Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Επεισοδιακό ματς στο Ηράκλειο


Φάση από το παιχνίδι ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας Επεισόδια σημάδεψαν την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αγροτικό Αστέρα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ηρακλείου με 1-0. Το ματς, που έγινε στο "Γεντί Κουλέ", όπου ο ΟΦΗ επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια, διακόπησε για περίπου μισή ώρα.

Μετά την επίτευξη του τέρματος του ΟΦΗ από τον Τέπιτς στο 85', οπαδός του ΟΦΗ έφυγε από την εξέδρα των οργανωμένων και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθεί φραστικά στον Γέφτνζοβιτς του Αγροτικού Αστέρα.

Ο Σέρβος επιθετικός ανταπέδωσε με συνέπεια να απειληθεί γενική σύρραξη καθώς μπήκαν και άλλοι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σημειώθηκαν αντεγκλήσεις ακόμη και ανάμεσα στον Νίκο Μαχλά και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Διλμπέρη.

Οι διαιτητές και οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα αποσύρθηκαν στα αποδητήρια. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου μισή ώρα αλλά τελικά επανάρχισε (αφού τα πνεύματα ηρέμησαν) και ολοκληρώθηκε.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η ομάδα της Κρήτης προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της και είχε κάποιες καλές φάσεις, όμως οι πιο σημαντικές ευκαιρίες ανήκαν στους φιλοξενούμενους, που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Πάντως, στο 84' ο Πέσιτς κατάφερε να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: