Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Με την ίδια συνταγή κόντρα στον Παναθηναϊκό


Ο Μαζίνιο στην προπόνηση του Αρη Δεν θα αλλάξουν πολλά στην ενδεκάδα από όσα είδαμε το περασμένο Σάββατο, όταν ο Αρης υποδέχθηκε τον ΠΑΣ. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ιομάρ Μαζίνιο θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γκαρσία, Βανγκέλι και Πρίτα. Νέο πρόσωπο στην θα είναι ο Αμπρέου, πιθανότατα και ο Νέτο.

Ο Μαζίνιο διατηρεί ένα -δύο ερωτηματικά για το τελικό σχήμα, ωστόσο, το κυρίως μενού έχει οριστικοποιηθεί ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο 43χρονος τεχνικός θα αφήσει στην άκρη το «αγαπημένο» του 4-2-3-1 και για πρώτη φορά φέτος θα ακολουθήσει το 4-4-2, με την μεσαία γραμμή σε διάταξη ρόμβου.

Πιθανότατα θα επιστρέψει στα δεξιά της άμυνας ο Ντάρσι Νέτο, στη θέση του Φλάβιο και κατά τα άλλα, αν τυχόν υπάρχει κάποια έκπληξη, αυτή θα αφορά και πάλι στον Φλάβιο εφόσον τοποθετηθεί δεξιός χαφ.

Εκτιμάται ότι θέση διεκδικεί και ο Βασίλης Ρόβας που ικανοποίησε πλήρως με την απόδοση της προηγούμενης αγωνιστικής για το ίδιο σημείο της ενδεκάδας ή ακόμη πιο πίσω. Και σε αυτό εμπλέκεται ο Νέτο, που αγωνίζεται στα δεξιά στης άμυνας.

Υπάρχει ένας προβληματισμός του Μαζίνιο αν θα πρέπει να τον αφήσει στον πάγκο και να ξεκινήσει με τον Ρόβα στο δεξί άκρο της άμυνας... Η απόφαση αναμένεται να παρθεί την τελευταία στιγμή.

  • Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης (19/09) ο Ιομάρ Μαζίνιο ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Αράνο, Φλάβιο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Φερνάντεζ, Γκρασιάν, Νέτο,Ρόβας, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα, Ναφτί, Χαβίτο, Αμπρέου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αραβίδης, Πιοβεζάν, Πίτου Γκαρσία, Ντέιλι, Ρομπέρζ, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός και οι τραυματίες Πρίττας, Βανγκέλι και Νάτσο Γκαρσία.

  • Ήταν λίγα τα 1.000 εισιτήρια. Εξαντλήθηκαν τα χίλια εισιτήρια των οπαδών του Aρη που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Ήταν κάτι το αυτονόητο, γιαυτό και το αρχικό αίτημα αφορούσε 3.000 εισιτήρια, από τα οποία τα 2.000 δεν εστάλησαν ποτέ λόγω απαγόρευσης της αστυνομίας.

  • Tην ερχόμενη εβδομάδα θα συζητήσουν την επέκταση των συμβολαίων τους οι Κάμπορα, Νασούτι και Γκαρσιάν με τους διοικούντες της ΠΑΕ.
    Αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία με τον Νέτο για την επέκταση της συνεργασίας του.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: