαν να καθαρίσουν τον αγώνα μέσα σε οκτώ λεπτά (23' Παλόμπο, 31' Μανίνι) κι από εκεί και πέρα όλα ήταν πολύ εύκολα.

Αυτό δεν μπορεί να το πει και η Ιντερ, για τη δίκη της νίκη. Οι νερατζούρι βρέθηκαν να χάνουν στο «Σαν Ελία» από την Κάλιαρι με 1-0, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζέντα στο 16ο λεπτό. Στην επόμενη φάση, μάλιστα, ο Μάτρι έφτασε μια ανάσα από το 2-0, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η Ιντερ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Σνάιντερ και Ετό, αλλά δεν έβρισκε τη λύση. Στην επανάληψη, όμως, ανέλαβε να καθαρίσει ο Μιλίτο και το έκανε μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 51' ισοφάρισε με δυνατό σουτ και στο 55' βρέθηκε τετ α τετ και δεν αστόχησε, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Μουρίνιο, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε για τις διαμαρτυρίες του σε μια φάση, όπου ζήτησε αποβολή του Άστορι.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μίλαν νίκησε την Μπολόνια με 1-0 στο «Σαν Σίρο», χάρη στο γκολ του Ζέεντορφ στο 75' με έξυπνο σουτ από πλάγια θέση κι ενώ όλοι περίμεναν τη σέντρα. Οι ροσονέρι θα μπορούσαν να πάρουν πιο άνετα τους τρεις βαθμούς, αλλά δύο φορές σημάδεψαν τα δοκάρια. Η Μπάρι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα, καθώς διέλυσε με 4-1 την ουραγό Αταλάντα και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Serie A μετά από χρόνια, έχοντας τρεις ισοπαλίες στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές. Δικαιολογημένα τα χαμόγελα στους νεοφώτιστους, δικαιολογημένα τα νεύρα στο Παλέρμο, καθώς οι ροζανέρι ηττήθηκαν με 1-0 από την Πάρμα εκτός έδρας. Το γκολ πέτυχε ο Τζακάρντο, που έκανε όνομα με τη φανέλα των Σικελών και ο Βάλτερ Τζένγκα θα πρέπει να αναθεωρήσει τα περί... κατάκτησης του Scudetto.

Τέλος, η εκπληκτική Κιέβο υποχρέωσε την Τζένοα στην πρώτη της ήττα με το τελικό 3-1, που αποδεικνύει ότι οι Βερονέζοι θα είναι και φέτος σκληρό καρύδι στη μάχη για παραμονή στη Serie A, ενώ Κατάνια και Λάτσιο μοιράστηκαν τα πάντα στο «Μασιμίνο» με το τελικό 1-1, που ουσιαστικά δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία εκ των δύο ομάδων.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σάββατο (19/9)

Νάπολι-Ουντινέζε 0-0
Γιουβέντους-Λιβόρνο 2-0 (8' Ιακουίντα, 30' Μαρκίζιο)
Κυριακή (20/9)
Μπάρι-Αταλάντα 4-1 (7' Ρίβας, 9' Μπαρέτο, 39' Αλβάρεζ, 61' Ντονάτι-84' Μπελίνι)
Κάλιαρι-Ιντερ 1-2 (16' πεν. Τζέντα-51',55' Μιλίτο)
Κατάνια-Λάτσιο 1-1 (12' Μαρτίνεζ-57' Κρουζ)
Κιέβο-Τζένοα 3-1 (4' πεν. Μαρκολίνι, 6' Μπογκντάνι, 76' Πελισιέ-65' Φλόκαρι)
Μίλαν-Μπολόνια 1-0 (75' Ζέεντορφ)
Πάρμα-Παλέρμο 1-0 (17' Τζακάρντο)
Σαμπντόρια-Σιένα 4-1 (23' Παλόμπο, 31' Μανίνι, 48',85' Πανταλίνο-69' Φίνι)
Ρόμα-Φιορεντίνα 3-1 (27' πεν.,33' Τότι, 41' Ντε Ρόσι-84' Τζιλαρντίνο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγωνιστικές)
1. Σαμπντόρια 12
2. Γιουβέντους 12
3. Ιντερ 10
4. Τζένοα 9
5. Πάρμα 7
6. Λάτσιο 7
7. Φιορεντίνα 7
8. Μίλαν 7
9. Μπάρι 6
10. Κιέβο 6
11. Ρόμα 6
12. Ουντινέζε 5
13. Παλέρμο 4
14. Νάπολι 4
15. Σιένα 3
16. Μπολόνια 2
17. Λιβόρνο 2
18. Κατάνια 1
19. Κάλιαρι 1
20. Αταλάντα 0

Άτυχος ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό

Άτυχος ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό με 2-1. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με καταπληκτική κεφαλιά του Βιερίνια και δέχθηκε την ισοφάριση από το…πουθενά, με κεφαλιά του Ντιόγκο. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, είχαν δοκάρι με τον Φιλομένο, αλλά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε στο φινάλε και ο Ολυμπιακός έφυγε με το «τρίποντο» με κεφαλιά του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Φανταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν για ένα ακόμη παιχνίδι οι 30.000 περίπου φίλοι του Δικεφάλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Κάκου.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ:Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Σαβίνι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ντιόγκο, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Λεονάρντο, Λεντέσμα, Τοροσίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10΄Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ με καταπληκτική κεφαλιά του Βιερίνια, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σορλέν.
20΄Σουτ του Φωτάκη από μακρινή απόσταση, ο Νικοπολίδης μπλοκάρει.
29΄Κίτρινη κάρτα στον Φωτάκη
Σουτ του Ντιόγκο, η μπάλα πέρασε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά.
41΄Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει με την κεφαλιά του Ντιόγκο, μετά την σέντρα του Τοροσίδη.
45΄Ο Μουσλίμοβιτς ζητά αλλαγή και αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο.
Ημίχρονο 1-1
46΄Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με τον Φιλομένο να παίρνει την θέση του Μουσλίμοβιτς
47΄Κίτρινη κάρτα στον Φιλομένο
50΄Δυνατό αλλά άστοχο σουτ από τον Βιεϊρίνια
59΄Μετά από λάθος του Λίνο, ο Τοροσίδης σέντραρε, ο Ντιόγκο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ντιόγκο μπλόκαρε την μπάλα.
60΄Κίτρινη κάρτα στο Λεονάρντο.
73΄Σουτ του Σορλέν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
74΄Κεφαλιά του Τσιρίλο, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σορλέν, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
75΄Μονοκόματο σουτ του Φωτάκη από μακριά, η μπάλα φεύγει άουτ.
76΄Ύστερα από όμορφη ενέργεια του Φιλομένο, ο Αργεντίνος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε όμως στο δοκάρι κι έφυγε άουτ.
80΄Σουτ του Μήτρογλου μέσα από την περιοχή, διώχνει ο Χαλκιάς.
83΄Ο Βλάνταν Ίβιτς στην θέση του Πάμπλο Γκαρσία.
85΄Ο Όσκαρ στην θέση του Λεονάρντο.
88΄Ο Κονσεϊσάο στην θέση του Βιερίνια.
89΄Ο Γκαλίτσιος στην θέση του Ντιόγκο.
90΄Από εκτέλεση φάουλ του Ντούντου, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δέχθηκε την κεφαλιά πάσα του Τοροσίδη και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-2.
Τελικό 1-2.Πηγη Μετροσπορ

Πιθανότατα θλάση ο Μουσλίμοβιτς

Η ατυχία δεν λέει να σταματήσει φέτος για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ένιωσε ένα τράβηγμα και ζήτησε αλλαγή. Το ιατρικό τιμ έκανε λόγο για ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο και το πιο πιθανό είναι να έχει υποστεί θλάση. Αύριο θα υπάρξει η τελική διάγνωση.Πηγη Μετροσπορ

Ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ Άρης

Ανακοίνωση με ειρωνικό ύφος έβγαλε η ΠΑΕ Άρης για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πιο αναλυτικά:

«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά συγνώμη από το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές (αλλά και τον κόσμο που παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς) για τον μη σχολιασμό του αγώνα ΠΑΟ-ΑΡΗΣ, όπου ΟΛΟΙ είδανε τι συνέβη…»

Φυλακή ο Κουρμπίς

courbis_montpellier.jpgΣτη φυλακή οδηγήθηκε ο Ρολάν Κουρμπίς. Ο γνώστος Γάλλος προπονητής είχε καταδικαστεί για οικονομικά αδικήματα που σχετίζονταν με μεταγραφές της Μαρσέιγ όταν βρισκόταν στο πάγκο του συλλόγου της Μασσαλίας. Η έφεση που είχε ασκήσει ο 56χρονος τεχνικός απορρίφθηκε από το δικαστήριο κι έτσι το Σάββατο έγινε η σύλληψή του.

Τελικά η σύλληψή του έγινε με το χειρότερο τρόπο κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα του Championnat μεταξύ της Μαρσέιγ και της Μονπελιέ, τον οποίο σχολίαζε για λογαριασμό ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο ίδιος ο Κουρμπίς δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έδρασε έτσι η αστυνομία. Γνώριζαν ποια είναι η μόνιμη διεύθυνσή μου και θα μπορούσαν να δράσουν με μεγαλύτερη διακριτικότητα».

«Ήταν πέναλτι»

kambora.jpgΟ Άρης φωνάζει για πέναλτι πάνω στον Κάμπορα προς το τέλος του αγώνα και ο Αργεντίνος φορ έσπευσε να τονίσει πως όντως υπήρξε παράβαση καθώς ένιωσε σπρώξιμο λίγο πριν απειλήσει τον Τζόρβα.

«Ο Ρονάλντο έκανε ωραία ενέργεια, σέντραρε σωστά, εγώ βρέθηκα σε ονειρεμένη θέση απέναντι από τον τερματοφύλακα. Τότε ένιωσα ένα σπρώξιμο, ήταν σίγουρα πέναλτι. Δεν επηρεαζόμαστε από την ήττα. Και συνεχίζουμε όπως τώρα στα επόμενα ματς».

Χάλκινο που μοιάζει με... χρυσό!


Ο Σχορτσιανίτης σε προσπάθειά του κόντρα στη Σλοβενία Η Ελλάδα νίκησε τη Σλοβενία με 57-56 στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η επίσημη αγαπημένη μπόρεσε να βγει... ζωντανή από το ξύλο των Σλοβένων και τα περίεργα σφυρίγματα των διαιτητών κι έτσι ολοκλήρωσε με μία μεγάλη επιτυχία το 36ο Ευρωμπάσκετ και παρά τις αντίθετες προβλέψεις στο ξεκίνημα, ανεβαίνει στο βάθρο!

Ελλάδα προσπάθησε για μία ακόμη φορά να «αυτοκτονήσει», αλλά δεν τα κατάφερε. Στα 31'' πριν από το τέλος του αγώνα η Εθνική προηγούνταν με 54-49 και όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, αλλά δεν ήταν έτσι. Ο Γιάκα Λάκοβιτς ευστόχησε σε λέι απ και μείωσε στους τρεις. Εν συνεχεία ο Βασίλης Σπανούλης αστόχησε στη μία από τις δύο ελεύθερες βολές που κέρδισε και η διαφορά πήγε στους τέσσερις πόντους (55-51).

Ο Γιάκα Λάκοβιτς κέρδισε φάουλ από τον Μπουρούση που δεν έγινε ποτέ και μείωσε στους δύο πόντους (55-53). Ο Νίκος Ζήσης ήταν ψύχραιμο και με 16'' να απομένουν ανέβασε εκ νέου τη διαφορά στους τέσσερις (57-53). Ο Λάκοβιτς, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με «φαρμακερό» τρίποντο μείωσε στον ένα (57-56), αλλά δεν έφτανε αυτό.

Ο Σπανούλης αστόχησε και στις δύο βολές που κέρδισε κι έτσι η Ελλάδα έφτασε να κερδίζει με ένα πόντο (57-56) με τους Σλοβένους να έχουν τέσσερα δευτερόλεπτα για να σκοράρουν, αλλά ευτυχώς δεν έκαναν επίθεση μιας και η άμυνα της ελληνικής ομάδας δεν τους το επέτρεψε.

Μετά από αυτό το θρίλερ οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας πανηγύρισαν έντονα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, που σίγουρα αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ. Η τελευταία φορά που η Ελλάδα κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο ήταν το 1949! Συνήθως στους μικρούς τελικούς έχανε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες «κακοποίησαν» το μπάσκετ. Νικητής βγήκε αυτός που έδειξε να έχει περισσότερη ψυχή και να το θέλει περισσότερο. Οι δύο ομάδες δεν έβαζαν καλάθι με τίποτα και μοναδική καλή παρουσία στο παρκέ ήταν αυτή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Ο Σόφο έκανε ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων σκοράρωντας 23 πόντους. Ουδείς άλλος Ελληνας είχε διψήφιο αριθμό. Για την Σλοβενία που ήταν πολύ κακή, ο Γιάκα Λάκοβιτς σταμάτησε στους 16 πόντους και ο Εραζεμ Λόρμπεκ είχε 12 και 9 ριμπάουντ.

Το πέμπτο μετάλλιο για την Ελλάδα
Το ελληνικό μπάσκετ κρατά ψηλά τη σημεία του ελληνικού αθλητισμού. Η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων κατέκτησε το πέμπτο μετάλλιο στην ιστορία της, έχοντας στη συλλογή της δύο χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό και δύο χάλκινα με διαφορά 60 χρόνων το ένα από το άλλο.

Η Ελλάδα, λοιπόν, έχει κατακτήσει χρυσό το 1987 στην Αθήνα και το 2005 στο Βελιγράδι, το ασημένιο το 1989 στο Ζάγκρεμπ και το χάλκινο σήμερα στην Πολωνία και το 1949 στην Αίγυπτο.


Δεκάλεπτα: 16-13,31-24, 42-37, 57-56
Διαιτητές: Ιερεθουέλο (Ισπανία), Γιόβτσιτς (Σερβία), Τσμίκιεβιτζ (Πολωνία)

Ελλάδα (Καζλάουσκας): Μπουρούσης 9 (7ρ), Ζήσης 6, Σπανούλης 3, Καλάθης 4, Φώτσης 5, Πρίντεζης 4, Περπέρογλου 3, Σχορτσανίτης 23
Σλοβενία (Ζντοβτς): Σλόκαρ 9, Λάκοβιτς 16, Ούντριχ Σ. 5, Μπρέζετς 4, Κλόμπουτσαρ 1, Νάχμπαρ 9, Γιαγκόντνικ, Λόρμπεκ Ντ., Γκόλεματς, Λόρμπεκ Ε. 12

Ανάσα για Τουλούζ

lens-lille.jpgΕπέστρεψε στις νίκες η Τουλούζ η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λε Μαν κερδίζοντας εύκολα με 2-0 με τα γκολ των Ντιντό και Σισοκό. Στο άλλο απογευματινό παιχνίδι, η Λιλ κατάφερε στο γειτονικό ντέρμπι να κλέψει το βαθμό από τη Λανς με γκολ του Ραμί στο 90ο λεπτό.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (19/9)
Μπουλόν-Μπορντό 0-2 (33', 69' Γκουφράν)
Λοριάν-Νανσί 3-1 (42' Ντιαρά, 60' Γκαμέιρο, 90'πεν. Μοντερούμπιο-89' Εφουλου)
Νις-Μονακό 1-3 (42' Ρεμί-8' Νενέ, 12', 71' Αλόνσο)
Σοσό-Βαλενσιέν 2-5 (2' Μπρεσέ, 40' Μπουντεμπούζ-22' Σάντσες, 49', 85' Πουζόλ, 63' Οντέιγ, 78' Μπεν Καλφαλά)
Σεντ Ετιέν-Οσέρ 1-1 (14' Μπερχέσιο-75' Λέγιεν)
Μαρσέιγ-Μονπελιέ

Κυριακή (20/9)
Λανς-Λιλ 1-1 (57' Μπουκαρί-90' Ραμί)
Τουλούζ-Λε Μαν 2-0 (25' Ντιντό, 69' Σισοκό)
Παρί ΣΖ-Λιόν

Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

1. Μπορντό 16
2. Μαρσέιγ 14
3. Λιόν 13 (5)
4. Ρεν 12
5. Μονακό 12
6. Μονπελιέ 11
7. Παρί ΣΖ 10 (5)
8. Λοριάν 10
9. Τουλούζ 8
10. Λανς 8
11. Μπουλόν 8
12. Νανσί 7
13. Βαλενσιέν 7
14. Σοσό 6
15. Λιλ 5
16. Οσέρ 5
17. Λε Μαν 4
18. Σεντ Ετιέν 4
19. Νις 4
20. Γκρενόμπλ 0

Εύκολα η Εβερτον, 3-0 την Μπλάκμπερν


Ο Λουί Σαχά πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Έβερτον επί της Μπλάκμπερν Εύκολα η Εβερτον, μετά το 4-0 επί της ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ, επικράτησε εύκολα και της Μπλάκμπερν για την Πρέμιερ Λιγκ.
Στο 22' ο Λέιτον Μπέινς εκτέλεσε φάουλ και ο Λουϊ Σαχά, που έπαιξε βασικός αυτή τη φορά, με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Γάλλος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 54', με κεφαλιά αυτή τη φορά, από σέντρα του Φελαϊνί.
Λίγο έλειξε να κάνει το χατ τρικ ο Σαχά, αλλά στο 58' την κεφαλιά του απέκρουσε ο Ρόμπινσον. Στην επιστροφή όμως ο Τζόζεφ Γιόμπο, που είχε ανοίξει το σκορ με την ΑΕΚ, με κοντινό σουτ έκανε το 3-0.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες χρησιμοποίησε τους:
Χάουαρντ - Χέιτινχα, Γιόμπο, Ντιστέν, Μπέινς - Οσμαν (82' Γκόσλινγκ), Ρόντγουελ, Κέιχιλ (77' Χίμπερτ), Πίεναρ - Φελαϊνί, Σαχά (73' Ζο).

Η Γουλβς επικράτησε της Φούλαμ με 2-1 και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Στο 18' ο Κέβιν Ντόιλ πέτυχε το πρώτο του γκολ για τους "Λύκους" με κεφαλιά, μετά από κεφαλιά πάσα του Μπέρα.
Στο 50' ο Κέβιν Εντουαρντς με σουτ από πάσα του Κίοχ έκανε το 2-0, για να μειώσει στο 66' ο Ντέιβιντ Μέρφι με πέναλτι, που κέρδισε ο Ζαμόρα από τον Μανσιέν.

Άδικη ήττα στο ΟΑΚΑ για τον Άρη 2-1

Άδικη ήττα στο ΟΑΚΑ για τον Άρη 2-1

Η πολύ καλή παρουσία του Άρη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν έφερε «καρπούς» έναν ή τρεις βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με το γκολ του Γκιάρο, με τον Αμπρέου με αυτογκόλ να κάνει το 1-1. Ο Ουρουγουανός πάντως είχε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει για τον Άρη νωρίτερα και χαρακτηρίστηκε ως «μοιραίος» για τον Άρη. Στο δεύτερο μέρος οι «κιτρινόμαυρη» ήταν ακόμη πιο επιθετικοί χάνοντας ευκαιρίες για το 1-2. Παρ’ όλα αυτά ο Κατσουράνης στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 90′ πάντως ο διαιτητής Ντάκος από την Ξάνθη δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Άρη σε σπρώξιμο του Σαριέγκι στον Κάμπορα.

2′ Κεφαλιά του Σισέ, η μπάλα περνά άουτ

10′ Διπλή σωτήρια επέμβαση του Σηφάκη στο σουτ του Νίνη αρχική, αλλά και στην επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Σαλπιγγίδη στη συνέχεια

12′ Ο Κόκε βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή του Παναθηναϊκού, σουτάρει, όμως η μπάλα κοντράρει την τελευταία στιγμή σε αμυντικό των γηπεδούχων

27′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Άρη, με τον Αράνο να βγάζει ολομόναχο τον Αμπρέου με τον Τζόρβα, ο Ουρουγουανός καθυστερί χαρακτηριστικά και τον προλαβαίνει o Σαριέγκι διώχνοντας σε κόρνερ. Εκτελέστηκε από τον Γκρατσιάν, κεφαλιά του Αμπρέου, μπλοκάρει ο Τζόρβας

36′ ΓΚΟΛ (0-1): Φάουλ του Γκρατσιάν για τον Φλάβιο που «γεμίζει» στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Αμπρέου που είναι οφσάιντ αφήνει έξυπνα τη μπάλα για τον Νασούτι που με κεφαλιά «τροφοδοτεί» ουσιαστικά τον Γκιάρο που από κοντά κάνει το 0-1 για τους «κίτρινους» μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς

43′ ΓΚΟΛ (1-1) Εκτέλεση φάουλ του Λέτο από πολύ πλάγια και δεξιά με σέντρα στην περιοχή του Άρη, με τον Αμπρέου στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του

50′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, με τον Νασούτι να επιχειρεί προβολή μέσα από την περιοχή του Παναθηναϊκού και να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Τζόρβα

52′ Εξαιρετική κάθετη πάσα του Φλάβιο για τον Αμπρέου στα δεξιά, ο Ουρουγουανός σουτάρει με δύναμη, αλλά η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων

54′ Μεταβίβαση του Κατσουράνη για τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά, ο τελευταίος σουτάρει στην εστία του Άρη, όμως ο Σηφάκης αποκρούει

68′ Μακρινό σουτ του Κατσουράνη, η μπάλα κοντράρει και ο Σηφάκης διώχνει σε κόρνερ

78′ Ο Καραγκούνης βρίσκει δεξιά τον Σαλπιγγίδη που βγάζει παράλληλη μπαλιά για τον Σισέ, με τον Γάλλο όμως να μην καταφέρνει να πλασάρει από κοντά

83′ ΓΚΟΛ (2-1): Ολιγορία στην άμυνα του Άρη, με τον Σαλπιγγίδη να αποφεύγει τον Αράνο από δεξιά και να βγάζει παράλληλη μπαλιά στην «καρδιά» της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, όπου ο Κατσουράνης με κοντινό πλασέ κάνει το 2-1

90′ Ο Ντάκος αρνείται καταφανέστατο πέναλτι του Σαριέγκι που με το χέρι εκτρέπει από την πορεία του τον Κάμπορα!

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Παπαχαραλάμπους (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Μαρίνος (28′ Βύντρα), Δάρλας (6′ Σπυρόπουλος, 72′ Καραγκούνης), Σαριέγκι, Μπίαρσμιρ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ

Άρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Νασούτι, Γκιάρο, Φλάβιο, Φερνάντες, Ναφτί (33′ Ρόβας), Γκρατσιάν (85′ Χαβίτο), Κόκε, Αμπρέου (64′ Κάμπορα)Πηγη Μετροσπορ

Μαζίνιο: «Μας κόστισαν οι ευκαιρίες»

mazinho_karaiskaki2.jpgΟι χαμένες ευκαιρίες του Αμπρέου ήταν αυτές που έκριναν το παιχνίδι σύμφωνα με τον Μαζίνιο. Ο τεχνικός του Άρη στάθηκε και στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν οι παίκτες του με αποτέλεσμα να χάσουν στο ΟΑΚΑ.

«Κάναμε δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες με τον Αμπρέου αλλά δεν κάναμε γκολ. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μακρινή μεταβίβαση και δεχτήκαμε γκολ. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να προσέχουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού».

Το απόλυτο και η Μπιλμπάο


Ο Φερνάντο Γιορέντε Ούτε η Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να σταματήσει την Μπιλμπάο, η οποία πέτυχε την Τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όσες έχει και η Μπαρτσελόνα που βρίσκεται στην κορυφή. Το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν μάζεψε η Βιαγαδολίδ που επικράτησε εκτός έδρας της Σαραγόσα.


Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 3-2
(11ο, 40ο Γιορέντε, 59ο Μαρτίνεθ - 49ο Κάνι, 85ο Καθόρλα)

Σαραγόσα-Βαγιαδολίδ 1-2
(26ο Λόπεθ - 3ο Μπαρένο, 56ο Σισί)

Αλμερία-Χετάφε 1-0
(47ο Μικέλ)

Εύκολα η Τσέλσι 3-0 την Τότεναμ


Ο Ασλεϊ Κόουλ πανηγυρίζει με τον Μποσίνγκουα το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ Η Τσέλσι είναι πλέον η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς επικράτησε με 3-0 της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι.
Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν πολύ καλή και ακόμα και μετά το 3-0 πίεζε.
Στο 32' ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σέντραρε και ο Ασλεϊ Κόουλ με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 58' ο Ντινιτέ Ντρογκμπά σούταρε, ο Κουντιτσίνι απέκρουσε, η μπάλα πήγε πλάγια στον Λάμπαρντ, που γύρισε έξυπνα στον Μίκαελ Μπάλακ και ο Γερμανός πλάσαρε εύκολα για το 2-0.
Στο 63' ο Κόουλ ανταπέδωσε στον Ντρογκμπά, με βαθειά μπαλιά από την άμυνα. Ο Ιβοριανός έφυγε ταχύτατα με τη μπάλα, άφησε πίσω τον Τσορλούκα, και με πλασέ έκανε το τελικό 3-0.
Στο 82' ο Μπασόνγκ έφυγε στο φορείο, πιθανόν με διάσειση, ενώ στο 85' έφυγε κουτσαίνοντας και ο Ντρογκμπά.

Επεισοδιακό ματς στο Ηράκλειο


Φάση από το παιχνίδι ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας Επεισόδια σημάδεψαν την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αγροτικό Αστέρα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ηρακλείου με 1-0. Το ματς, που έγινε στο "Γεντί Κουλέ", όπου ο ΟΦΗ επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια, διακόπησε για περίπου μισή ώρα.

Μετά την επίτευξη του τέρματος του ΟΦΗ από τον Τέπιτς στο 85', οπαδός του ΟΦΗ έφυγε από την εξέδρα των οργανωμένων και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθεί φραστικά στον Γέφτνζοβιτς του Αγροτικού Αστέρα.

Ο Σέρβος επιθετικός ανταπέδωσε με συνέπεια να απειληθεί γενική σύρραξη καθώς μπήκαν και άλλοι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σημειώθηκαν αντεγκλήσεις ακόμη και ανάμεσα στον Νίκο Μαχλά και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Διλμπέρη.

Οι διαιτητές και οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα αποσύρθηκαν στα αποδητήρια. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου μισή ώρα αλλά τελικά επανάρχισε (αφού τα πνεύματα ηρέμησαν) και ολοκληρώθηκε.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η ομάδα της Κρήτης προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της και είχε κάποιες καλές φάσεις, όμως οι πιο σημαντικές ευκαιρίες ανήκαν στους φιλοξενούμενους, που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Πάντως, στο 84' ο Πέσιτς κατάφερε να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της Κρήτης.

"Καθάρισε" ο Μιλίτο


Ο Ντιέγκο Μιλίτο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ Ο Μιλίτο "λύτρωσε" την Ιντερ στη Σαρδηνία, καθώς με δύο δικά του γκολ σε πέντε λεπτά βοήθησε την ομάδα του να φύγει από την έδρα της Κάλιαρι με 2-1. Η Σαμπντόρια συνέτριψε την Σιένα με 4-1 και ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Γιουβέντους, ενώ η Μίλαν με τέρμα του Ζέεντορφ νίκησε την Μπολόνια με 1-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της Κυριακής:

Πάρμα-Παλέρμο 1-0
(17ο Τζακάρντο)

Κιέβο-Τζένοα 3-1
(4ο πεν. Μαρκολίνι, 7ο Μπογκντάνι, 77ο Πελισιέρ - 64ο πεν. Φλοκάρι)

Κατάνια-Λάτσιο 1-1
(12ο Μπάριος - 67ο Κρους)

Κάλιαρι-Ίντερ 1-2
(16ο πεν. Τζέντα - 51ο, 56ο Μιλίτο)

Μπάρι-Αταλάντα 4-1
(7ο Ρίβας, 9ο Μπαρέτο, 39ο Αλβάρεζ, 61ο Ντονάτι - 85ο Μπελίνι)

Μίλαν-Μπολόνια 1-0
(75ο Ζέεντορφ)

Σαμπντόρια-Σιένα 4-1
(23ο Παλόμπο, 31ο Μανίνι, 48ο, 85ο Πανταλίνο - 68ο Φίνι)

Πήρε το τοπικό ντέρμπι η Σκόντα Ξάνθη



Οι φίλαθλοι της Σκόντα Ξάνθης Ένα γκολ του Στρμπα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους στάθηκε αρκετό για να χαρίσει στη Σκόντα Ξάνθη την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα (1-0). Ο Πανθρακικός, που παραμένει χωρίς βαθμό, πάλεψε το ματς στα Πηγάδια και είχε δύο δοκάρια. Αποβλήθηκε στο 79' ο Κωστούλας.

Oι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μισάωρο χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Ρόκα. Ο Πανθρακικός στο διάστημα εκείνο κρατούσε παθητική στάση όμως όταν αποφάσισε να βγει μπροστά έγινε πολύ επικίνδυνος.

Στο 38', ο Ολίσε με κεραυνό έξω από την περιοχή, ανάγκασε τον Γκσπούρνινγκ σε εντυπωσιακή επέμβαση και ένα λεπτό αργότερα ο Ντιαλό σπατάλησε μοναδική ευκαιρία, σουτάροντας άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ετσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όπου ο... άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου αποδείχτηκε πολύ σκληρός για την ομάδα του Καρτιέ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Στρμπα με ωραία κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λουτσιάνο από αριστερά, έβαλε τη Σκόντα σε θέση οδηγού, ολοκληρώνοντας με επιτυχία ένα ημίχρονο, όπου η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση.

Στο δεύτερο μέρος, το θέαμα σαφώς και βελτιώθηκε και αυτό γιατί ο Πανθρακικός προσπάθησε να αυξήσει την πίεση του, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρουν ανοιχτούς χώρους στην κόντρα και να δημιουργήσουν και εκείνοι τις δικές τους προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 55', ο Αργυρίου παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά ευτυχώς για αυτόν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αλλά στα... δοκάρια καθώς με ωραία κεφαλιά ο Ντιαλό "σημάδεψε" το οριζόντιο.

Με... δοκάρι ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση για τον Πανθρακικό -από το 79' έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Κωστούλα- όταν ο πολύ δραστήριος Καζάκης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα βρήκε πρώτα το χέρι του εντυπωσιακού για ακόμη ένα ματς, Γκσπούρνινγκ και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι, σε μια φάση όπου η ομάδα του Καρτιέ δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

Ηταν η πρώτη νίκη για τη Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα ενώ για τον Πανθρακικό, που πάντως έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια, ήταν η 4η ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.


Η εξέλιξη του αγώνα
1' Το παιχνίδι ξεκίνησε
5' Επικίνδυνο γύρισμα του Πόι από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, άουτ
8' Σουτ του Κουκιέλκα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε σταθερά ο Ρόκα
14' Δυνατό σουτ του Οράκ έξω από την περιοχή, ο Γκσπούρνινγκ διώχνει με γροθιές
25' Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι μέχρι στιγμής, με τους γηπεδούχους να έχουν ανούσια υπεροχή
27' Φάουλ του Λουτσιάνο από πλάγια θέση δεξιά, έδιωξε με τις γροθιές ο Ρόκα
32' Σέντρα του Ντιαλό από δεξιά, κεφαλιά του Καζάκη, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Γκσπούρνινγκ
36' Γυριστό σουτ του Κωστούλα από τη γωνία της μικρής περιοχής, άουτ
37' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΠρώτη κάρτα στο ματς, την πήρε ο Παπαδημητρίου
38' Κεραυνός του Ολίσε με το εξωτερικό έξω από την περιοχή, έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκσπούρνινγκ
39' Σουτ του Ντιαλό από πλεονεκτική θέση, άουτ. Πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους
41' Σουτ του Στρμπα έξω από την περιοχή, άουτ
45+ 1-0 ΓΚΟΟΟΛΚόρνερ του Λουτσιάνο από αριστερά, κεφαλιά του Στρμπα, η μπάλα στα δίχτυα!

46' Πλασέ του Λουτσιάνο από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά λίγο πλάγια, μπλόκαρε ο Ρόκα
55' Σέντρα του Παπαδημητρίου από δεξιά, άσχημη έξοδος του Ρόκα, ο Αργυρίου έβαλε και αυτός άσχημα το σώμα όμως για καλή του τύχη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι
57' ΑΛΛΑΓΗO Mπουβάλ στη θέση του Οράκ και ο Μίτου στη θέση του Μαρσέλο Γκοϊανίρα
60' Σουτ του Μπουβάλ έξω από την περιοχή, άουτ
63' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚάρτα στον Ολίσε για μαρκάρισμα στον Βακουφτσή
64' Φαλτσαριστό σουτ του Παπαδημητρίου έξω από την περιοχή, άουτ
65' Κόρνερ από αριστερά του Ολίσε, κεφαλιά του Ντιαλό η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι αγγίζουν την ισοφάριση
70' Σουτ του Ντιαλό έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια
71' ΑΛΛΑΓΗΟ Καπετάνος στη θέση του Ρομπέρ
73' ΑΛΛΑΓΗΟ Σουάνης στη θέση του Βακουφτσή
75' Φάουλ του Κλεμάν από μακρινή απόσταση, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στην αγκαλιά του Γκσπούρνινγκ
76' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚάρτα στον Πόι για τράβηγμα στον Αργυρίου
77' Σέντρα σουτ του Καπετάνου στην κίνηση, ο Καζάκης έβαλε το κεφάλι του όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι
78' Ο Σουάνης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον Ρόκα και έτσι το τέρμα σωστά ακυρώθηκε
79' κόκκινη κάρταΑποβολή του Κωστούλα για τράβηγμα πάνω στον Καπετάνο
80' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑKάρτα στον Μπαχαρίδη
80' Φάουλ του Κλεμάν, μπλόκαρε ο Γκσπούρνινγκ
81' ΑΛΛΑΓΗΟ Φλίσκας στη θέση του Λουτσιάνο
82' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚάρτα στον Κλεμάν για μαρκάρισμα πάνω στον Κιντάνα
90' ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚάρτα στον Τζόκιτς για δυνατό μαρκάρισμα στον Κιντάνα
90+ Σέντρα του Ολίσε από αριστερά, ο Καζάκης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, όμως η κεφαλιά βρήκε πρώτα το χέρι του Γκσπούρνινγκ, που εκτινάχθηκε και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι
90+ ΑΛΛΑΓΗΟ Τζιωρτζόπουλος στη θέση του Πόι


Γήπεδο: "Πηγάδια"
Διαιτητής: Κωνσταντινέας

Σκόντα Ξάνθη (Παναγιώτης Γκουτσίδης:) Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Τζάγκι, Βάλλας, Στρμπα, Κωστούλας, Κουκιέλκα, Κιντάνα, Πόι (90+ Τζιωρτζόπουλος), Λουτσιάνο (81' Φλίσκας), Βακουφτσής (73' Σουάνης)
Πανθρακικός (Αλμπέρ Καρτιέ): Ρόκα, Τζόκιτς, Μπαχαρίδης, Κλεμάν, Αργυρίου, Μαρσέλο Γκοϊανίρα (57' Μίτου), Ολίσε, Οράκ (57' Μπουβάλ), Ρομπέρ (71' Καπετάνος), Καζάκης, Ντιαλό

Δεν φτάνει ο Μπάρκογλου

levadiakos_panigiriko.jpgΣτις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ο Γιώργος Μπάρκογλου, είναι ο μόνος που πετυχαίνει γκολ για τον Λεβαδειακό. Ο μέσοεπιθετικός των Βοιωτών και κόντρα στον Εργοτέλη έκανε το καθήκον του, σκοράροντας δύο φορές, όμως αυτό δεν έφτανε με για τους γηπεδούχους, καθώς οι Κρητικοί με δέκα παίκτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τους Χίμπλινγκερ και Μπούντιμιρ. Εντυπωσιακό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να φωνάζουν δικαιολογημένα για την διαιτησία του Παπασταμάτη.

ΑΕΚ που... ΠΑΣ;

aekpass.jpgMετά το... μπλόκο από τους «μπλε» του Λίβερπουλ (Έβερτον) φαίνεται πως στην ΑΕΚ δεν πάει το συγκεκριμένο χρώμα αφού δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό ούτε από τους «μπλέ» της Ηπείρου απογοητεύοντας για δεύυτερο σερί ματς κυρίως με την... τραγική αμυντική της συμπεριφορά. Η Ένωση αν και προηγήθηκε στα Γιάννενα του ΠΑΣ με 1-0 δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Ο Αρτσε με... φόρα από το ματς της Πέμπτης, στο 81',αποφάσισε να τα φέρει όλα τούμπα και αντί να αφήσει τον Μαϊστόροβιτς να στείλει την μπάλα στη λίμνη, την έδωσε συστημένη στον Κοντογουλίδη, που δεν είπε «όχι» στο δώρο και ισοφάρισε σε 1-1, υποχρεώνοντας τον «δικέφαλο» στην πρώτη του απώλεια. Ο... Άγιαξ έπαιζε με δέκα από το 79΄λόγω αποβολής του Ντιμπαλά!


MAN OF THE MATCH: Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο τίτλος πάει στον Κοντογουλίδη. Μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 78' και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, στο 81', πέτυχε το γκολ που έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, που είχε μείνει και με 10 παίκτες ένα λεπτό πριν. Η δουλειά του επιθετικού είναι να πετυχαίνει, με οποιονδήποτε τρόπο, γκολ και ο Κοντογουλίδης έκανε μια χαρά τη δουλειά του κόντρα στην ΑΕΚ. Και ξεκούραστα...

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η άμυνα της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Άρτσε, ο οποίος έτσι όπως το πάει, θα βγάλει από τη δύσκολη θέση τη διοίκηση για το ερχόμενο καλοκαίρι. Δε θα δώσει τα λεφτά που απαιτούνται στη Σαν Λορέντσο για να τον αποκτήσει με μεταγραφή και ο παίκτης θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός, που θα έπρεπε να μαρκάρει τον Κοντογουλίδη, κατάφερε να τελικά να δώσει έτοιμο γκολ στον σέντερ φορ του ΠΑΣ, που είχε περάσει στο ματς δευτερόλεπτα πριν, με την κεφαλιά που πήρε, καθώς δεν άφησε τον Μαϊστόροβιτς να καθαρίσει τη φάση. Με την Εβερτον ο Αρτσε δεν έπαιρνε καμία κεφαλιά, στα Γιάννινα πήρε μία και... στέρησε δύο βαθμούς από την ομάδα του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Νέμεθ είχε δείξει δείγματα του ταλέντου του στους προηγούμενους αγώνες. Στα Γιάννινα θα μπορούσε να είναι και ο MVP του αγώνα, αν η ΑΕΚ κρατούσε το 1-0. Ο Ούγγρος άσος ήταν αυτός που δημιουργούσε τις καλές φάσεις για την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, προκαλούσε πονοκέφαλο στην αντίπαλη άμυνα και ήταν και αυτός που πέτυχε το γκολ της Ένωσης, με πολύ ωραίο πλασέ. Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Νέμεθ, που δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του.

Η ΓΚΑΦΑ:
Την έκανε ο Ντιμπαλά, που παρέδωσε μαθήματα για το πώς μπορεί κάποιος ποδοσφαιριστής να αποβληθεί μέσα σε ένα λεπτό. Ο παίκτης του ΠΑΣ έκανε άσχημη κίνηση προς τον Χουανφράν για να δεχθεί την πρώτη κίτρινη και δευτερόλεπτα μετά έκανε το ίδιο, παίρνοντας και την δεύτερη για να πάει στα αποδυτήρια. Είναι τυχερός, πάντως, γιατί στην επόμενη φάση... ανέλαβε δράση ο Αρτσε και έσωσε τον ΠΑΣ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Καλόπουλος, ουσιαστικά, δεν έκανε κάποιο λάθος που να έκρινε το ματς, ή έστω να προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες σε κάποια εκ των δύο ομάδων. Η αποβολή του Ντιμπαλά ήταν δίκαιη με το γράμμα του νόμου και γενικά δεν έχασε κάποια φάση ο διαιτητής.



ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Σικαλιάς, Βάντερσον, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Στάθης, Κούσας, Ανδράλας (78' Κοντογουλίδης), Μενδρινός, Ντάσιος (60' Σαϊτιώτης), Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο (70' Μιχαλόπουλος).

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άρτσε, Γιάχιτς, Μαντούκα, Γκερέιρο, Χέρσι (86' Ιορντάκε), Παυλής (46' Μπλάνκο) και Νέμεθ (74' Καφές). ‎‎

Σοκ στην άσφαλτο!

pulman23.jpgΈνα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τ' απόγευμα. Ένα αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο άτομα... καρφώθηκε πίσω από πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του Άρη στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τ' αποτέλεσμα ήταν να βρει τον θάνατο ο συνοδηγός του οχήματος και να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα αυτό... καρφώθηκε με ταχύτητα 200 χλμ. πάνω στο πούλμαν που μετέφερε φιλάθλους του Άρη στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο συνοδηγός ήδη απεβίωσε ενώ μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Νίκη της Αϊντχόφεν στο ντέρμπι


Αμραμπατ και Αφελάι πανηγυρίζουν Η Αϊντχόφεν ήταν η θριαμβεύτρια στο ντέρμπι κορυφής του Ολλανδικού πρωταθλήματος, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φέγενορντ με 3-1 και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Τβέντε, η οποία νίκησε επίσης εκτός έδρας την Χέρενφεν με 2-0.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής:

Ντεν Χάαγκ-Ουτρέχτη 0-1
Φέγενορντ-Αϊντχόφεν 1-3
Χέρενφεν-Τβέντε 0-2
Φένλο-Αγιαξ 0-4

Σαν θρίλερ πήρε το ντέρμπι η Γιουνάιτεντ!


Ο Ρούνι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκίβεν Με γκολ του Μάικλ Οουεν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-3 της Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ.
Σε ένα από τα συναρπαστικότερα ντέρμπι όλων των εποχών στο Ολντ Τράφορντ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρεις φορές και οι "μπλε" ισοφάρισαν ισάριθμες.

Στο 2' ο Ρούνι άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ, αφού δέχτηκε τη μπαλιά του Εβρά. Στο 16' όμως ο Μπεν Φόστερ έκανε μεγάλο λάθος, ο Τέβες του έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Μπάρι για να ισοφαρίσει.
Η Σίτι κράτησε τις ισορροπίες στο πρώτο ημίχρονο, είχε μάλιστα δοκάρι με τον Τέβες στο 45', αλλά η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο δεύτερο. Και από σέντρα του εκπληκτικού Γκιγκς στο 49' με κεφαλιά ο Φλέτσερ έβαλε πάλι τη Γιουνάιτεντ μπροστά.
Ωστόσο ο Γκρεγκ Μπέλαμι με κεραυνό έξω από την περιοχή ισοφάρισε και πάλι στο 52'.
Η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε στη συνέχεια, ο Σέι Γκίβεν έκανε καλές αποκρούσεις, αλλά στο 80' ο Ντάρεν Φλέτσερ με νέα κεφαλιά, πάλι από σέντρα του Γκιγκς έκανε το 3-2. Η Σίτι δεν φαινόταν να έχει δυνάμεις, αλλά ένα λάθος του Φέρντιναντ άλλαξε τις ισορροπίες. Ο τελευταίος πέταξε τη μπάλα πάνω στον Πετρόφ, αυτός έδωσε στον Μπέλαμι, που μπήκε από τα αριστερά και πλάσαρε δύσκολα τον Φόστερ.
Ο διαιτητής Ατκινσον έδωσε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, η Γιουνάιτεντ έκανε και μια αλλαγή. Το παιχνίδι έφτασε στο 96' με τον προπονητή της Σίτι Μαρκ Χιούζ να διαμαρτύρεται ότι έχει τελειώσει, ο Γκιγκς είδε τον Οουεν μόνο στην περιοχή, του έδωσε τη μπάλα και ο τελευταίος έκανε το τελικό 4-3.

Τροχαίο με λεωφορείο φιλάθλων του Άρη

Τροχαίο με λεωφορείο, που μετέφερε φιλάθλους του Άρη στην Αθήνα, συνέβη, χωρίς από τους «κίτρινους» οπαδούς να τραυματιστεί κάποιος.

Tenorio...Στοίχημα....

Kαλησπέρα..

.
Σαφές προβάδισμα στο διπλό της Τβέντε,
σε πολύ καλή κατάσταση η φιλοξενούμενοι
μετά καί την μεσοβδόμαδη νίκη ανατροπή
μέσα στη Τουρκία,έχουν το πρώτο λόγω για τη νίκη.

Διπλό η Φούλαμ, λόγω το ότι είναι θεωρητικά
η καλύτερη ομάδα σαν υλικό σε σχέση με την Γούλβς,
λόγω το ότι έχει την εμπιρεία στη κατηγορία,
λόγω το ότι ξεκούρασε αρκετούς βασικούς
μεσοβδόμαδα στο ευρωπαικό της παιχνίδι,
επιστρέφουν όλοι όσοι δεν έπαιξαν,
λόγω τό ότι σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το διπλό
τής Φούλαμ.

Άσσος η Τρόμσο λόγω μεγαλύτερης ανάγκης βαθμών
απέναντι στη βαθμολογικά βολεμένοι Μόλτε
πού μεσοβδομαδα έχει ημιτελικό κυπέλλου
με τη Βαλερένγκα., πιθανή ήττα γιά τη Μόλντε ούτε
κρύο ούτε ζέστη,αντίθετα με το πρόγραμμα πού έχει
η Τρόσμο, παίζωντας με όλους τούς απο κάτω στα επόμενα μάτς,
η Τρόμσο έχει το ζόρι γιά την νίκη μέσα στην έδρα της, όπου έχει
μαζί της καί την παράδοση.

Στό Παρί-Λυών είμαι με το διπλό, το ξέρω δύσκολο
μάτς, αλλά καί πιό μάτς δεν είναι δύσκολο,
γενική κατάσταση φόρμα ομάδων, παράδοση,απόδοση
στο διπλό , επιλέγω Λυών.

Τα σέβη μου....

Σέντρα στο Περιφερειακό!

kalamariaaaaa.jpgΧτες πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα παιχνίδια του Περιφερειακού πρωταθλήματος και σήμερα διεξάγεται το κυρίως μενού των αγώνων της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Μεγάλο ντέρμπι στην Καλαμαριά όπου ο Απόλλων υποδέχεται τον Εδεσσαϊκό





1ος Όμιλος

Εβρος Σουφλίου-Ορφέας PUMA Ξάνθης 4-1 χτες

Ορφέας Ελευθερούπολης-Προσοτσάνη

Μεγ. Αλεξ. Γεφυρουδίου-ΑΕ Πιερέων 2004

Καλαμπακίου ΑΕ-Ελπίς Σαππών

Μεγ. Αλεξ. Ιασμου-Ενωση Θράκης

Εχινος Σπορ-Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας

Εθνικός Γαζώρου-Βρασίδας

Δόξα Πετρούσας-Κεραυνός Κρηνιδών



2ος Όμιλος

Αλμωπός Αριδαίας-Αετός Σκύδρας

Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Μουδανιών Π.Ο.

Νίκη Πολύγυρου-Καμπανιακός

Καλαμαριά-Εδεσσαικός

Εθνικός Σοχού-Κιλκισιακός

Διόσκουροι-Διοικητηρίου Π.Α.Ο.

Ολυμπιακός Γαλατάδων-Κουφαλίων ΠΑΟ

3ος Όμιλος

Μακεδονικός Φούφας-Σβορωνος 3-1 χτες

Εθνικός Φ.Σ.-Νάουσα 2-1 χτες

Απόλλων Αμμοχωρίου-Γρεβενά Αεράτα

Αλεξάνδρεια-Κάστωρ ΑΟ

Ενωση Αποστόλου Παύλου-Φλώρινα

Βατανιακός-Εθνικός Κατερίνης

Μ.Α.Ε. Ποντίων-Νίκη Αγκαθιάς

Α.Ε. Ποντίων-Σιάτιστα

Να χάσει θέλει ο Ντρογκμπά

drogba_panigirismos.jpgΟ Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν θα στεναχωρηθεί αν η Τσέλσι χάσει στο σημερινό ντέρμπι του Λονδίνου από την Τότεναμ αρκεί στο τέλος η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι ξεκούραστος καθώς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο.

Ο διεθνής στράικερ γνωρίζει ότι κόντρα στα «σπιρούνια» είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι «Είναι ένα τεράστιο ματς για τους φιλάθλους αλλά για κάθε παίκτη είναι παραπάνω επειδή δεν θέλει να χάνει. Ολες οι ήττες πονάνε αλλά είναι σημαντικό να μην σκεφτούμε ότι είναι ένα λονδρέζικο ντέρμπι αλλά να έχουμε στο μυαλό μας τους τρεις βαθμούς. Θα ήμουν ευτυχισμένος αν χάναμε από την Τότεναμ αλλά να κερδίζαμε τον τίτλο στο τέλος της σεζόν».

Ξεχωριστό ματς για Ινιέστα

iniesta_goal.jpgΟ Αντρές Ινιέστα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από καιρό στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο με 5-2. Ο Ισπανός μέσος χαρακτήρισε ως ξεχωριστό το ματς αφού επανήλθε μπροστά στους οπαδούς των Καταλανών.

Ο διεθνής άσος ανέφερε χαρακτηριστικά «Ήταν ξεχωριστό το συναίσθημα για εμένα. Έπαιξα μετά από καιρό μπροστά στους οπαδούς μας. Χρειάζομαι παιχνίδια για να βρω το ρυθμό μου. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο».

Θρήνος για το ελληνικό βόλεϊ

troxaio.jpgΤραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκαν στις 2 τα ξημερώματα οι βολεϊμπολίστες Ιωσήφ Διαμαντίδης και ο Γρηγόρης Κιλιτζίδης στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου. Σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό κρατικό ο Κώστας Στιβαχτής.



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η τροχαία το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα των αθλητών του βόλεϊ συγκρούστηκε με άλλο όχημα και στην συνέχεια προσέκρουσε σε στηθαίο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν την ζωή τους ο 24χρονος παίκτης της Μεταμόρφωσης Ιωσήφ Διαμαντίδης και ο 22χρονος Γρηγόρης Κιλιτζίδης που πέρυσι αγωνιζόταν στο Παγκράτι.

Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος πασαδόρος της ΑΕΚ Κώστας Στιβαχτής

Αϊβερσον: "Κάποια στιγμή μπορεί να έρθω"


Αυτοί τη φορά θα είναι συμπαίκτες Ο Αλεν Αϊβερσον αποτελεί την μεγάλη "ατραξιόν" του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας . Ο "answer" βρέθηκε στο Κατοβίτσι για διαφημιστικούς λόγους και παρακολούθησε τα παιχνίδια στις δύο τελευταίες ημέρες του τουρνουά. Ο Αϊβερσον μέσω δηλώσεών του γνωστοποίησε πως είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Ο "answer" έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Goal" λέγοντας πως είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά την αρνήθηκε... "Είχα προσφορά από τον Ολυμπιακό αλλά δεν είχα αρκετό χρόνο για να πάρω την οικογένεια μου και να έρθω στην Ευρώπη. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα και προτίμησα το Μέμφις. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κινήσεις τα τελευταία χρόνια παίρνοντας παίκτες από το ΝΒΑ. Θα ερχόμουν στην Ελλάδα. Οι ομάδες εκεί και στην Ευρώπη γενικότερα είναι πολύ ανταγωνιστικές. Πιστεύω ότι έχει μείνει αρκετή βενζίνη στο ντεπόζιτο μου, οπότε σίγουρα δεν κλείνω αυτή την πόρτα. Κάποια στιγμή μπορεί να έρθω", ήταν τα λόγια του Αλεν Αϊβερσον.

Αγκουέρο: "Μας πόνεσε..."


Απογοητευμένοι από την ήττα Φορλάν και Αγκουέρο Η κατηφόρα στην οποία βαδίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει τελειωμό. Με εξαίρεση την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι "ροχιμπλάνκος", παίρνουν βαθμό κάτω από τη βάση με τη μέχρι τώρα εικόνα τους. Η δε, πεντάρα από τη Μπαρτσελόνα (5-2), ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι οπαδοί της ισπανικής ομάδας, είναι δυσαρεστημένοι και έχουν στοχοποιήσει τον Αμπελ Ρεσίνο ως τον κύριο υπεύθυνο. Ο Σέρχιο Αγκουέρο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο, θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αφαιρέσει ένα σημαντικό μερίδιο της ευθύνης, από τον προπονητή του:

"Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, παρόλο που ξέραμε ότι δεν πρέπει να αφήσεις την Μπαρτσελόνα να παίξει ελεύθερα, αφού μπορεί να σκοράρει σε κάθε της επίθεση. Δεν είναι λάθος του προπονητή που χάσαμε. Αυτός μας δίνει οδηγίες και είναι στο χέρι μας να τις ακολουθήσουμε μέσα στο γήπεδο. Μας πόνεσε αυτή η ήττα, αλλά ανήκει πλέον στο παρελθόν. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς".

Ανρί: "Αχάριστος ο Αντεμπαγιόρ"



Ο Αντεμπαγιόρ πανηγυρίζει με τον Ανρι Ο Ανρί συνυπήρξε με τον Αντεμπαγιόρ στην επίθεση της Αρσεναλ για ενάμισι χρόνο. Ο πρώτος έφυγε αλλά λατρεύεται ακόμα από τους οπαδούς των "κανονιέρηδων", ενώ ο δεύτερος με την απόφασή του να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Σίτι έχει ανοίξει "πόλεμο" με τους υποστηρικτές της πρώην ομάδες του...

Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, πήρε θέση για τα όσα συμβίανουν το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους φίλους της ομάδας του Λονδίνου και τον Τογκολέζο επιθετικό, χαρακτηρίζοντας αχάριστο τον πρώην συμπαίκτη του:

"Πρέπει να θυμάσαι πάντα -όπου και να καταλήξεις- τους ανθρώπους που σε βοήθησαν στην πορεία σου και σου έδωσαν την ευκαιρία να ανέβεις. Κέρδισα το τρεμπλ πέρυσι με την Μπαρτσελόνα, αλλά γνωρίζω καλά πως αν δεν ήταν ο Βενγκέρ και η ’ρσεναλ, δεν θα ήμουν ο παίκτης που ήμουν σήμερα", δήλωσε ο Ανρί για να καταλήξει λέγοντας:

"Μπορεί σήμερα να είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά δε θα κατάφερνε να φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο, αν ο Αρσέν δεν του έδινε αυτή την ευκαιρία. Όταν πήγε στην Αρσεναλ δεν έπαιζε καν βασικός στη Μονακό και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να τον κάνει ένα παίκτη, που διεκδικείται από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης".

Νίκη λόγω πάθους

guardiola.jpgΗ Μπαρτσελόνα έκανε πλάκα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και όποτε ήθελε σκόραρε κόντρα στους Μαδριλένους. Ο προπονητής των Καταλανών, Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε ότι το τρίποντο ήρθε χάρη στο πάθος των παικτών.

Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, δεν ήταν ενθουσιασμένος με την εμφάνιση της ομάδας του «Δεν θα κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι χωρίς το πάθος μας. Δεν είχαμε τον έλεγχο. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Ως προπονητή αυτό δεν με ενθουσιάζει. Έπρεπε να είχαμε καλύτερο έλεγχο της μπάλας από αυτό που είχαμε».

Ειπε...............

"Η Ισπανία νίκησε δίκαια και της αξίζουν συγχαρητήρια. Απ' την άλλη, όμως, η διαιτησία ήταν κακή, γι` αυτό ήμουν εκνευρισμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα"

Γιόνας Καζλάουσκας

Ψιθυροι......................

  • Οι οπαδοί της Εβερτον, στο forum που διατηρούν, χαρακτηρίζουν την ΑΕΚ ως τη χειρότερη ομάδα που πέρασε από το "Γκούντισον Παρκ". Αντίθετα μόνο καλά λόγια είχαν για την παρουσία της "κιτρινόμαυρων" φιλάθλων, για τους οποίους τόνιζαν πως "κάνουν το Ανφιλντ να μοιάζει εκκλησία".

  • Με δυσκολία κράτησε τα δάκρυά του στο "αντίο" του προς του παίκτες του Ολυμπιακού ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος... αποστρατεύτηκε από το πόστο του γενικού αρχηγού και πλέον δεν θα έχει θέση στα αποδυτήρια. Ο αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων" αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους ζήτησε ως τελευταία χάρη να του κάνουν δώρο τη νίκη στην Τούμπα.
  • Ολες οι... μαυρόγατες μαζεμένες στο ΟΑΚΑ ήταν το βράδυ της Πέμπτης (17/9). Πως να... μη χάσει μετά ο ΠΑΟ. Ακόμα και ο Χανς Μπάκε (ναι αυτός που πέρασε για ένα... φεγγάρι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού), που εκτελούσε χρέη σχολιαστή της σουηδικής τηλεόρασης.

Αθλητικός Τύπος 20/9/2009

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Derby news
Η Γάτα
Σπορ του Βορρά

Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
The Match