Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Ανρί: "Αχάριστος ο Αντεμπαγιόρ"



Ο Αντεμπαγιόρ πανηγυρίζει με τον Ανρι Ο Ανρί συνυπήρξε με τον Αντεμπαγιόρ στην επίθεση της Αρσεναλ για ενάμισι χρόνο. Ο πρώτος έφυγε αλλά λατρεύεται ακόμα από τους οπαδούς των "κανονιέρηδων", ενώ ο δεύτερος με την απόφασή του να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Σίτι έχει ανοίξει "πόλεμο" με τους υποστηρικτές της πρώην ομάδες του...

Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, πήρε θέση για τα όσα συμβίανουν το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τους φίλους της ομάδας του Λονδίνου και τον Τογκολέζο επιθετικό, χαρακτηρίζοντας αχάριστο τον πρώην συμπαίκτη του:

"Πρέπει να θυμάσαι πάντα -όπου και να καταλήξεις- τους ανθρώπους που σε βοήθησαν στην πορεία σου και σου έδωσαν την ευκαιρία να ανέβεις. Κέρδισα το τρεμπλ πέρυσι με την Μπαρτσελόνα, αλλά γνωρίζω καλά πως αν δεν ήταν ο Βενγκέρ και η ’ρσεναλ, δεν θα ήμουν ο παίκτης που ήμουν σήμερα", δήλωσε ο Ανρί για να καταλήξει λέγοντας:

"Μπορεί σήμερα να είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά δε θα κατάφερνε να φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο, αν ο Αρσέν δεν του έδινε αυτή την ευκαιρία. Όταν πήγε στην Αρσεναλ δεν έπαιζε καν βασικός στη Μονακό και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να τον κάνει ένα παίκτη, που διεκδικείται από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: