Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Αγκουέρο: "Μας πόνεσε..."


Απογοητευμένοι από την ήττα Φορλάν και Αγκουέρο Η κατηφόρα στην οποία βαδίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει τελειωμό. Με εξαίρεση την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι "ροχιμπλάνκος", παίρνουν βαθμό κάτω από τη βάση με τη μέχρι τώρα εικόνα τους. Η δε, πεντάρα από τη Μπαρτσελόνα (5-2), ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι οπαδοί της ισπανικής ομάδας, είναι δυσαρεστημένοι και έχουν στοχοποιήσει τον Αμπελ Ρεσίνο ως τον κύριο υπεύθυνο. Ο Σέρχιο Αγκουέρο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο, θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αφαιρέσει ένα σημαντικό μερίδιο της ευθύνης, από τον προπονητή του:

"Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, παρόλο που ξέραμε ότι δεν πρέπει να αφήσεις την Μπαρτσελόνα να παίξει ελεύθερα, αφού μπορεί να σκοράρει σε κάθε της επίθεση. Δεν είναι λάθος του προπονητή που χάσαμε. Αυτός μας δίνει οδηγίες και είναι στο χέρι μας να τις ακολουθήσουμε μέσα στο γήπεδο. Μας πόνεσε αυτή η ήττα, αλλά ανήκει πλέον στο παρελθόν. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: