Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Εύκολα η Αρσεναλ 4-0 τη Γουϊγκαν


Ο Τόμας Βερμάιλεν σκοράρει με κεφαλιά απέναντι στην Γουίγκαν
  • Μπέρνλι - Σάντερλαντ 3-1
    Μπορεί να δέχτηκε το πρώτο γκολ στην έδρα της, ωστόσο η Μπέρνλι έκανε το τρία στα τρία στο "Τερφ Μουρ". Πρωταγωνιστής της ήταν ο Ντέιβιντ Νιούτζεντ, που ήλθε δανεικός πριν από λίγες μέρες από την Πόρτσμουθ. Πέτυχε δύο καταπληκτκά γκολ, με κεφαλιά στο 67' από σέντρα του Ελιοτ και σουτ στο 86'.
    Στο 13' ο 38χρονος Γκρέιαμ Αλεξάντερ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ με πέναλτι, όταν ο Φέρντναντ ανέτρεψε τον Ελιοτ. Ομως η Σάντερλαντ, που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ισοφάρισε στο 39' με σουτ του Ντάρεν Μπεντ, από πάσα του Ριντ. Το 5ο γκολ όμως του Ριντ σε έξι αγώνες δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Στβ Μπρους.

  • Αρσεναλ - Γουϊγκαν 4-0
    Από τη στιγμή που η Αρσεναλ σκόραρε νωρίς, έφτασε σε εύκολη νίκη επί της Γουϊγκαν. Στο 25' από κόρνερ του Φαν Πέρσι ο Τόμας Βερμάλελεν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Βέλγος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 49' με σουτ από πάσα του Εμπουε. Το σκορ διαμόρφωσε σε 3-0 ο Εντουάρντο με δυνατό αριστερό σουτ στο 59', ενώ το έκλεισε στο 90' ο Σεσκ Φάμπρεγκας με σουτ, από σέντρα του Μπέντνερ. Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Βενγκέρ είναι οι εξής: Μανόνε, Σανιά, Γκαλάς, Φερμέλεν, Κλισί, Έμπουε (73' Ροζίτσκι), Σονγκ, Φάμπρεγας, Ντιαμπί (66' Ράμσεϊ), Εντουάρντο (73' Μπέντνερ), Φαν Πέρσι


  • Αστον Βίλα - Πόρτσμουθ 2-0
    Χωρίς βαθμό έμεινε η Πόρτσμουθ, αν και είχε πολλές ευκαιρίες στο "Βίλα Παρκ". Οι γηπεδούχοι ήταν όμως αποτελεσματικοί και καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.
    Ο Ναντίρ Μπελχάτζ ανέτρεψε τον Στίλιαν Πετρόφ και ο Τζέιμς Μίλνερ με πέναλτι στο 34' έκανε το 1-0. Και στο 43' από κεφαλιά πάσα του Μίλνερ, ο Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ με σουτ πέτυχε και δεύτερο γκολ.

  • Χαλ - Μπέρμιγχαμ 0-1
    Παρά τα επιθετικά της προβλήματα, η Μπέρμιγχαμ πέτυχε σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί της Χαλ, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, που οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν. Αν και ξεκίνησαν με επιθετικό σχήμα και τους Αλτιντορ και Φένεγκουρ οφ Χέσελινκ βασικούς.
    Ο Γκάρι Ο' Κόνορ, που είχε μπει αλλαγή στο 62', με κεφαλιά στο 75', από κόρνερ του Κιθ Φάχι, σημείωσε το χρυσό γκολ της Μπέρμιγχαμ.

  • Μπόλτον - Στόουκ Σίτι 1-1
    Οχι μόνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την έδρα της, αλλά κινδύνεψε και με ήττα από τη Στόουκ. Την απέφυγε ισοφαρίζοντας λίγο πριν το τέλος με πέναλτι.
    Στο 53' ο Ντέιβιντ Κίτσον αξιοποίησε την πάσα του Ρικάρντο Φούλερ και με σουτ έκανε το 0-1. Στο 89' ο Σάμουελ Ρίκετς ανατράπηκε από τον Ντάνι Κόλινς και ο Ματ Τέιλορ με πέναλτι ισοφάρισε.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: